Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το 7 Plus μου πετάει πάντως αλλά δεν θα με χαλούσε μια καινούργια μπαταριούλα με ένα 35αρι.

Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά, είναι καλή προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα να παρουσιασω μια αλλη πλευρα των πραγματων.

Εχεις iphone 5s-6 (3-5 χρονων κινητα απο πλευρας hardware) στα οποια η εταιρεια σου δινει την δυνατοτητα να αναβαθμισεις, αλλα ΞΕΡΕΙΣ οτι ισως υπαρξουν θεματα.

Κανεις την εξυπναδα κ πατας το update, το οποιο δεν εισαι αναγκασμενος να πραξεις.

Περιμενεις το κινητο σου, που αν ηταν android δε θα βρισκοταν καν στην αγορα, οτι θα παραμεινει σκυλι?

Το μονο για το οποιο κατηγορω την Apple, με το απλο καταναλωτικο μου μυαλο (κατοχος μαλιστα SE), ειναι οτι δεν σου επιτρεπει να διαγραψεις τελειως την αναβαθμιση απο τα General.

Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει, ας μου πει πού μπορει να εχω λαθος.

Αν υπαρχει κανας εξυπνος που θα με αποκαλεσει χαζο, καλυτερα να μην βγαλει σε εμενα τη μιζερια του.

Να τονισω πως δεν υπερασπιζομαι την Apple γενικα κ μακαρι να ετρωγε καποια στιγμη μια σφαλιαρα απο την αγορα για τις overpriced συσκευες της.

Απλα στο συγκεκριμενο θεμα, θεωρω πως δεν αξιζει τοση φασαρια.

Επεξ/σία από GrigM
Δημοσ.

Αγνοείς μάλλον ότι το Spectre πιάνει και τα iPhone και γενικότερα για λόγους προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο (και όχι "εξυπνάδα") να περνάς τις διαθέσιμες ενημερώσεις, ότι κινητό/λειτουργικό κι αν έχεις και είναι μεγάλο φάουλ να σου κόβει εσκεμμένα επιδόσεις ο κατασκευαστής μέσω update. Το σωστό φυσικά θα ήταν να σου δώσει δυνατότητα επιλογής για Stamina mode (δηλαδή να επιλεγείς εσύ αν θες ή όχι την εξτρά αυτονομία έναντι των επιδόσεων) και όχι να το κάνει χώρις επιλογή και στα μουλωχτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GrigM είπε

Θα ηθελα να παρουσιασω μια αλλη πλευρα των πραγματων.

Εχεις iphone 5s-6 (3-5 χρονων κινητα απο πλευρας hardware) στα οποια η εταιρεια σου δινει την δυνατοτητα να αναβαθμισεις, αλλα ΞΕΡΕΙΣ οτι ισως υπαρξουν θεματα.

Κανεις την εξυπναδα κ πατας το update, το οποιο δεν εισαι αναγκασμενος να πραξεις.

Περιμενεις το κινητο σου, που αν ηταν android δε θα βρισκοταν καν στην αγορα, οτι θα παραμεινει σκυλι?

Το μονο για το οποιο κατηγορω την Apple, με το απλο καταναλωτικο μου μυαλο (κατοχος μαλιστα SE), ειναι οτι δεν σου επιτρεπει να διαγραψεις τελειως την αναβαθμιση απο τα General.

Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει, ας μου πει πού μπορει να εχω λαθος.

Αν υπαρχει κανας εξυπνος που θα με αποκαλεσει χαζο, καλυτερα να μην βγαλει σε εμενα τη μιζερια του.

Να τονισω πως δεν υπερασπιζομαι την Apple γενικα κ μακαρι να ετρωγε καποια στιγμη μια σφαλιαρα απο την αγορα για τις overpriced συσκευες της.

Απλα στο συγκεκριμενο θεμα, θεωρω πως δεν αξιζει τοση φασαρια.

Ουσιαστικά σε αναγκάζει με έμμεσο τρόπο. Δεν είναι θέμα ότι είναι κακιά ”μασώνίκη“ εταιρία και σε αναγκάζει ύπουλα απλά έτσι γίνεται στον τεχνολογικό κόσμο.

Δυο λόγοι που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό:

Security updates: δεν νομίζω να ανεβάζει εκδόσεις παλιές. Αν το κάνει μαγκιά της. Δηλαδή δεν βλέπω έκδοση 10.3.3.1 πχ

Σου λέει πήγαινε στην 11 και από κει και πέρα θα σου δίνω ασφάλεια, εφόσον το κινητό σου την υποστηρίζει (από 5S και μετά)

Το αν το κινητό σου είναι παλιό δικό σου θέμα (3ετιας-5ετιας).

Δευτερος λόγος είναι οι εφαρμογές, μερικές παραμένουν αλλά οι περισσότερες και από πληρωμή ζητούν την τελευταία έκδοση του iOS. Ίσως σπρώχνει η Apple σε αυτη την ενέργεια τους κατασκευαστές και κάθονται σούζα  εννοείται γιατί είναι η Apple (εταιρία με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση) αμα φάνε πόδι από το store τους βλέπω να πνίγονται κρεμασμένοι με την γραβάτα τους.

καπως έτσι και δεν σε αναγκάζει αλλά σε αναγκάζει να αναβαθμίσεις.

Κατοχος SE και εγώ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

,

Στις 13/1/2018 στις 11:16 ΠΜ, notist είπε

Αυτή είναι Ένωση καταναλωτών.Εμείς εδώ?

Ελλάς Γαλλία Συμμαχία?

ο συνηγορος του καταναλωτη  φιλε στην ελλαδα  κανει πολυ καλη δουλεια...  σε δικο μου  θεμα και με απλ προιον χρησιμοποιημενο το γυρισα πισω με συνοπτικες διαδικασιες και πηρα ολα τα χρηματα μου πισω .  απλα εμεις ειμαστε πισω σε καποια πραγματα. η γαλλια ειναι γαλλια υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται. 

Επεξ/σία από allure_boy
Δημοσ.

Εμένα θα μου πεις? Αν δεν είχα πάει και εγώ στο συνήγορο του καταναλωτή θα με είχε κάψει η δεη και ο δεδδηε. Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι κάνει πολύ καλή δουλειά απλά πρέπει να πας μόνος σου να ενεργήσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα μιλάει ότι υπάρχει ένωση καταναλωτών στη Γαλλία που ενήργησε από μόνη της για την προστασία των καταναλωτών,κάτι που εμείς εδώ δεν γνωρίζω έχουμε? Δε νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...