Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, ~Palpatin~ said:

Φιλε μου μηπως πουλας τιποτα μνημες στην τιμη που τα πηρες το 16? Εαν ναι με ενδιαφερει.

Ελα να σοβαρευτουμε λιγο....

Προφανως αναφερεσε ή σε λαθος τιμολογηση ή σε λαθος τιμολογηση αυτο φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το παρον θεμα.

Ακομη και προσφορα να ειναι και παρω κατι δεν το βλεπω ανηθικο να το πουλησω με βαση την κανονικη τιμη, απο την αλλη αν μου τυχει κατι τετοιο πολυ απλα δεν αγοραζω απο τον συγκεκριμενο πωλητη εφοσον κρινω ετσι και σιγουρα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ και ουσιαστικα να πω τον αλλον "κλεφτη".

"Εξυπνος" αυτος "κλεφτης" ο αλλος γιατι πολυ απλα δεν πηρα κατι στην τιμη που ηθελα, fuck logic.

λες ακριβώς αυτό που λέω. προφανώς πηγές να ειρωνευτείς αλλά δεν πρόσεξες καλά τι έγραψες. εγώ τίποτα δεν πουλάω όσο το πήρα. άλλοι πουλάνε μνήμες που αγόρασαν στα 80 τώρα 200. όταν μου έρθουν αυτές που περιμένω τις τωρινές 70 ευρώ θα τις βάλω. παρακολούθησε τις αγγελίες μου και θα μάθεις. αν και μια ματιά ήδη να ρίξεις σε ότι έχω βάλει θα δεις σε τι τιμές παίζω. αλλά όπως προανέφερα γεμίσαμε τυχοδιώκτες της συμφοράς 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Φιλε μου μηπως πουλας τιποτα μνημες στην τιμη που τα πηρες το 16? Εαν ναι με ενδιαφερει.

Ελα να σοβαρευτουμε λιγο....

Προφανως αναφερεσε ή σε λαθος τιμολογηση ή σε λαθος τιμολογηση αυτο φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το παρον θεμα.

Ακομη και προσφορα να ειναι και παρω κατι δεν το βλεπω ανηθικο να το πουλησω με βαση την κανονικη τιμη, απο την αλλη αν μου τυχει κατι τετοιο πολυ απλα δεν αγοραζω απο τον συγκεκριμενο πωλητη εφοσον κρινω ετσι και σιγουρα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ και ουσιαστικα να πω τον αλλον "κλεφτη".

"Εξυπνος" αυτος "κλεφτης" ο αλλος γιατι πολυ απλα δεν πηρα κατι στην τιμη που ηθελα, fuck logic.

Διαβάζεις τι γράφω? Δεν κάνω παράπονα για την τιμή που αγόρασα την κάρτα μου, το αντίθετο .

Προφανώς και δεν έχει νόημα το θέμα αφού οι αγορές των μεταχειρισμένων - αγγελιών δεν καθορίζονται από την τιμή αγοράς, αλλά από την τιμή των υπόλοιπων μεταχειρισμένων  προϊόντων σήμερα ! 

Δημοσ.

Τα 'χουμε ξαναπεί, για τον σχολιασμό αγγελιών... Ακόμα και αν επιτρεπόταν (που δεν, έτσι για την ιστορία), δεν έχει νόημα. Δεν τα βρίσκετε στην τιμή, δεν αγοράζεις/πουλάς και πας παρακάτω. Οτιδήποτε άλλο είναι χάσιμο χρόνου.

• Like 3
Δημοσ.

Master μαλλον εσυ παρανοησες εγω μια χαρα καταλαβα και φυσικα δεν υπηρχε λογος να εχεις παραπονο.

2 λεπτά πριν, zeibei είπε

λες ακριβώς αυτό που λέω. προφανώς πηγές να ειρωνευτείς αλλά δεν πρόσεξες καλά τι έγραψες. εγώ τίποτα δεν πουλάω όσο το πήρα. άλλοι πουλάνε μνήμες που αγόρασαν στα 80 τώρα 200. όταν μου έρθουν αυτές που περιμένω τις τωρινές 70 ευρώ θα τις βάλω. παρακολούθησε τις αγγελίες μου και θα μάθεις. αν και μια ματιά ήδη να ρίξεις σε ότι έχω βάλει θα δεις σε τι τιμές παίζω. αλλά όπως προανέφερα γεμίσαμε τυχοδιώκτες της συμφοράς 

Δεν πειραζει εχουμε και εναν Ζορρο να εισαι καλα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, zeibei είπε

κλασική νοοτροπία κουτοπόνηρου Έλληνα. δεν έχει να κάνει μόνο με ηθική αλλά με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον ενδιαφερόμενο. εσύ μπορεί να πουλάς αλλά αν χρειαστεί να αγοράσεις τότε θα βρεθείς στην ίδια θέση που εσύ ο ίδιος δημιούργησες. οπότε μη παραπονεθείς μετά γιατί έτσι θα είναι η αγορά. σκοπός είναι να είμαστε λογικοί. πήρες κάτι 100 πριν έναν χρόνο. τώρα το ίδιο κάνει 200. ε μη το πουλάς 170. πούλα το 110. και το κομμάτι σου θα κάνεις και καλά θα νιώσεις που έβγαλες. δηλαδή εμείς οι Έλληνες δε χορταίνουμε με τίποτα πια; καλά λέει ο Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε. και μετά κατηγορούμε τους πολιτικούς. αφού και εμείς με τον ίδιο τρόπο σκεφτόμαστε δε διαφέρουμε καθόλου. είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 

Λες και ακούω τη γιαγιά μου, είσαι σοβαρός με αυτά που γράφεις, ή μάλλον να το πάμε αλλιώς σύνδεση στο ίντερνετ έχεις μπές λοιπόν σε site με αγγελίες που να μην έχουν κατάληξη .gr, αλλά .com, .uk κλπ και θα δείς σε τι τιμές πουλάνε και ποιοι και μετά αφού δεις ότι ΔΕΝ υπάρχουν μόνο οι Ελληνες που πωλούν ακριβά και ευθύνονται για όλα τα δεινά του πτωχού πλήν τίμιου αγοραστή άνοιξε τη βρύση βάζοντας το κεφάλι από κάτω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Qless είπε

Λες και ακούω τη γιαγιά μου, είσαι σοβαρός με αυτά που γράφεις, ή μάλλον να το πάμε αλλιώς σύνδεση στο ίντερνετ έχεις μπές λοιπόν σε site με αγγελίες που να μην έχουν κατάληξη .gr, αλλά .com, .uk κλπ και θα δείς σε τι τιμές πουλάνε και ποιοι και μετά αφού δεις ότι ΔΕΝ υπάρχουν μόνο οι Ελληνες που πωλούν ακριβά και ευθύνονται για όλα τα δεινά του πτωχού πλήν τίμιου αγοραστή άνοιξε τη βρύση βάζοντας το κεφάλι από κάτω

Άστον μωρέ,μην του τη χαλάς. Ήθελε απλά να πετάξει την εξυπνάδα του για κουτοπονηρους έλληνες,πάγκαλους και "μαζί τα φάγαμε ".

Αφού δεν είπε και την κλασσικά γραφική ατάκα- μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος,το φεγγάρι και το φώς στο τούνελ της Αγγελικής Νικολουλη,πάλι καλά 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Qless said:

για κούνα το κεφάλι σου να ακούσεις αν χτυπάει τίποτα. δεν μίλησα μόνο για Ελλάδα αλλά για παντού και μάλιστα αν διάβασες καλά έγραψα πως την επόμενη φορά που η κάθε εταιρεία και να συμπληρώσω ο κάθε μικροαπατεώνας πάνε να πνιγούν τότε να πάμε και οι υπόλοιποι γιατί έτσι το λέει η αγορά. ο κάθε ένας βάζει ότι τιμή θέλει έτσι και εγώ θα βάζω λογικές τιμές σε ότι πουλάω τα οποία πωλούνται και δε χρειάζεται να έχω αγγελία το προϊόν για μήνες γιατί θέλω να βγάλω από τη μύγα ξύγκι. καλή τύχη σε όλους αυτούς λοιπόν. 

Επεξ/σία από zeibei
και όταν βάλω τις μνήμες μου στα λεφτά που αναφέρω (70 ευρώ) οποίος πάει με τα trend τότε μη μπει στον κόπο να μου τις ζητήσει γιατί εγώ είμαι κατά την κρίση σας παράλογος.
Δημοσ.

Ωραίο το παραμυθακι δεν λέω, αλλά να το διαβάζω από άτομο με 300+ πωλήσεις μέσα στο φόρουμ μάλλον για διαφήμιση μου ακούγεται παρά για οτιδήποτε άλλο.

Δεν πρόκειται να το συνεχίσω βέβαια μιας και ο ίδιος ο ts κατάλαβε κάποια πράγματα. Σε αφήνω τώρα να συνεχίσεις με το "μαγαζάκι" σου και την προώθηση του.

Καλή συνέχεια και καλές πωλήσεις ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αν τις πήρες 100 και τις βάλεις 70 μπράβο σου.

Αν τις πάρεις 200+ Και τις βάλεις 70,στείλε μας ενα pm πρώτα να σε γλυτώσουμε από τον κόπο τις αγγελίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zeibei  Παω να αγορασω την Enzo. Τιμη 1.000.000€. Ξερουμε οτι δεν θα βγουν αλλες. 400 κομματια και τελος. 

Αν καποιος τωρα θελει να πουλησει την δικια του, θα την δωσει 900.000 γιατι την πηρε 1.000.000€ ή θα την δωσει 2.000.000€ γιατι ξερει οτι δεν θα βγει ποτε ξανα αλλη;

Κανεις παραπονο και στα καταστηματα που εχουν αγορασει καποιο στοκ πριν ανεβουν οι τιμες και τωρα απλα ανεβαζουν τις τιμες;

Επεξ/σία από Shadowjump
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2018 στις 8:18 ΠΜ, Iamkontzo είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Πρόσφατα έπεσα σε ένα περιστατικό που θα σας διηγηθώ το οποίο με εκνεύρισε πάρα πολύ.

Έψαχνα 2 ram sticks στα 16Gb και έπεσα σε μια αγγελία στην οποία ο τύπος πουλούσε δυο corsair vengeance LPX στα ( !!!160€!!! ) 

Τον ρωτάω πότε τις αγόρασες και μου απαντάει αρχές Φεβρουαρίου 2017. Εκείνη την εποχή οι συγκεκριμένες είχαν 86€, ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ που συνοδευε τις μνήμες! 

Του λέω, αδερφέ καμια έκπτωση μπορώ να έχω αφού βλέπω τις πήρες σχεδόν στην μισή τιμή!! Και μου λέει ο φίλος ορθα κοφτά "Τόσο έχουν, αν θες πάρε καινουργιες με 200€" 

Οκ του λέω τουλάχιστον θα ξέρω οτι δεν θα με κλέψουν και φεύγω.

Το ξέρω οτι είναι άκυρο το ποστ αυτό εδώ πέρα αλλά εφόσον αφορά μήμες ραμ είπα να το μοιραστώ μαζί σας. 

Τί γνώμη έχετε γιαυτό, πως θα μπορούσα να αντιδράσω καλύτερα για πείτε!?? :unsure:

Απο την στιγμή που στην αγορά είναι διαθέσιμες οι μνήμες καινούριες στα 200ευρώ η φθηνότερη προσφορά απο skroutz κτλ δεν βλέπω το παράλογο να τις δίνει στα 160 ευρώ εφόσον σε επιδόσεις θα ειναι το ίδιο με καινούργιες... κόβει δηλαδή στην τιμή. (φυσικά επίσης βρίσκω λογικό το παζάρεμα απο μεριάς σου ως αγοραστής και 10 ευρώ να ρήξεις ειναι κάτι ουσιαστικό πχ γλιτώνεις μεταφορικά) 

Το ότι τις αγόρασε αυτός 86 δεν έχει να λέει κάτι.... και εγώ μπορεί να πήρα υπολογιστή δώρο τα Χριστούγεννα 0 ευρώ αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τον χαρίσω; 

Απο την άλλη (δική μου εμπειρία κάνοντας αγγελίες ζήτησης) υπάρχει και το άλλο κακό που νομίζουν επειδή ανέβηκαν οι τιμές στις σύγχρονες μνήμες έχει ανεβεί και η τιμή/αξία/ζήτηση και στις αρχαίες...

Ήθελα να διορθώσω παλιό PC στις γιορτές ενός συγγενή μου στο χωριό της γιαγιας μου και βαριόμουν να πάω μέχρη την πόλη (που δεν ξέρω και καλά τους δρόμους και τα μαγαζιά για PC κτλ) και να ψάχνομαι στα συνοικιακά και έβαλα αγγελία ζήτησης για DDR2 μνήμες 

Και οι τιμές ήταν καταπληκτικές... 40 ευρώ τα 4 GB 50 ευρώ τα 8 GB και διάφορα άλλα ανέκδοτα  λες και παίρνω καινούργιο DDr3/4 kit με παθητική ψύξη..... ε και κατέληξα να απαντήσω στον τύπο που έδινε 50 ευρώ 8GB, το αστείο ήταν που όταν ζήτησα στρογγυλοποιηση (50 ευρώ όλα μαζί με τα μεταφορικά δηλαδή ο πωλητής θα έβαζε στην τσέπη πάνω απο 45) αρχίσανε οι ειρωνείες και οι μαγκιές κτλ λες και τον είχα ανάγκη ... χάρη θα του έκανα αν του έδινα έστω και αυτά τα λεφτά για τους δεινοσαύρους του! Πήγα στην πόλη και πήρα με 20 ευρώ (βέβαια ξόδεψα χρόνο + ταλαιπωρία ψάχνε ρώτα κτλ + βενζίνη ) αλλά πάλι λιγότερο μου βγήκε... 

Κλασική περίπτωση στην Ελλάδα... θυμάμαι απο παλιά που δήθεν είχαμε κρίση στο πετρέλαιο και ανέβαιναν οι τιμές και όταν σταματούσε η κρίση οι τιμές παρέμεναν ίδιες :P εσκιτζήδες όλοι.. πως να πας έτσι μπροστά... :P

Επεξ/σία από Manjaro
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...