Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagdesign είπε

Πιστεύω ότι η GoPro Hero 5 και το Karma ήταν το μεγαλύτερο λάθος της εταιρείας.

Δεν δικαιολογούσε την τιμή κανενός από τα 2 η αγορά. Ειδικά για το Karma που βγήκε, είπαν όλοι "WOW!!!" και μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφόρησε το Mavic Pro που έκανε το Karma να μοιάζει παλιό. Το μόνο υπέρ ήταν ότι προσάρμοζες την Hero 5 ή την 4 αν την είχες και έτσι δικαιολογούσες κάπως την αγορά.

Η ποιότητα που απέδιδε η camera ήταν κατώτερη των προσδοκιών και όπως είπαν και τα παιδιά, έχοντας την Sony να μπαίνει στο παιχνίδι, την Xiaomi ακόμα και την κάθε "κινεζιά" όπως Elephone, SJCam κτλ. αφαίρεσε μεγάλο κομμάτι της πίτας από την εταιρεία.

Τώρα στο σήμερα, βλέποντας την Hero 6 να είναι ακριβώς ίδια με την 5 και μετά από reviews που είδα, νομίζω ήταν αναμενόμενο αυτό που έγινε.

αυτό ακριβώς 

η τιμή της 5αρας ΚΑΙ ΙΔΙΚΆ  η τιμή του karma και karma grip έριξαν έξω τα καράβια τις εταιρίας.

βασικώς άλλος παράγοντας η κίνα η οποία πήρε αρκετό ποσοστό πωλήσεων.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε

Ξανά δες την πρώτη σελίδα, δεν χρειάζεται να γράψει κάποιος "Η   GOPRO ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΏ ΟΜΓ LOVE" για να  την υποστηρίξει. Αλλά γίνεται αναφορά και σύγκριση με "τριτοτεταρτες" κινεζιές. Anyway 

Ειλικρινά αν εξαιρέσεις τον "planetlover" την 2η σελίδα, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν υποστήριξε ούτε στο ελάχιστο τη GoPro, ίσα ίσα που όλοι συμφωνούμε στο ότι είναι υπερβολικά overpriced για αυτά που προσφέρει.

Η ουσία είναι ότι πλέον πέρα από το όνομα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξει κάποιος την GoPro, ειδικά με δεδομένο το κόστος της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω απλά ότι ήταν θέμα χρόνου να πάρει την κάτω βόλτα γιατί πέρα απ’ τους κινέζους μπήκαν και άλλοι μεγάλοι παίχτες στην αγορά όπως η Sony. Για όσους ενδιαφέρεστε ρίξτε και μια μάτια στην Olympus.

http://www.getolympus.com/us/en/tg-tracker.html

Επεξ/σία από Regulus
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο ισοπεδωτηρας SONY FDR-X3000.Απλως, σε μερικους ξενιζει(εμενα αρεσει) το διαφορετικο  τις σχημα.Σιγουρα θα εκανε πολυ περισσοτερες πωλησεις εαν η Sony επελεγε οπως ολοι, ενα  σχεδιο αντιγραφο-παρομοιο τις Go-pro.Φυσικα δεν παιζεται και ο οπτικος σταθεροποιητης της σε σχεση με τον ψηφιακο τις go-pro που μειωνει την ποιοτητα τις εικονας και κοβει αρκετο καδρο, καθως πως αλλιως να κανει σταθεροποιηση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Regulus είπε

Πιστεύω απλά ότι ήταν θέμα χρόνου να πάρει την κάτω βόλτα γιατί πέρα απ’ τους κινέζους μπήκαν και άλλοι μεγάλοι παίχτες στην αγορά όπως η Sony. Για όσους ενδιαφέρεστε ρίξτε και μια μάτια στην Olympus.

http://www.getolympus.com/us/en/tg-tracker.html

Φίλε μου, είναι πάρα πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Επειδή έχω αλλαξει-δοκιμάσει αρκετές action cam, η olympus έχει ίσως και κατώτερη ποιότητα εικόνας από την eken h9.

Ξαναγράφω αυτά που έγραψα παραπάνω για την olympus και gopro

"Υπάρχουν action cam με σχεδόν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα με πολύ κάτω από το μισό των χρημάτων που ζητάει μια gorpo. Βλεπε Xiaomi 4k, SJ7 star, Thieye T5, Git up git3, Firefly 8s κλπ. 

Ασχετο, αλλα τις προάλλες έκανα ένα συγκριτικό με κλιπς, μεταξύ της thieyeT5 που έχω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, με την olympus tg tracker που σκεφτόμουν να αγοράσω και οι διάφορες σε 1080 60p κ 4Κ ηταν σαν να συγκρίνω vga με hd σε ποιότητά εικονας (dr, λεπτομέρεια, παραμορφώσεις κλπ) υπέρ της thieye. Και η olympus κοστίζει 2 με 3 φορές πάνω."

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι η ίδια η GoPro ευθύνεται για την καθοδική πορεία πωλήσεων της. 

Όταν βγάζεις συνέχεια πολλά μοντέλα και χωρίς ουσιαστικές αλλαγές μάλιστα μπερδεύεις και φοβίζεις το αγοραστικό κοινό. 

Κακά τα ψέματα αλλά action camera = GoPro. 

Τώρα αν κάποιος που κάνει ποδήλατο σε κάποιο αστικό κέντρο κοτσάρει και μια κάμερα μπροστά στο τιμόνι του, μια φθηνή action camera δεν νομίζω ότι ρίχνει τις πωλήσεις της GoPro. 

Αλλά αν πάρω σήμερα μια GoPro με 400€ και σε 6 μήνες βγει ένα νεότερο μοντέλο ρίχνοντας την εμπορική αξία αυτής που έχω γεννιέται ένα τεράστιο γαμώτο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυσκολα θα την παρει καποιος οταν εχει τοσα τριμηνα κατω και με 2 προιοντα στην γκαμα της απο τα οποια το ενα(drone) σχεδον αποτυχημενο.

Μια εταιρεια που ειναι απο το 2002 στην αγορα επρεπε να ειχε μεγαλυτερη γκαμα ωστε αν εχει πτωση το ενα να πατσιζει με τα αλλα.

Πιστευω οτι ειναι αργα πλεον και και για να εξαγοραστει πρεπει να παει πολυ χαμηλα, και πραγματικα ειναι κριμα γιατι βγαζει καλες Actioncam αλλα εκανε το λαθος να επαναπαυθει και το πληρωνει.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
Στις 1/14/2018 στις 9:13 ΜΜ, vamvakoulas είπε

Φίλε μου, είναι πάρα πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Επειδή έχω αλλαξει-δοκιμάσει αρκετές action cam, η olympus έχει ίσως και κατώτερη ποιότητα εικόνας από την eken h9.

Ξαναγράφω αυτά που έγραψα παραπάνω για την olympus και gopro

"Υπάρχουν action cam με σχεδόν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα με πολύ κάτω από το μισό των χρημάτων που ζητάει μια gorpo. Βλεπε Xiaomi 4k, SJ7 star, Thieye T5, Git up git3, Firefly 8s κλπ. 

Ασχετο, αλλα τις προάλλες έκανα ένα συγκριτικό με κλιπς, μεταξύ της thieyeT5 που έχω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, με την olympus tg tracker που σκεφτόμουν να αγοράσω και οι διάφορες σε 1080 60p κ 4Κ ηταν σαν να συγκρίνω vga με hd σε ποιότητά εικονας (dr, λεπτομέρεια, παραμορφώσεις κλπ) υπέρ της thieye. Και η olympus κοστίζει 2 με 3 φορές πάνω."

Επειδή σκέφτομαι για action cam (και δεν ήθελα να πάω σε gopro) έριξα μια ματιά σε Thieye και eken. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων, γενικά η ποιότητα εικόνας. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, άκρως ενδιαφέρουσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...