txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Φίλος μου σκέφτεται να κάνει πρόταση. Ποσό κοστίζει ένα δαχτυλίδι καλό; μπατζετ έως 1000 euro max. Καποιο κατάστημα Αθήνα και γενικά πληροφορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Φίλος μου σκέφτεται να κάνει πρόταση. Ποσό κοστίζει ένα δαχτυλίδι καλό; μπατζετ έως 1000 euro max. Καποιο κατάστημα Αθήνα και γενικά πληροφορίες; Mε 1000 παιρνεις υπερπαραγωγη ρε συ. Και το βρισκω πανακριβο για Ελλάδα. Εγω με 500 στη Γερμανία διάλεξα δαχτυλιδαρα με διαμαντένιο βράχο. Εδώ είναι πιο φθηνά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Mε 1000 παιρνεις υπερπαραγωγη ρε συ. Και το βρισκω πανακριβο για Ελλάδα. Εγω με 500 στη Γερμανία διάλεξα δαχτυλιδαρα με διαμαντένιο βράχο. Εδώ είναι πιο φθηνά Κάποια φωτό για να πάρουμε μια ιδέα; υπάρχουν μάρκες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εξαρτάται απ' το μέγεθος, την καθαρότητα και το χρώμα. Μπορεί να βρει μεγάλο, αλλά από καθαρότητα να είναι κλάφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, txcellas είπε Φίλος μου σκέφτεται να κάνει πρόταση. Ποσό κοστίζει ένα δαχτυλίδι καλό; μπατζετ έως 1000 euro max. Καποιο κατάστημα Αθήνα και γενικά πληροφορίες; Αν μιλαμε για μονόπετρο η τιμη μπορει να αλλάξει δραματικά αναλόγως την πετρα γιατι για την τιμη παιζει ρολο η καθαρότητα του διαμαντιου το χρωμα του και τα καρατια του δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη προσφορα χωρις καποιος να ξερει αυτα τα τρια συνήθως δεν θα βρεις 100% καθαρο αλλα με μικρα σημαδια μεσα που με το ματι δεν τα βλεπεις VS(very small) η VVS ( very very small ) εκτος και η πετρα ειναι πολυ μικρη αυτα ειναι που πρεπει να δει οταν παει για αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, txcellas είπε Φίλος μου σκέφτεται να κάνει πρόταση. Ποσό κοστίζει ένα δαχτυλίδι καλό; μπατζετ έως 1000 euro max. Καποιο κατάστημα Αθήνα και γενικά πληροφορίες; Κάνεις ένα ταξιδάκι Βουλγαρία ή Τουρκία και βρίσκεις καλές τιμές για καλά προϊόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, txcellas είπε Κάποια φωτό για να πάρουμε μια ιδέα; υπάρχουν μάρκες κλπ; https://m.christ.de/category/verlobungsring/index.html?r=1&gclid=Cj0KCQiA-ebSBRC8ARIsAGuxJIqmtBOJvRAQGZOb4CoArGeZ7Lf5tkEsxn_jHjDeMGdj2pdgf9OZoJ0aArtkEALw_wcB δες εδω. Βλεπεις δαχτυλίδια τα οποία ειναι εξευτελιστικά φθηνά. Πίστεψε με ειναι κοσμηματα αναλλοίωτα όμως απ το πιο φθηνό εως το πιο ακριβό. Το 60€ της Γερμανίας ισοδυναμεί με το 300€ της Ελλάδας. Το δικό μου δαχτυλίδι δεν υπαρχει στη σελιδα, ειναι παλαιότερης κολεξιόν, αλλα πίστεψε με εχω δει άπειρα μουτρα γυναικών ξινισμενα απο ζήλια κοιτάζοντας το Να κοιταξει ο φιλος σου να παρει κατι φθηνό απο Γερμανία πιστεύω. Εδω δεν ξερω αν σε ποιότητα αξιζουν. Γι αυτο ισως και ειναι πολύ φθηνά. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Συνήθως έχουν το ασημένιο χρωμα γύρω γύρω; λευκοχρυσος ειναι; αλλος φιλος μου πήρε στη γυναίκα του δαχτυλίδι με 100-150 ευρώ. Το είδα και ήταν πολύ όμορφο αλλά σαν άσχετος όσα λαμπυρίζουν θα μου άρεσαν. 24 λεπτά πριν, darkman είπε Αν μιλαμε για μονόπετρο η τιμη μπορει να αλλάξει δραματικά αναλόγως την πετρα γιατι για την τιμη παιζει ρολο η καθαρότητα του διαμαντιου το χρωμα του και τα καρατια του δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη προσφορα χωρις καποιος να ξερει αυτα τα τρια συνήθως δεν θα βρεις 100% καθαρο αλλα με μικρα σημαδια μεσα που με το ματι δεν τα βλεπεις VS(very small) η VVS ( very very small ) εκτος και η πετρα ειναι πολυ μικρη αυτα ειναι που πρεπει να δει οταν παει για αγορα Συνήθως διαμάντι δεν έχουν; απλά ίσως να ναι διαφορετικής ποιότητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, txcellas είπε Συνήθως έχουν το ασημένιο χρωμα γύρω γύρω; λευκοχρυσος ειναι; αλλος φιλος μου πήρε στη γυναίκα του δαχτυλίδι με 100-150 ευρώ. Το είδα και ήταν πολύ όμορφο αλλά σαν άσχετος όσα λαμπυρίζουν θα μου άρεσαν. Συνήθως διαμάντι δεν έχουν; απλά ίσως να ναι διαφορετικής ποιότητας; Η ποιότητα ειναι το Α και το Ω για την τιμη ναι ρε συ λευκοχρυσος ειναι τι θα ειναι διαμαντι πανω σε ασημένιο αλλα μπορει να μην θελει να της κανει μονοπετρο και να της κανει ενα σειρε δαχτυλίδι ( διαμάντια το ενα διπλα στο αλλο ) Που εκει η τιμη θα ειναι ποιο κατω γιατι τα μονοπετρα τα βαρανε ,τωρα αν η πετρα ειναι 0,8ct 0,10ct μπορει να ειναι ποιο φθηνό απο ενα σειρε που θα εχει πανω 4-5 απο αυτες γενικα ενα μεγεθος απο 0,20ct και πανω ειναι οκ και αν εχει η κοπελα και κοκαλιάρικο χερι ακομα καλύτερα στειλε μας μια photo το χερι να σου πουμε το μεγεθος Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αυτό το Ct τι ακριβώς είναι; Μονάδα μέτρησης; ρωτάω για να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά για την αναζήτησή. Αυτα τα σειρε που είπες είναι άσχημα. Σαν κονδυλώματα είναι (Σορρυ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, txcellas said: Αυτό το Ct τι ακριβώς είναι; Μονάδα μέτρησης; ρωτάω για να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά για την αναζήτησή. Αυτα τα σειρε που είπες είναι άσχημα. Σαν κονδυλώματα είναι (Σορρυ ) Ct=Carat Μοναδα μετρησης πολυτιμων λιθων. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Unabomber 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ένα μέσω δαχτυλίδι ποσο καρατίων είναι συνήθως; ας πούμε στους βαφτιστικους σταυρούς λέμε 18 καρατίων που είναι από χρυσό. Στον λευκόχρυσο και στο διαμάντι διαφοροποιείται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebecca_Blue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, Apoll είπε Κάνεις ένα ταξιδάκι Βουλγαρία ή Τουρκία και βρίσκεις καλές τιμές για καλά προϊόντα Φιλαράκι τέτοιες αγορές μακριά από εκεί ότι άλλο θέλεις αλλά όχι κοσμήματα ... εάν προβείς σε ταξιδάκι για κάτι τέτοιο μόνο στην Αμβέρσα ή στο Ισραήλ ...ώρα η καλη , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, txcellas είπε Αυτό το Ct τι ακριβώς είναι; Μονάδα μέτρησης; ρωτάω για να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά για την αναζήτησή. Αυτα τα σειρε που είπες είναι άσχημα. Σαν κονδυλώματα είναι (Σορρυ ) Πολύ σκέψη και ψάξιμο για δαχτυλίδι "για έναν φίλο". Διαβάζει και η ενδιαφερόμενη το insomnia; ΧΑ ΧΑ ΧΑ Άντε με το καλό και σιδηροκέφαλος. Welcome to the club. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από vasilk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αν η κυρια ειναι ψωνακι κι εσυ θυμα, θα σκασεις πανω απο χιλιαρικο. Αν οχι, με 7 ή 8 κατοσταρικα θα εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις