margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Υπαρχουν εξαιρεσεις σαφως. Κι εγω μαζι σου ειμαι. Εγω μιλαω για την κλασσική Ελληνιδα υπεροπτης στρουγγοβλαχα. Ξερεις στην ιδια θεση θα μπορουσε να μπει και τ αρσενικο. Να παρει ενα ακριβο δαχτυλιδι ωστε να νιωθει καλα οταν δειξει στους κολλητους του τι πηρε ή να φχαριστιεται οταν το δειχνει η γυναικα στις φιλες της. Το χω δει κι αυτο.
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Κανόνας 1. Είστε άντρες. Δε θέλω να σας υποτιμήσω αλλα δε τις πιάνετε τις γυναίκες στην πονηριά. Κανονας 2. Οι γυναίκες ντύνονται - στολιζονται για να σκασουν τις αλλες γυναίκες. Το δαχτυλίδι το θέλει πιο ακριβό απ της Βούλας - Τουλας- Σουλας. Κανονας 3. Τον αντρα θα τον μοστραρει σαν υπερmastercard, ακομα κι αν ο δικος της δεν εχει μια. Σας ελυσα 2-3 αποριες? 1 ) Σωστοοοοοο 2 ) Μερικες ναι ,οχι ολες εισαι άδικη 3) Αν εχει λεφτα ναι ,που αυτος που εχει δεν θα παρει δαχτυλίδι τον 1000 η καθε γυναικα ξερει τι παιρνει και ξερει και που παταει αν εισαι απλος μισθωτός τι mastercard μου λες ουτε για paysafe card δεν σε εχει
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Ξερεις στην ιδια θεση θα μπορουσε να μπει και τ αρσενικο. Να παρει ενα ακριβο δαχτυλιδι ωστε να νιωθει καλα οταν δειξει στους κολλητους του τι πηρε ή να φχαριστιεται οταν το δειχνει η γυναικα στις φιλες της. Το χω δει κι αυτο. Σπάνια βέβαια. Οι αντρες δεν ειναι κατινες. Οι αντρες θα μοστραρουν το νέο σμαρτφον συνηθως ή το νεο ρολόι
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Να χαιρεσαι οταν ο αλλος μοστραρει το ακριβο δωρο που του εκανες για να κανει τους αλλους να ζηλεψουν Αξια ανεκτιμητη 1
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Σπάνια βέβαια. Οι αντρες δεν ειναι κατινες. Οι αντρες θα μοστραρουν το νέο σμαρτφον συνηθως ή το νεο ρολόι Ετσι ο ανδρας το ρολοι και η γυναικα το δαχτυλίδι γαμου της
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, darkman είπε 1 ) Σωστοοοοοο 2 ) Μερικες ναι ,οχι ολες εισαι άδικη 3) Αν εχει λεφτα ναι ,που αυτος που εχει δεν θα παρει δαχτυλίδι τον 1000 η καθε γυναικα ξερει τι παιρνει και ξερει και που παταει αν εισαι απλος μισθωτός τι mastercard μου λες ουτε για paysafe card δεν σε εχει Την ξερεις τη φραση το μ... Σέρνει καραβι? αυτο παει στο νο3
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Σπάνια βέβαια. Οι αντρες δεν ειναι κατινες. Οι αντρες θα μοστραρουν το νέο σμαρτφον συνηθως ή το νεο ρολόι Λαβρακι.... Λενε λενε για το δαχτυλιδι δε λενε ομωε για το "ρολοι αρραβωνα" που τυποι που ως τοτε φοραγαν casio θενε κανα Tissot τουλαχιστον!!!
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Την ξερεις τη φραση το μ... Σέρνει καραβι? αυτο παει στο νο3 Εεεεεε ναι αμα δεν το εχεις δει και απο κοντα αχχαχααχαχαχχαα σε σερνει σιγουρα
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, margaritagr είπε Λαβρακι.... Λενε λενε για το δαχτυλιδι δε λενε ομωε για το "ρολοι αρραβωνα" που τυποι που ως τοτε φοραγαν casio θενε κανα Tissot τουλαχιστον!!! Και ξέρεις ε? Αμα πεσουν σε κανα πεθερο με φράγκα, πουλάνε μαγκιές στους φίλους τους. Οτι και καλα της τρώω τα λεφτα, την εχω σπιτι δουλαρα, κι εμένα με περιμενουν 10 γκόμενες μοντελα στην ουρα. Μπουυυυυρδες. Τετοιοι είναι, είμαι εδω να σας ξεμπροστιασω αγόρια 1
Fronimitis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Πολυ γενικευμενα μιλατε και μαλλον εχετε φαει πολλες πικρες μερικοι απο γυναικες και το καταλαβαινω. Υπαρχουν ομως κι αυτες που ειναι καλοι σαν ανθρωποι πρωτα και μετα σαν γυναικες,και δεν κοιτανε να εκμεταλλευτουν,λεφτα,καταστασεις και εφε.Σεβονται,εκτιμανε και υποστηριζουν. Οταν βρεις τον ανθρωπο σου νιωθεις μεσα σου οτι αξιζει να "βγεις" εξω απο το budget σου για παρτη της. Βεβαια τιποτα δεν ειναι δεδομενο και ολα αλλαζουν.Ομως την στιγμη που το εκανες ετσι ενιωθες και για μενα καλα εκανες. Αλλωστε δεν θες καμια γυναικα να σε λεει μιζερο και τσιγγουνη.Μακρια απο τετοιους... 1
darkman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Και ξέρεις ε? Αμα πεσουν σε κανα πεθερο με φράγκα, πουλάνε μαγκιές στους φίλους τους. Οτι και καλα της τρώω τα λεφτα, την εχω σπιτι δουλαρα, κι εμένα με περιμενουν 10 γκόμενες μοντελα στην ουρα. Μπουυυυυρδες. Τετοιοι είναι, είμαι εδω να σας ξεμπροστιασω αγόρια Kοιτα να δεις που νομιζα οτι εχει τελειώσει "Η Τόλμη και Γοητεία" εκτος και αν τα βλεπεις σε επαναλήψεις εδω ποια δεν δινει η μανα στο παιδι να σου πω εχει λεφτα ο μπαμπας ??? θα σου βρω εγω απο εδω αγορι με ήθος 4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Πολυ γενικευμενα μιλατε και μαλλον εχετε φαει πολλες πικρες μερικοι απο γυναικες και το καταλαβαινω. Υπαρχουν ομως κι αυτες που ειναι καλοι σαν ανθρωποι πρωτα και μετα σαν γυναικες,και δεν κοιτανε να εκμεταλλευτουν,λεφτα,καταστασεις και εφε.Σεβονται,εκτιμανε και υποστηριζουν. Οταν βρεις τον ανθρωπο σου νιωθεις μεσα σου οτι αξιζει να "βγεις" εξω απο το budget σου για παρτη της. Βεβαια τιποτα δεν ειναι δεδομενο και ολα αλλαζουν.Ομως την στιγμη που το εκανες ετσι ενιωθες και για μενα καλα εκανες. Αλλωστε δεν θες καμια γυναικα να σε λεει μιζερο και τσιγγουνη.Μακρια απο τετοιους... +100000000000000
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Kοιτα να δεις που νομιζα οτι εχει τελειώσει "Η Τόλμη και Γοητεία" εκτος και αν τα βλεπεις σε επαναλήψεις εδω ποια δεν δινει η μανα στο παιδι να σου πω εχει λεφτα ο μπαμπας ??? θα σου βρω εγω απο εδω αγορι με ήθος Ααααασε μας χρυσό μου εχω ακουσει και εχω ακουσει ο μπαμπάς έχει λεφτά για την κόρη του και μόνο και τον εγγονό του
vasilk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Να απαγορευτεί η είσοδος των γυναικών στο θέμα. Δεν θα μας χαλάσουν την ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας. 40 χρόνια προσπαθούμε να την χτίσουμε μπροστά στο καθρέφτη. Δεν θα μας την γκρεμίσετε εσείς. Να πάτε σε γυναικεία φόρουμ να τα πείτε αυτά.
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, darkman είπε Kοιτα να δεις που νομιζα οτι εχει τελειώσει "Η Τόλμη και Γοητεία" εκτος και αν τα βλεπεις σε επαναλήψεις εδω ποια δεν δινει η μανα στο παιδι να σου πω εχει λεφτα ο μπαμπας ??? θα σου βρω εγω απο εδω αγορι με ήθος +100000000000000 Ναιιι +10000000000 εσυ σας ξεμπροστασα και αλληλουποστηριζεστε τωρα 1 λεπτό πριν, vasilk είπε Να απαγορευτεί η είσοδος των γυναικών στο θέμα. Δεν θα μας χαλάσουν την ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας. 40 χρόνια προσπαθούμε να την χτίσουμε μπροστά στο καθρέφτη. Δεν θα μας την γκρεμίσετε εσείς. Να πάτε σε γυναικεία φόρουμ να τα πείτε αυτά. Αχαριστα πλάσματα. Εγω εχω τη συνείδησή μου καθαρή, ξέρω οτι σ αυτο το τοπικ εχω σώσει έστω και εναν άντρα απ τα νυχια μιας λυσσασμενης για ευρω.
vasilk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Αχαριστα πλάσματα. Εγω εχω τη συνείδησή μου καθαρή, ξέρω οτι σ αυτο το τοπικ εχω σώσει έστω και εναν άντρα απ τα νυχια μιας λυσσασμενης για ευρω. Να τα αφήσετε αυτά. Νομίζετε δεν ξέρουμε τι κάνετε εδώ εσύ και οι φίλες σου. Τι δουλειά έχετε σε ένα ανδροκρατούμενο τεχνολογικό φόρουμ; Σας ενδιαφέρει η τεχνολογία ξαφνικά; Όχι βέβαια. Περιφέρεστε από θέμα σε θέμα και "μολύνετε" το φόρουμ με τις δήθεν σύγχρονες ιδέες σας. Θέλετε να θηλυκοποιήσετε και το φόρουμ όπως και όλη την κοινωνία μας. Θέλετε να μετατρέψετε και αυτό το αγνό φόρουμ σε ύπουλο όπλο στα χέρια σας για να πετύχετε το τελικό στόχο. Την δουλοποίηση όλων των ανδρών. Δεν θα περάσει. Ζήτω η ελευθερία. Ζήτω ο Αλ Μπάντι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις