Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi A1 tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση είναι η εξής , υπάρχει κάποιο tempered glass που να έχει φουλ κάλυψη και να μην ειναι με τα πλαίσια? ( να είναι καθαρό τζάμι 100%) είδα στο σκρουτζ αυτό https://www.e-click.gr/anti-shock-screen-protector-forcell-for-xiaomi-mi-a1-4h-0.126-mm/ το οποίο δεν είναι γυαλί αλλά κάτι παρεμφερές. Έχετε να προτείνετε κάτι? (αγορά και απο ebay)

Επεξ/σία από elenit24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα το Nillkin H+ pro, που χρησιμοποιώ συνεχώς σε διάφορα τηλέφωνα που είχα κατά καιρούς. Είναι εξαιρετικά διαφανές και-κυρίως-έχει εξαιρετική ολεοφοβική επίστρωση, αργεί αρκετά περισσότερο από άλλα να αποκτήσει δαχτυλιές. Το πρόβλημα που διαπίστωσα είναι πως δεν καλύπτει απολύτως όλη την πρόσοψη, αφήνει ένα κενό 0,2-0,3mm περιμετρικά του κινητού. Δεν είναι το χειρότερο Nillkin που έχω δει, η υλοποίηση του στο Huawei P10 lite πχ είναι ακόμη χειρότερη, αλλά στο LG G6 τέλεια. Όπως και να έχει, ρίξε μια ματιά στο ίντερνετ να δεις αν μπορείς να ζήσεις με το κενό που αφήνει και πράξε αναλόγως. Σαν υλικό πάντως είναι σίγουρα πρώτης ποιότητας.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

την Nillkin σαν tempered glass την έχω προτιμήσει και εγώ παλιότερα, το θέμα είναι τι γίνεται τώρα με τις οθόνες που έχουν καμπύλη, γιατί σε κινητό φίλου που είδα εφαρμοσμένο το γυαλί ήταν χάλια έχοντας κενά γύρω γύρω ( σαν να υπάρχει αέρας απο κάτω)

υγ. δεν ψάχνω τόσο προτάσεις σε μάρκα, αλλά κάτι που να καλύπτει την οθόνη πλήρως, και να είναι όσο γίνεται γυαλί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εχει gorilla glass. Οποτε δεν τιθεται θεμα γρατζουνιων εκτος κι αν πας εσυ να το χαραξεις. Κλειδια κλπ δεν κανουν ζημια. Δεν εχω βαλει ποτε ζελατινα και δεν εχω θεμα με το κινητο συνεχεια σε τσεπες.

Απο την αλλη προστασια για θραυση δεν σου παρεχει τιποτε. Οι οθονες σπαζουν επειδη πεφτουν υπο γωνια και ειτε φορας τζαμι ειτε οχι η οθονη σου θα σπασει. Βιντεακι που χτυπας με σφυρι κλπ μπορω να τα κανω κι εγω χωρις τα προστατευτικα και χωρις θραυση. Τα σκλυρημενα γυαλια σπανε στην ακρη ή στην επιφανεια τους μονο με αιχμηρο αντικειμενο και αποτομο χτυπημα.

Στις γυναικας μου δεν εβαλα τιποτε και πεταξα και μια προστασια οθονης που ηρθε μαζι με την θηκη. 

Εαν θελεις να βαλεις οπωσδηποτε τοτε θα βαλεις κανονικο καλης ποιοτητας tempered glass (εαν σου σπασει καποιο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου γρατζουνισει την οθονη) που καλυπτει μονο το επιπεδο τμημα της οθονης.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Ναι παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά αλήθεια ξέρω περι tempered glass, 3 χρόνια βάζω στο προηγούμενο κινητό. :D δεν θέλω τα κατά τους και τα σύν τους πάνω το λέω ξεκάθαρα,  απλά ζητάω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει σε curved οθόνη κάτι καλό να μου προτείνει. θέλω απλά να μου πείτε για αυτές τις οθόνες τι παίζει(περί προστασίας). Σίγουρα θα βάλω tempered glass, έχω εμμονή με την οθόνη οτι πρέπει να είναι πεντακάθαρη.

Δημοσ.

Σε curved οθόνη δύσκολα θα βρεις κάτι καλό.

Στο προηγούμενο Samsung Note 4 (και αυτό είχε curved οθόνη) είχα πάρει ένα full face σαν αυτό που είναι για το δικό σου. Πράγματι κάλυπτε τέλεια όλη την οθόνη, αλλά δεν είχε τόσο καλή αίσθηση, ενώ μάζευε πολύ εύκολα δαχτυλιές. Φοβήθηκα ότι δεν ήταν tempered glass, οπότε το έβγαλα και το έσπασα για να βεβαιωθώ. Ήταν κάτι πείεργο, ανάμεσα σε πλαστικό και γυαλί. Στη συνέχεια αγόρασα το Nillkin, που ήταν τρομερά διαφανές, με πολύ καλή αίσθηση και τέλεια ολεοφοβική επίστρωση, αλλά δεν κάλυπτε όλη την οθόνη. Μέχρι που άλλαξα κινητό δεν είχα αποφασίσει ποιο από τα δύο προτιμούσα, κάθε τετράμηνο έβγαζα το ένα και έβαζα το άλλο!..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Voodooman είπε

Σε curved οθόνη δύσκολα θα βρεις κάτι καλό.

Στο προηγούμενο Samsung Note 4 (και αυτό είχε curved οθόνη) είχα πάρει ένα full face σαν αυτό που είναι για το δικό σου. Πράγματι κάλυπτε τέλεια όλη την οθόνη, αλλά δεν είχε τόσο καλή αίσθηση, ενώ μάζευε πολύ εύκολα δαχτυλιές. Φοβήθηκα ότι δεν ήταν tempered glass, οπότε το έβγαλα και το έσπασα για να βεβαιωθώ. Ήταν κάτι πείεργο, ανάμεσα σε πλαστικό και γυαλί. Στη συνέχεια αγόρασα το Nillkin, που ήταν τρομερά διαφανές, με πολύ καλή αίσθηση και τέλεια ολεοφοβική επίστρωση, αλλά δεν κάλυπτε όλη την οθόνη. Μέχρι που άλλαξα κινητό δεν είχα αποφασίσει ποιο από τα δύο προτιμούσα, κάθε τετράμηνο έβγαζα το ένα και έβαζα το άλλο!..

ναι η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να βάλω full face απλα είδα αυτό το βίντεο  και χάρηκα ότι κάπως μπορώ να το βρώ για Ελλάδα ή στην Ελλάδα αλλα το site που δίνει είναι για την Ινδία μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...