Προς το περιεχόμενο

Δαχτυλίδι

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Για τεκμηρίωσε το. Εννοείς ότι είναι λίγα; Αν λοιπόν παίζει σημασία το τι δαχτυλίδι θα πάρεις για το αν θα δεχτεί την πρόταση γάμου και το αν θα είναι μαζί σου, καλύτερα άστο, θα ξοδέψεις ένα σορό λεφτά σε δακτυλίδια και μετά θα θες κι άλλα τόσα για δικηγόρους και διαζύγια. Αυτό το φαίνεσθαι μας έχει φάει τόσα χρόνια και δεν στεριώνει γάμος και οικογένεια. 

Να ξέρεις οτι με συμπλήρωσες!!! Ηταν αυτό που ήθελα να πω  και δε μου βγαινε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Για τεκμηρίωσε το. Εννοείς ότι είναι λίγα; Αν λοιπόν παίζει σημασία το τι δαχτυλίδι θα πάρεις για το αν θα δεχτεί την πρόταση γάμου και το αν θα είναι μαζί σου, καλύτερα άστο, θα ξοδέψεις ένα σορό λεφτά σε δακτυλίδια και μετά θα θες κι άλλα τόσα για δικηγόρους και διαζύγια. Αυτό το φαίνεσθαι μας έχει φάει τόσα χρόνια και δεν στεριώνει γάμος και οικογένεια. 

Δεν εννοω οτι είναι λίγα, αλλα αν έχεις μιά κοπέλα που περιμένεις να την εντυπωσιάσεις με ένα δαχτυλίδι, η αν είναι κοπέλα που περιμενει δαχτυλίδι, σίγουρα δεν θα εντυπωσιαστεί με ενα των 300€. Καμία δεν λέει το ναί μονο και μόνο εξαιτίας του δαχτυλιδιού, απλα με το δαχτυλίδι έχει κάτι να δείχνει στις φιλες της και στη μελλουσα πεθερα σου. Ξεκάθαρα για το φαινεσθαι δηλαδη.

Το θέμα είναι πως το βλέπει ο καθενας.. εγώ θεωρω ξεκάθαρα πέταμα τα λεφτα για δαχτυλιδι, όχι για κοσμήματα η ενα καλο ρολόι πχ, μονο για δαχτυλιδι, ισως και για δικούς μου λόγους. Απο εκεί και πέρα, ο καθενας μπορει να κάνει αυτο που ορίζουν οι κοινωνικες επιταγες. Και γυναικα χωρις προίκα ήταν κάποτε αδιανόητο να βρει αντρα να παντρευτει αλλα άλαξε και αυτο. 

Επεξ/σία από G.bar

16 λεπτά πριν, G.bar είπε

Και γυναικα χωρις προίκα ήταν κάποτε αδιανόητο να βρει αντρα να παντρευτει αλλα άλαξε και αυτο. 

Ναι, γι αυτο βλέπεις παντού ράφια :lol:

2 ώρες πριν, fmarkos είπε

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μιλαμε για διαμάντια ετσι ..... :) :)  300 ευρω  μονόπετρο φροντισε οταν το δωσεις να εχει πολυ φως για να το δει καλα :P εκτος και αν βαλεις καμια κοτροναρα ζιργκον σε ασημένιο και μεχρι να το παρει χαμπαρι να την βγαλεις πενα :P μετα πλάστης :)  εκτος και τα οικονομικα ειναι τοσο χαλια οποτε η γυναικα τα ξερει και τιποτα να μην της παρεις εισαι οκ :) 

Εγω θεωρω πως το μονοπετρο πρεπει να ειναι κατι το οποιο θα δειχνει την αγαπη σου για την συντροφο σου,να δειξεις οτι "πονεσες" για να την κερδισεις.

Να την κανεις την πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο!

Οχι νταξει πεταμενα λεφτα ειναι,αν κι εγω εσκασα ενα 1000αρικο.Βεβαια το προσωπο της οταν της εκανα την προταση,και την χαρα της τωρα που το μοστραρει παντου,δεν την ανταλλασω με τιποτα αλλο.

Εχουν μια τρελα με τα κοσμηματα τα θηλυκα πως να το κανουμε....

Υγ.το 1000αρικο ηταν η αρχικη τιμη.Πιο λιγα το πηρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Εγω θεωρω πως το μονοπετρο πρεπει να ειναι κατι το οποιο θα δειχνει την αγαπη σου για την συντροφο σου,να δειξεις οτι "πονεσες" για να την κερδισεις.

Οχι νταξει πεταμενα λεφτα ειναι,αν κι εγω εσκασα ενα 1000αρικο.Βεβαια το προσωπο της οταν της εκανα την προταση,και την χαρα της τωρα που το μοστραρει παντου,δεν την ανταλλασω με τιποτα αλλο.

Ετσι μια απο τα ιδια οταν μου ειπαν την τιμη ενα δακρυ ετρεξε απο το ματι μου :blink: αλλα ρε φιλαρακι για τα κινητά και για αλλες παπαριες τον 700-800 και 1000 ευρω που μετα απο ενα χρονο τα πεταμε εχουμε λεφτα, αλλα για την γυναίκα μας σκόντο....... :P

" Βεβαια το προσωπο της οταν της εκανα την προταση,και την χαρα της τωρα που το μοστραρει παντου,δεν την ανταλλασω με τιποτα αλλο. "
Η ποιο σωστή κουβεντα που εχω ακουσει εως τωρα :)

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1

30 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Η πραγματική απορία είναι η εξής : Μοστραροντας το δαχτυλίδι, μοστραρει εσένα. Σε μοστραρει σαν τον number one αγαπητικό ή σαν καρτα mastercard? :lol:

Εύχομαι να σε αγαπαει και να σε έχει κορώνα στο κεφάλι της βέβαια 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Η πραγματική απορία είναι η εξής : Μοστραροντας το δαχτυλίδι, μοστραρει εσένα. Σε μοστραρει σαν τον number one αγαπητικό ή σαν καρτα mastercard? :lol:

Αμεσως εσυυυυυυ δεν κρατιεσεεεεεεε :P :P  ατυχής εκφραση ειναι το μοστραρει :D ο ανθρωπος θελει να πει οταν μιλανε η γυναικες μεταξύ τους και λενε τις ιστοριες της ζωης τους και αυτη τους λεει την ιστορια της που δενει μαζι με το δαχτυλιδι ;) εσενα σε κόβω να τον ξεπετσιασεις τον δικο σου :P :P 

Επεξ/σία από darkman

5 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Γιατι βαζεις τη γυναικα σε θεση να χει αναγκη χρηματα αλλου; 

Το οτι θα ναι ο αλλος κυριος κ σωστος να παρει ενα καλο δαχτυλιδι στη γυναικα της ζωης του δε σημαινει πως η ιδια περιμενε αυτο για να χει κατι αξιας. 

Δηλ αν εγω που χω το κλασσικο δαχτυλιδι bulgari παρω ενα ισης ή ανωτερης αξιας μεθαυριο απο τον αντρα μου, σημαινει οτι θα τον δω σαν καρτα;;; 

Υπαρχουν τοσες κ τοσες περιπτωσεις ας μη γενικευουμε.

Μόλις τώρα, darkman είπε

Αμεσως εσυυυυυυ δεν κρατιεσεεεεεεε :P :P  ατυχής εκφραση ειναι το μοστραρει :D ο ανθρωπος θελει να πει οταν μιλανε η γυναικες μεταξύ τους και λενε της ιστοριες της ζωης τους και αυτη τους λεει την ιστορια που δενει μαζι με το δαχτυλιδι ;) εσενα σε κόβω να τον ξεπετσιασεις τον δικο σου :P :P 

Κανόνας 1. Είστε άντρες. Δε θέλω να σας υποτιμήσω αλλα δε τις πιάνετε τις γυναίκες στην πονηριά. 

Κανονας 2. Οι γυναίκες ντύνονται - στολιζονται για να σκασουν τις αλλες γυναίκες. Το δαχτυλίδι το θέλει πιο ακριβό απ της Βούλας - Τουλας- Σουλας. 

Κανονας 3. Τον αντρα θα τον μοστραρει σαν υπερmastercard, ακομα κι αν ο δικος της δεν εχει μια. 

Σας ελυσα 2-3 αποριες? :lol:

• Like 1

2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Γιατι βαζεις τη γυναικα σε θεση να χει αναγκη χρηματα αλλου; 

Το οτι θα ναι ο αλλος κυριος κ σωστος να παρει ενα καλο δαχτυλιδι στη γυναικα της ζωης του δε σημαινει πως η ιδια περιμενε αυτο για να χει κατι αξιας. 

Δηλ αν εγω που χω το κλασσικο δαχτυλιδι bulgari παρω ενα ισης ή ανωτερης αξιας μεθαυριο απο τον αντρα μου, σημαινει οτι θα τον δω σαν καρτα;;; 

Υπαρχουν τοσες κ τοσες περιπτωσεις ας μη γενικευουμε.

Υπαρχουν εξαιρεσεις σαφως. Κι εγω μαζι σου ειμαι. Εγω μιλαω για την κλασσική  Ελληνιδα υπεροπτης στρουγγοβλαχα. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...