karaLRS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Το ενα δεν αναιρει το αλλο.Μην ειστε υπερβολικοι. Εννοείται προς όχι. Παρόλα αυτά πολλές φορές ένα δαχτυλίδι 5000 ευρώ θαμπώνει πολύ την κρίση μιας γυναίκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε Θα προτιμούσα αντί για το δαχτυλίδι να δείξει τον άντρα της και να είναι αυτός 100 καράτια και όχι θολός και απομίμηση. Γιατι αναιρει το ενα το αλλο ? 3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Το ενα δεν αναιρει το αλλο.Μην ειστε υπερβολικοι. αχχχαχαχαχαχα αυτα δεν γίνονται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, karaLRS είπε Εννοείται προς όχι. Παρόλα αυτά πολλές φορές ένα δαχτυλίδι 5000 ευρώ θαμπώνει πολύ την κρίση μιας γυναίκας. Νταξει τωρα μιλαμε για το καθημερινο ζευγαρι της διπλα πορτας που συνηθως διαθετει 300-1500 δαχτυλιδι.Δεν ειναι και πολλοι αυτοι που εχουν 5000 για μονοπετρο. Μην παμε στα ακρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, karaLRS είπε Εννοείται προς όχι. Παρόλα αυτά πολλές φορές ένα δαχτυλίδι 5000 ευρώ θαμπώνει πολύ την κρίση μιας γυναίκας. Δεν υπαρχουν αυτα τα ποσα ,και αν υπάρχουν αυτος που θα δωσει 5000 φιλε μου βγαζει χαλαρα αλλα τοσα ,και σε αυτην την περίπτωση σε οσα λες εχεις δικιο αλλα εμεις μιλαμε μεχρι τα λεφτα αντε λιγο κατω λιγο πανω απο αυτα που λεει ο TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Νταξει τωρα μιλαμε για το καθημερινο ζευγαρι της διπλα πορτας που συνηθως διαθετει 300-1500 δαχτυλιδι.Δεν ειναι και πολλοι αυτοι που εχουν 5000 για μονοπετρο. Μην παμε στα ακρα.. Το καθημερινό ζευγάρι της διπλανής πορτας. 1500€. Ελα ρε συ το τραβας λιγο. 300-500.εκτος κι αν δωσουν 1500 για δαχτυλίδι, και μετά το γάμο αιτηθουν για ΚΕΑ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Το καθημερινό ζευγάρι της διπλανής πορτας. 1500€. Ελα ρε συ το τραβας λιγο. 300-500.εκτος κι αν δωσουν 1500 για δαχτυλίδι, και μετά το γάμο αιτηθουν για ΚΕΑ. Εδω σε πείραξε το 1500 του δικου μου φιλου ??? τα 5000 του δικου σου φιλου τα καναμε γαργαρα ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλα λεω εγω βρεμενη σανιδαααααα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Εδω σε πείραξε το 1500 του δικου μου φιλου ??? τα 5000 για του δικου σου φιλου τα καναμε γαργαρα ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλα λεω εγω βρεμενη σανιδαααααα Ποια 5000 καλε? Με 500€ εγω πηρα δαχτυλίδι. ΤΑΠΕΙΝΟΤΙΣ!! Ειδες? Ειδατε όλοι? Με παρεξήγησε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Ποια 5000 καλε? Με 500€ εγω πηρα δαχτυλίδι. ΤΑΠΕΙΝΟΤΙΣ!! Ειδες? Ειδατε όλοι? Με παρεξήγησε!!!! οπααααα μπασταααα που λενε και η μακαροναδες το πηρες η στο πηρεεεεε ? κατσε γιατι εδω θα βγαλουμε λαυρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, darkman είπε οπααααα μπασταααα που λενε και η μακαροναδες το πηρες η στο πηρεεεεε ? κατσε γιατι εδω θα βγαλουμε λαυρακι Μαζι πηγαμε να το διαλεξω να μου αρεσει. Τι συμπεράσματα βγαζεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Μαζι πηγαμε να το διαλεξω να μου αρεσει. Τι συμπεράσματα βγαζεις? Οριστεεεεεε κυριες και κυριοι και αγαπητά παιδια δειτε τι ψυχολογικα μπορει να κανει ενα φθηνό δαχτυλίδι στην καρδια αυτου του μικρου κοριτσιου και ρωταω κυριοι δικαστές τι φταίει αυτο το άμοιρο πλασμα για το σπαγκο εεεε για τον ανδρα που πηρε εεεεεεε γυρναει τα φορουμ και δεν θελει καμια να παρει ποιο ακριβό αχ καταραμένη φτωχιά που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους του κατεβάζεις στα ταρταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, darkman είπε Οριστεεεεεε κυριες και κυριοι και αγαπητά παιδια δειτε τι ψυχολογικα μπορει να κανει ενα φθηνό δαχτυλίδι στην καρδια αυτου του μικρου κοριτσιου και ρωταω κυριοι δικαστές τι φταίει αυτο το άμοιρο πλασμα για το σπαγκο εεεε για τον ανδρα που πηρε εεεεεεε γυρναει τα φορουμ και δεν θελει καμια να παρει ποιο ακριβό αχ καταραμένη φτωχιά που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους του κατεβάζεις στα ταρταρα Χαχαχαχα. Καλε ΕΓΩ το διάλεξα. Και αν ηθελα πιο ακριβο έπαιρνα πιο ακριβό. Και αν ηθελα πιο ακριβο ενω ο αντρας μου δεν ειχε λεφτα? Εβαζα εγω που εχω χαχαχαχα παντως ελιωσαααααα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Χαχαχαχα. Καλε ΕΓΩ το διάλεξα. Και αν ηθελα πιο ακριβο έπαιρνα πιο ακριβό. Και αν ηθελα πιο ακριβο ενω ο αντρας μου δεν ειχε λεφτα? Εβαζα εγω που εχω χαχαχαχα παντως ελιωσαααααα Εγω να δεις και ειμαι και στην δουλεια και με κοιτανε που γελαω μονος μου, κατσε να δεις ετσι που το παμε θα με σουταρουν και δεν θα εχω οχι για δαχτυλίδι αλλα ουτε για κουλουρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Eχω πουλησει δαχτυλιδι 2,5K σε ζευγαρι που δε θα ελεγα πως ηταν και πολυ ανετο οικονομικα. Ηταν αστειο πως ο ανθρωπος εφερε την κοπελα του μαζι για να διαλεξει το δαχτυλιδι και ενω εκεινος της προωθουσε ενα οικονομικοτερο, εκεινη ειχε σκαλωσει με το εκεινο των 2.500 (αντικειμενικα της πηγαινε περισσοτερο). Ιδρωνε και ξεφυσουσε το παλικαρι αλλα τελικα το πηρε Παντως that said, τα μονοπετρα με διαμαντι ειναι (κατα τη γνωμη μου) παρωχημενα ως concept. Γενικα το διαμαντι εχει καταντησει λιγο κλισε. Μπορει κανεις να δει μονοπετρα με αλλες λιθους, το ιδιο ομορφα και ισως πιο εντυπωσιακα απο εκεινα με διαμαντι και ακομα και αρκετα πιο ακριβα (αν μπαινει το status στην υποθεση). Προσωπικα θα επελεγα μια εξαιρετικη aquamarine ή κατι αλλο εντυπωσιακο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Eχω πουλησει δαχτυλιδι 2,5K σε ζευγαρι που δε θα ελεγα πως ηταν και πολυ ανετο οικονομικα. Ηταν αστειο πως ο ανθρωπος εφερε την κοπελα του μαζι για να διαλεξει το δαχτυλιδι και ενω εκεινος της προωθουσε ενα οικονομικοτερο, εκεινη ειχε σκαλωσει με το εκεινο των 2.500 (αντικειμενικα της πηγαινε περισσοτερο). Ιδρωνε και ξεφυσουσε το παληκαρι αλλα τελικα το πηρε Παντως that said, τα μονοπετρα με διαμαντι ειναι (κατα τη γνωμη μου) παρωχημενα ως concept. Γενικα το διαμαντι εχει καταντησει λιγο κλισε. Μπορει κανεις να δει μονοπετρα με αλλες λιθους, το ιδιο ομορφα και ισως πιο εντυπωσιακα απο εκεινα με διαμαντι και ακομα και αρκετα πιο ακριβα (αν μπαινει το status στην υποθεση). Προσωπικα θα επελεγα μια εξαιρετικη aquamarine ή κατι αλλο εντυπωσιακο. Έχεις να προτείνεις κάτι φίλε; μου φαίνεσαι γνωστης του αντικειμένου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Έχεις να προτείνεις κάτι φίλε; μου φαίνεσαι γνωστης του αντικειμένου!! Το ανεφερα και πιο πριν αλλα ισως χαθηκε, δες τη συλλογη του Σπυρου Κανακη σε μονοπετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις