Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, G.bar είπε

Πραγματικα όμως θεωρω οτι τα λεφτά για δαχτυλίδι είναι ακόμα πιο πεταμενα λεφτα και απ´το να δώσεις 1000 να πάρεις smartphone. Και στη τελικη το smartphone κάποιον θα πείσεις οτι το  χρειάζεσαι.. το δαχτυλιδι;

Παίρνεις κάτι το οποίο δεν έχει καμία χρηστική αξία, υποστηρίζεις την εξόρυξη διαμαντιών, για να μπείς στη διαδικασία να το πάρεις ξερεις ότι εχεις σίγουρο το ΝΑΙ αλλιώς δεν θα ρίσκαρες, επίσης το να δώσεις 1000€ σημαίνει οτι δεν σου περισευουν (αν υπθεσουμε ότι ενα δαχτυλίδι κοστιζει όσο τρεις μισθοί) αλλιως θα εδινες τουλαχιστον 5000-6000 για τη μοστρα. Φίλος για 1 καρατι έδωσε 9000 και μόλις έμαθε την τιμή η μελλουσα γυναίκα του, μόνο που δεν τον χώρισε. Πιό πολυ θα χαιρόταν η κοπέλα να τις έλεγε πάρε 1000€ και πήγαινε για ψώνια. 

Εγω στη γυναίκα μου το είχα πει ευθέως.. θες δαχτυλίδι ή ενα αυτοκίνητο στα ιδια λεφτα πάνω κατω.. πάλι καλά ημουν τυχερός και δεν ήθελε τίποτα, τα κάναμε καναπέ και τραπεζαρία.

Ναι μας έπεισες τώρα οτι είχες/έχεις γυναίκα και μάλιστα της το είπες.

• Like 1
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, txcellas είπε

Του τα μετέφερα και σας ευχαριστεί! Πιστεύω και εγώ ότι είναι καμία ξεχωριστή στιγμή για μια γυναίκα. Η κίνηση μετράει. Κάποιο κατάστημα κατά νου στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη πιο "αξιόπιστο"; 

Συμφωνώ για την μεταπώληση. Δεν νομίζω καπόιος να παίρνει δαχτυλίδι στη γυναίκα που θα ζήσει μια ζωή και να σκέφτεται να το πουλήσει λες και είναι παλιό iPhone 5s. Υποτίθεται ότι θα ζήσεις για μια ζωή με έναν άνθρωπο αν ξεκινήσεις με γυφτιες...

Οχι βέβαια . Γενικά το είπα για τα κοσμήματα 

Επειδή συνήθως αυτοί που τα αγοράζουν λένε ότι είναι και μια μορφή επένδυσης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το θεωρώ μια ματαιοδοξία της γυναίκας,  που για να μην υπάρχει γκρίνια μπαίνει στον χορό ο άντρας. 

Μια ετικέτα που μοστραρουμε στο χέρι μας για να δείξουμε τι γαμπρό ψωνίσαμε. 

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα εννοείται . Όπου θέλει ο καθένας δίνει  τα λεφτά του αλλά βλέπω φίλους με όχι τόσο καλή  οικονομική δυνατότητα και δίνουν 2000€ για μονόπετρο και ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο 

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 2
Δημοσ.

Σ ολα αυτά που χω διαβάσει εδώ μέσα...... ο ένας κράζει γυναίκες, ο άλλος λεει μ@λακια γιατί δεν έχει αξία μεταπώλησης,  άλλος λεει πάρε κατι με 100€, άλλος καλύτερα να παρει smartphone. 

Περιμενω να δω τι αλλο θα διαβάσω. 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Σ ολα αυτά που χω διαβάσει εδώ μέσα...... ο ένας κράζει γυναίκες, ο άλλος λεει μ@λακια γιατί δεν έχει αξία μεταπώλησης,  άλλος λεει πάρε κατι με 100€, άλλος καλύτερα να παρει smartphone. 

Πες μας και την γνώμη σου για το θέμα. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, 99% είναι άντρες και από αυτούς άντε να είναι ρομαντικοί το 1%. Πιστεύω πως το θέμα έχει εξελιχθεί πολύ ομαλά για τα δεδομένα. Μην περιμένεις τις ίδιες απαντήσεις που θα είχε σε φόρουμ τύπου "Γυναίκα - Υγεία - Ομορφιά". 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, margaritagr said:

One Ring to rule them all...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilk είπε

Είσαι σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, 99% είναι άντρες και από αυτούς άντε να είναι ρομαντικοί το 1%. Πιστεύω πως το θέμα έχει εξελιχθεί πολύ ομαλά για τα δεδομένα. Μην περιμένεις τις ίδιες απαντήσεις που θα είχε σε φόρουμ τύπου "Γυναίκα - Υγεία - Ομορφιά". 

Ααααααα φιλαρακι να μιλας για την παρτη σου εγω ειμαι ρομαντικος :P το θεμα εχει παρει την κατω βολτα γιατι αλλο ρωταει ο TS και αλλο απαντάνε :) με αυτες της απαντήσεις και μερικές του τύπου τι τον θελει τον γαμο ποιο καλα μοναχος κανει και οικονομια ,δεν θα με παραξένευαν. :-)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, darkman είπε

Ααααααα φιλαρακι να μιλας για την παρτη σου εγω ειμαι ρομαντικος :P το θεμα εχει παρει την κατω βολτα γιατι αλλο ρωταει ο TS και αλλο απαντάνε :) με αυτες της απαντήσεις και μερικές του τύπου τι τον θελει τον γαμο ποιο καλα μοναχος κανει και οικονομια ,δεν θα με παραξένευαν. :-)

Ούτε εμένα θα με παραξένευαν αλλά είναι νωρίς ακόμα, μολις 3 σελίδες. Αν δώσουμε λίγο ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση θα έρθουν και τα "που πας να μπλέξεις" :lol::lol::lol: 

Δημοσ.

Σιγουρα καθε γυναικα το θελει το δαχτυλιδι, το διαμαντακι να γυαλιζει στα δαχτυλα της και να παιρνει ματιες απο τις υπολοιπες ανυπαντρες,το σημαντικοτερο ειναι σε τι γυναικα το δινεις, γιατι θα περασεις την υπολοιπη ζωη σου μαζι της.

Προσωπικα θα επαιρνα κατω απο 300 ευρω και θα χαλαγα και κανα 200αρι ακομα για μια αξεχαστη μερα που θα προηγουταν της προτασης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...