isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μενα η σειρα "ποιοτητας" ειναι ethernet καλωδιο > powerlines > wireless (με αναμεταδότη ή client) Ολα βεβαια εξαρτώνται απο τις αναγκες του χρηστη και τη χωροθέτηση. Αν πχ υπάρχουν χοντροι μπετότοιχοι το wireless ειναι κακή επιλογή. Αν δεν μπορεις να τρυπήσεις τοιχους για ethernet τοτε δε σου κανει το ethernet. Αν εχεις "βρώμικα (ηλεκτρολογικά) μοτερ" στο χώρο, σιγουρα δε σου κανει το powerline. Τέλος αν επιλεξεις να πας σε client δε χρειαζεται πας σε nanostation (καλό αλλά λιγο ακριβό για χρήση σε εσωτερικους χώρους). Μπορεις να πάρεις ενα router που υποστηρίζει client και να κανεις τη δουλεια σου. Ενδεικτικά (ειδος και μαγαζί) http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801nd-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612441 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από isay
korko72 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, isay είπε Για μενα η σειρα "ποιοτητας" ειναι ethernet καλωδιο > powerlines > wireless (με αναμεταδότη ή client) Ολα βεβαια εξαρτώνται απο τις αναγκες του χρηστη και τη χωροθέτηση. Αν πχ υπάρχουν χοντροι μπετότοιχοι το wireless ειναι κακή επιλογή. Αν δεν μπορεις να τρυπήσεις τοιχους για ethernet τοτε δε σου κανει το ethernet. Αν εχεις "βρώμικα (ηλεκτρολογικά) μοτερ" στο χώρο, σιγουρα δε σου κανει το powerline. Τέλος αν επιλεξεις να πας σε client δε χρειαζεται πας σε nanostation (καλό αλλά λιγο ακριβό για χρήση σε εσωτερικους χώρους). Μπορεις να πάρεις ενα router που υποστηρίζει client και να κανεις τη δουλεια σου. Ενδεικτικά (ειδος και μαγαζί) http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801nd-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612441 Εχω το συγγεκριμενος απλά δεν πιάνει καλό σήμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Γι αυτό κ έλεγα να βάλω εξωτερική κεραία. Έξω από το σπίτι έχω φουλ σήμμα. Οπότε σαν ιδέα αν πάρω κεραία unibiquti και το συγγεκριμενος ως repeater θα κάνω δουλειά;
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 μην τα βγαζουμε τελεια τα powerlines.,εχω πετυχει σε μαγαζι να παιζουν χαλια γιατι ειχε κατι βαρβατα μηχανηματα .εχω πετυχει να μην παιζει με υποπινακα.αντιστοιχα εχω δει δυο φορες να βλεπω τα powerlines του γειτονα που ειναι αλλο ρολοι.ολα σχετικα ειναι.εξαρτατε απο πολλα δηλαδη.ουτε σημαινει οτι αμα καποιος παρει το 1200 οτι θα παιξει αντιθετα με ενα 500.το τι μπορει να εχει βαλει ο καθενας στον πινακα του ειναι σχετικο.οπως και ποσες συσκευες τραβανε ρευμα τι ρευμα τραβανε και αλλα τοσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα