Thodoris1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, έχω ένα λάπτοπ acer aspire 7535g όπου πρέπει να έχει καεί η κάρτα γραφικών διότι ανάβει αλλά δεν ξεκινάει καθόλου. Είχε πάει για επισκευή όπου μάλλον έκαναν ένα ζεσταμα στην κάρτα και δούλεψε για κάνα τρίμηνο. Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη κάρτα να βάλω επάνω ή πρέπει να μπει η ίδια; Υπ όψιν χωρίς την κάρτα επάνω ώστε να δουλέψει με τη μητρική το λάπτοπ δεν ξεκινάει καθόλου και στο bios δεν έχω επιλογή.
aetos1988 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, έχεις δοκιμάσει σε μια εξωτερική οθόνη εάν δουλεύει; Για να σιγουρευτείς ότι είναι η κάρτα
Thodoris1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ναι το έχω δοκιμάσει. Πάντως γενικώς το λάπτοπ δεν ανοίγει όταν πάνω το κουμπί. Δεν ξεκινάει καν ο σκληρός δίσκος. Ανάβουν ναι μεν όλα, ακούω το βεντιλατερ τις κάρτας γραφικών αλλά τίποτα.
Shadowjump Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ειναι ρισκο να βαλεις μια οποιαδηποτε mxm καρτα. Μπορει το bios να μην την διαβαζει καθολου. Γιατι δεν ψαχνεις ebay να βρεις την ιδια; Αλλα δεν νομιζω να ειναι φθηνη.
Thodoris1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ειναι ρισκο να βαλεις μια οποιαδηποτε mxm καρτα. Μπορει το bios να μην την διαβαζει καθολου. Γιατι δεν ψαχνεις ebay να βρεις την ιδια; Αλλα δεν νομιζω να ειναι φθηνη. Ναι όντως δεν είναι φθηνή. 40€ έχει μεταχειρισμένη. Το θέμα είναι αξίζει να την αγοράσω καινούργια για αυτό το παλιό λάπτοπ;
Dantε Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 40Ε και δεν ειναι φθηνη? Για λαπτοπ μια χαρα ειναι. Το θεμα ειναι οτι και η ιδια να ειναι δεν ειναι εγγυημενο οτι θα παιξει. Βασικα δεν ειναι και σιγουρο οτι ειναι η καρτα. Μπορει να ειναι και μητρικη.
Thodoris1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εαν ηταν μητρικη μετα απο 4 - 5 πατηματα του power , μαλλον μεχρι να αρχισει να ζεσταινεται δουλευει κανονικα μετα , υπαρχει περιπτωση να ειναι μητρικη ; οταν ειναι μητρικη ξεκιναει καποια στιγμη το λαπ τοπ ;
Shadowjump Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ηταν μητρικη ή θα δουλευε ή δεν θα δουλευε. 40€ λιγα μου φαινονται για καρτα. Εκτος αν ειναι απο Κινα μερια. Αν και παλι πολλα μου φαινονται για τοσο παλιο λαπτοπ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Shadowjump 1
Dantε Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλα δεν ειναι σιγουρο οτι αν ειναι μητρικη δουλευει η δε δουλευει. Αναλογα τι εχει αρπαξει. Γενικα παντως δε θα εδινα λεφτα στη θεση σου. Πρωτον δε ξερεις αν ειναι οντως η καρτα.Για να το σιγουρεψεις πρεπει να το πας για ελεγχο.Πες οτι παρεις τη καρτα και ειναι η μητρικη.Θα μεινεις με τη καρτα στο χερι και μετα δε φευγουν αυτες. Δευτερον ακομα και εαν ειναι η καρτα ,ακομα και την ιδια να παρεις οπως σου ειπα,δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα