Προς το περιεχόμενο

Δαχτυλίδι

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, darkman είπε

Αστα να πανε και ο δικος μου ειναι ακομα 11 :P μονο το pc του και το playstation το περασανε το δαχτυλίδι ,και δεν αφηνει και κανεναν αλλον να παιξει οχι τιποτα αλλο :( :(  και εγω παιδακι ειμαι δεν πρεπει να παιζω :D :D 

ΑΝΤΡΕΣ:lol:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι εμπειρια και αυτη ολα αυτα που διαβασα. Ενταξει η λεγαμενη, πηγε ο ιπποτης με το λευκο αλογο να την ζητησει; Θαμπωσε αρκετα με την αχρηστη gimmick-ια των 1000-1500ευρω;
Ελπιζω οταν ζητησουν ατομα να με επιλεξουν να παω στον Αρη, δεν μπορω αλλο σε αυτο τον κοσμο με τις μαλακιες του.

• Like 1

26 λεπτά πριν, orck είπε

Τι εμπειρια και αυτη ολα αυτα που διαβασα. Ενταξει η λεγαμενη, πηγε ο ιπποτης με το λευκο αλογο να την ζητησει; Θαμπωσε αρκετα με την αχρηστη gimmick-ια των 1000-1500ευρω;
Ελπιζω οταν ζητησουν ατομα να με επιλεξουν να παω στον Αρη, δεν μπορω αλλο σε αυτο τον κοσμο με τις μαλακιες του.

Ουυυυυ σίγουρα εγω για αρη σε εχω οτι θα σε παρουν απο τους πρωτους ;)

Η αγαπη δεν κοιταει δαχτυλιδια.

Εγω εκανα τι και πως να τον πεισω οτι το μονοπετρο δαχτυλιδι δεν ειναι αμερικανια. :lol:Επρεπε να το ακουσει απο τη μαμά του για να πειστεί και να μου παρει.:D

Σαν τις μέλισσες στο μέλι. Διάβασαν "Δαχτυλίδι" και μαζεύτηκαν όλες οι γυναίκες του φόρουμ. :lol::lol::lol:

Το είχα πει το μεσημέρι να απαγορευτεί η είσοδος των γυναικών στο θέμα αλλά δεν εισακούστηκα. Και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τώρα γεμίσαμε ροζ καρδούλες και τελούμε υπό κατοχή αδέλφια.

"Εδώ ελεύθεραι ακόμα Insomnia…
Έλληνες! Οι γυναίκες εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα του φόρουμ.
Αδέλφια! Κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου.
Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις τον έρημον φόρουμ με τα κατάκλειστα θέματα.
Έλληνες! Ψηλά τις καρδιές!

Προσοχή!
Το Insomnia ύστερα από λίγο δεν θα είναι ανδρικός. Θα είναι γυναικείος και θα μεταδίδει ψέμματα!
Έλληνες! Μην τον ακούτε!
Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης!
Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!"

• Like 1

6 λεπτά πριν, vasilk είπε

Σαν τις μέλισσες στο μέλι. Διάβασαν "Δαχτυλίδι" και μαζεύτηκαν όλες οι γυναίκες του φόρουμ. :lol::lol::lol:

Το είχα πει το μεσημέρι να απαγορευτεί η είσοδος των γυναικών στο θέμα αλλά δεν εισακούστηκα. Και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τώρα γεμίσαμε ροζ καρδούλες και τελούμε υπό κατοχή αδέλφια.

"Εδώ ελεύθεραι ακόμα Insomnia…
Έλληνες! Οι γυναίκες εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα του φόρουμ.
Αδέλφια! Κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου.
Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις τον έρημον φόρουμ με τα κατάκλειστα θέματα.
Έλληνες! Ψηλά τις καρδιές!

Προσοχή!
Το Insomnia ύστερα από λίγο δεν θα είναι ανδρικός. Θα είναι γυναικείος και θα μεταδίδει ψέμματα!
Έλληνες! Μην τον ακούτε!
Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης!
Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!"

Φοβαστε βλεπω ε? :lol:

• Super Moderators
2 ώρες πριν, mary είπε

Η αγαπη δεν κοιταει δαχτυλιδια.

Εγω εκανα τι και πως να τον πεισω οτι το μονοπετρο δαχτυλιδι δεν ειναι αμερικανια. :lol:Επρεπε να το ακουσει απο τη μαμά του για να πειστεί και να μου παρει.:D

Όχι, δεν είναι αμερικανιά. Τόσο το μονόπετρο (με διαμάντι) όσο και το λευκό νυφικό (παρότι μαρτυρούνται από παλαιότερα) κατέστησαν δημοφιλή και πρακτικά ταυτίστηκαν με το γάμο λόγω της βασίλισσας Βικτωρίας της Μεγάλης Βρετανίας. Τα διαμάντια, προερχόμενα κυρίως από ορυχεία της Ν. Αφρικής, άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως από το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα.

(Παρενθετικά, το λευκό εκείνα τα χρόνια ήταν σύμβολο πλούτου και όχι αγνότητας -λόγω της δυσκολίας να παραχθούν οικονομικά λευκά υφάσματα. Οι νύφες, πριν αποφασίσει η Βικτωρία να φορέσει λευκό νυφικό με δαντέλα -το οποίο φόρεσε σε διάφορες παραλλαγές πολλές φορές στην πορεία- συνήθως φορούσαν χρωματιστά φορέματα και οι γάμοι πραγματοποιούνταν το πρωί. Οπότε, αν ψάχνουμε σε κάποιον να τα φορτώσουμε, εν προκειμένω -ιστορικά- δεν μας φταίνει οι Αμερικανοί, αλλά οι Βρετανοί).

• Like 4

26 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Φοβαστε βλεπω ε? :lol:

Όχι βέβαια. Τι να φοβηθούμε εμείς πια. Φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή;:lol::lol::lol:

Τα κίνητρα μας είναι καθαρά αλτρουιστικά.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε αγνές τις ψυχές των αθώων αγοριών που διαβάζουν το φόρουμ.

5 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Το δεχομαι με επιφύλαξη γιατι το θεωρω αδιανόητο με τα σημερινα δεδομένα, μισθους 300 € τετοιες πολυτελειες. Ή στην τελική ειναι το αλλο που είπα. Ζητανε ΚΕΑ

Μαλλον το λεφτά υπάρχουν ισχύει.

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
6 ώρες πριν, NMallios είπε

αγόρασε καλύτερα πολύτιμες πέτρες και πήγαινε σε ένα κοσμηματοπωλείο να σου φτιάξουν ένα δαχτυλίδι... πιο φθηνό θα σου στοιχίσει... 

Του προτεινεις να παει στο ασχετο να αγορασει ενα διαμαντι σε φαση "γεια σας τι παιρνω με Χ ευρω" και να το παει σε εναν  random κοσμηματοπωλειο οπου παιζει να του το αλλαξουν κιολας (αμα το παει και σε φθηνο δηλαδη) για να γλιτωσει ενα ποσο της ταξεως των 20 ευρω? Ή των 50? Γιατι παραπανω δεν παιζει να ειναι στη φιλοσοφια που κινειται το νημα. 

Τωρα αν ο αλλος θελει να εχει το δαχτυλιδι κοστος 4k ξερωγω, τοτε οκ ναι, να ψαξει μονος του για το διαμαντι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το 2015 που είχαμε παει Παρίσι πήγαμε στα tiffanys. Τι photos, τι ωραίο αυτό, το ωραίο το άλλο

Τα tiffanys εν τω μεταξύ απλησίαστα ακόμα και εν καιρώ Αντρέα, πόσο μάλλον στα μαύρα  τσιπροχρόνια. 

Έκανα τη δουλειά μου με λίγο κάτω από χηνάρι και πολλά ήταν να πούμε...

Μετά την παντρεύτηκα. Τέτοιες μαλακιες κάνουμε να πούμε. Και πλερω κ δεμένοι. Που μου κάνει καυγά για την κολεκτορς του god of war κ που ελέγχει τις κινήσεις των καρτών μου κ όταν δει playstation ή Nintendo γίνεται πόλεμος. 

Ρε θα δεις κανα priamos καμία μέρα να πούμε με καμία ουκρανοτσέχα ή καμιά συνάδελφο κ θα δεις που θα προτιμουσες να την έβγαζα με τον Mario κ το Luigi. 

Τα πα κ ησύχασα. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ GAMERS. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 2

• 4 χρόνια αργότερα...

Επαναφέρω τόπικ που είχε βάλει φωτιά στο φόρουμ. Και ξεκινώ: δεν λείπουν τα 700, 800, 1000 για μονόπετρο/δαχτυλίδι. Απλώς το θεωρώ γελοίο (για να το πω ευγενικά) το ποσό την εποχή των fuel pass και του δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει (είμαι σίγουρος ότι αν μάθαινε ότι έδωσα πάνω από 2, 3 ή 4 κατοστάρικα τόσα θα πάθαινε ταράκουλο). Παρακαλώ μην αρχίσουν ατάκες τύπου «η γυναίκα θέλει το δαχτυλίδι της το καλό να το δείχνει, να καμαρώνει». Δεν με αφορούν τέτοιες γυναίκες και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μου κορίτσι. Παρά ταύτα, θέλω να βρω κάτι που να της αρέσει. 

Στο δια ταύτα: Έχω βρει δυο εργαστήρια στο κέντρο Αθήνας (όχι βιτρίνα στο δρόμο, αυτά που μπαίνεις και είναι σε όροφο κλπ) που έχω την αίσθηση ότι και καλά πράγματα έχουν και θα βγάλουμε και άκρη σε τιμή. Υπήρχε ένας moderator που φαινόταν να ξέρει το θέμα. Το αρχικό ερώτημα είναι το εξής: Eίναι απαραίτητο για την πρόταση να είναι μονόπετρο; Φοβάμαι ότι δεν είναι καθόλου του στυλ της, γι' αυτό το ρωτάω, όχι για λόγους αξίας. Σκέφτομαι να δώσω κάπου 300-400 μέγιστο. Και σίγουρα δεν θέλω να τα δώσω σε σκρουτζομάγαζα ή σε μαγαζιού του κιλού. Προτιμώ να πάρω κάτι σεμνό από πιο "οικογενειακή" επιχείρηση. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...