JohnTss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει ξαναναφερθεί το θέμα. Η Wind μου δίνει μια πολύ συμφέρουσα προσφορά για νέο νούμερο. Έχω 2 νούμερα (οικογενειακό) εδώ και χρόνια σε συμβόλαιο Cosmote. Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τη μετάβαση. Μπορεί κάποιος που έχει αλλάξει νούμερο να αναφέρει κάποια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.πχ με Viber Skype κ.α. Φαντάζομαι για όσους έχω στις επαφές στέλνω ένα μήνυμα ότι έχω αλλάξει αριθμό ενημερώνουν τα στοιχεία της επαφής και όλα καλά. Δεν σκέφτομαι κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Ή υπάρχει? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από JohnTss
panos- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι απλά πρέπει να ενημερώσεις ότι υπηρεσίες έχεις (στο ιντερνετ όπως email, υπηρεσιες όπως ΔΕΗ κλπ) για τον νέο σου αριθμό. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από panos-
JohnTss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panos- είπε Όχι απλά πρέπει να ενημερώσεις ότι υπηρεσίες έχεις (στο ιντερνετ όπως email, υπηρεσιες όπως ΔΕΗ κλπ) για τον νέο σου αριθμό. Ευχαριστώ 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πρωτη φορά ακούω προσφορά για νεο αριθμο, μήπως ειναι νέα σύνδεση(νεος πελάτης);
notist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, JohnTss είπε Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει ξαναναφερθεί το θέμα. Η Wind μου δίνει μια πολύ συμφέρουσα προσφορά για νέο νούμερο. Έχω 2 νούμερα (οικογενειακό) εδώ και χρόνια σε συμβόλαιο Cosmote. Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω τη μετάβαση. Μπορεί κάποιος που έχει αλλάξει νούμερο να αναφέρει κάποια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.πχ με Viber Skype κ.α. Φαντάζομαι για όσους έχω στις επαφές στέλνω ένα μήνυμα ότι έχω αλλάξει αριθμό ενημερώνουν τα στοιχεία της επαφής και όλα καλά. Δεν σκέφτομαι κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Ή υπάρχει? Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι αν εκεί που μένεις κινείσαι εργάζεσαι και όπου πας τέλος πάντων,αν πιάνει σήμα ο αριθμός της wind.Για ρώτα φίλους και γνωστούς.Όλα τα άλλα που είπες δεν έχεις πρόβλημα. 1
kalogero Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, notist είπε Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι αν εκεί που μένεις κινείσαι εργάζεσαι και όπου πας τέλος πάντων,αν πιάνει σήμα ο αριθμός της wind.Για ρώτα φίλους και γνωστούς.Όλα τα άλλα που είπες δεν έχεις πρόβλημα. Σωστός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα