lmaikl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα Έκανα λαθος στο τελευταιο νουμερο της παροχης ΔΕΗ στην αιτηση μου τον Δεκεμβριο. Η αιτηση εγινε αποδεκτη στο ονομα μου με ιδια διευθυνση αλλα αλλον αριθμο(αντι π.χ. για 3 εβγαλε 2Α) και δεν εδωσα ετσι σημασια. Διαπιστωσα οτι τα χρηματα δεν μπηκαν στον λογαριασμο πραγμα που ειναι λογικο. Τι πρεπει να κανω για να αλλαξω τον αριθμο παροχης; Νεα αιτηση και ακυρωση της παλιας; Τι γινετε με το πετρελαιο που εβαλα ολο αυτο το διαστημα, θα παρω επιδοτηση γι αυτο;
Lelouch Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτησω, πόσα λεφτά επιστροφή παίρνετε ανά ένα τόνο;
takoulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, lmaikl είπε Καλημερα Έκανα λαθος στο τελευταιο νουμερο της παροχης ΔΕΗ στην αιτηση μου τον Δεκεμβριο. Η αιτηση εγινε αποδεκτη στο ονομα μου με ιδια διευθυνση αλλα αλλον αριθμο(αντι π.χ. για 3 εβγαλε 2Α) και δεν εδωσα ετσι σημασια. Διαπιστωσα οτι τα χρηματα δεν μπηκαν στον λογαριασμο πραγμα που ειναι λογικο. Τι πρεπει να κανω για να αλλαξω τον αριθμο παροχης; Νεα αιτηση και ακυρωση της παλιας; Τι γινετε με το πετρελαιο που εβαλα ολο αυτο το διαστημα, θα παρω επιδοτηση γι αυτο; θα κανεις νεα αιτηση με τα σωστα στοιχεια... Και ακυρωση της παλιας... 25 λεπτά πριν, Lelouch είπε Να ρωτησω, πόσα λεφτά επιστροφή παίρνετε ανά ένα τόνο; Αναλογα σε ποια γεωγραφικη περιοχη εισαι... Ποια επιδοτηση θα παρεις...
ghead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα είμαι ένοικος σε μια πολυκατοικία εδώ κ 5 χρόνια.. Κάθε χρόνο έδινα λεφτά στον διαχειριστή για το πετρέλαιο.. Ενώ δικαιούμαι επίδομα θέρμανσης αυτός με την δικαιολογία ότι δεν ξέρει από αυτά πως να τα κάνει δεν μου δήλωνε τα χιλιοστά... Έκανα κ εγώ τον μα@@@@ κ το άφησα έτσι... Φέτος του είπα δεν θέλω να βάλω πετρελαίο κ μου λέει δεν γινεται αυτό είναι υποχρεωτικό ενώ τις προηγούμενες φορές με ρώταγε..( η θέρμανση είναι κεντρική )Του λέω οκ αλλά δικαιούμαι το επίδομα θέρμανσης αλλά κ πάλι Δεν δέχεται να μου δηλώσει τα χιλιοστά.. Τι μπορώ να κάνω?επειδή έχω πραγματικά νευριάσει θέλω να το τραβήξω μέχρι τα άκρα... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από ghead
takoulou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, ghead είπε Παιδιά καλησπέρα είμαι ένοικος σε μια πολυκατοικία εδώ κ 5 χρόνια.. Κάθε χρόνο έδινα λεφτά στον διαχειριστή για το πετρέλαιο.. Ενώ δικαιούμαι επίδομα θέρμανσης αυτός με την δικαιολογία ότι δεν ξέρει από αυτά πως να τα κάνει δεν μου δήλωνε τα χιλιοστά... Έκανα κ εγώ τον μα@@@@ κ το άφησα έτσι... Φέτος του είπα δεν θέλω να βάλω πετρελαίο κ μου λέει δεν γινεται αυτό είναι υποχρεωτικό ενώ τις προηγούμενες φορές με ρώταγε..( η θέρμανση είναι κεντρική )Του λέω οκ αλλά δικαιούμαι το επίδομα θέρμανσης αλλά κ πάλι Δεν δέχεται να μου δηλώσει τα χιλιοστά.. Τι μπορώ να κάνω?επειδή έχω πραγματικά νευριάσει θέλω να το τραβήξω μέχρι τα άκρα... Καλησπερα.... Θα πεις στον διαχειριστη να δηλωσει τα χιλιοστα της πολυκατοικιας για να παρεις τα λεφτα απο το επιδομα...Οτι ειναι υποχρεωτικο να τοκανει... Θα κανεις καταγγελια αν δεν τα δηλωσει...Βγαλε και μια ανακοινωση στην πολυκατοικια...
GREGORYMO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.... Θα πεις στον διαχειριστη να δηλωσει τα χιλιοστα της πολυκατοικιας για να παρεις τα λεφτα απο το επιδομα...Οτι ειναι υποχρεωτικο να τοκανει... Θα κανεις καταγγελια αν δεν τα δηλωσει...Βγαλε και μια ανακοινωση στην πολυκατοικια... Δεν του πληρώνεις το πετρέλαιο.
ghead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ναι φίλε το ξέρω ότι είναι υποχρεωτικό το είπα.. Κ γύρισε κ μου είπε να ψάξω να βρω αλλού σπίτι να τα έχω όπως θέλω.... Η πολυκατοικία είναι μικρή στην ουσία οικογένειάκη κ διαχείριση κάνει ο ίδιος ο σπίτονοικοκύρης....Είναι 4 όροφοι κ νοικιάζουν μόνο τους 2.. 4 σπίτια δλδ... Το θέμα μου επειδή με την συμπεριφορά του τα έχω παρει άσχημα γιατι 5 χρόνια τώρα που πλήρωνα πετρελαίο ενω του έκανα χάρη για το επίδομα κ δεν το τράβηξα.... Αν μπορώ να κάνω κάτι αναδρομικα για όλα τα επιδοματα που έχω χάσει εξαιτίας του
takoulou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ghead είπε Ναι φίλε το ξέρω ότι είναι υποχρεωτικό το είπα.. Κ γύρισε κ μου είπε να ψάξω να βρω αλλού σπίτι να τα έχω όπως θέλω.... Η πολυκατοικία είναι μικρή στην ουσία οικογένειάκη κ διαχείριση κάνει ο ίδιος ο σπίτονοικοκύρης....Είναι 4 όροφοι κ νοικιάζουν μόνο τους 2.. 4 σπίτια δλδ... Το θέμα μου επειδή με την συμπεριφορά του τα έχω παρει άσχημα γιατι 5 χρόνια τώρα που πλήρωνα πετρελαίο ενω του έκανα χάρη για το επίδομα κ δεν το τράβηξα.... Αν μπκατοικιας..ορώ να κάνω κάτι αναδρομικα για όλα τα επιδοματα που έχω χάσει εξαιτίας του Το βλεπω δυσκολο να γινει κατι για τα παλια... Το μονο που μπορεις να του πεις αν δεν βγαλει τα χιλιοστα για το επιδομα πετερλαιου, και ζητησει τα λεφτα για το πετρελαιο π.χ. 100 ευρω θα του δωσεις εσυ τοτε 50 ευρω και θα του πεις τα αλλα θα παρει οταν δηλωσει τα χιλιοστα της πολυκατοικιας!!
Muhammad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πότε θα μπει ρε παιδιά το επίδομα; Έχω κάποιες μέρες που έκανα αίτηση.
ardi21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Εγω εβαλα πετρελαιο πριν καμια 15αρια μερες και ακομα δεν εχει εμφανιστει στις διασταυρωμενες αγορες, μονο στην λιστα προκαταβολων. Υπαρχει περιπτωση να μην το εχει δηλωσει ο προμηθευτης? Παιρνω χρονια απο εκει και ποτε δεν ειχα θεμα βεβαια.
jimwalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα!παρατηρησα και εγω οτι δεν μου εμφανιζει κατι στις "διασταυρωμενες αγορες",ενω εχω βαλει πετρελαιο εδω και 40 μερες..Τοσο πολυ αργει το συστημα να το εμφανισει,η μηπως εχει γινει καποιο λαθος απο τον πρατηριουχο στα στοιχεια πχ? Οσο για το επιδομα,το εμφανιζει "προς πληρωμη" σημερα..
esertas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, jimwalker είπε καλησπερα!παρατηρησα και εγω οτι δεν μου εμφανιζει κατι στις "διασταυρωμενες αγορες",ενω εχω βαλει πετρελαιο εδω και 40 μερες..Τοσο πολυ αργει το συστημα να το εμφανισει,η μηπως εχει γινει καποιο λαθος απο τον πρατηριουχο στα στοιχεια πχ? Οσο για το επιδομα,το εμφανιζει "προς πληρωμη" σημερα.. Τα ίδια και σε μένα. Μάλλον είναι κλασικό δημόσιο.
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Έχουν πει μέχρι 31 Δεκεμβρίου οπότε μην περιμένετε κάτι γρηγορότερα από την 31η.Αν δεν έχετε λεφτά για βασιλόπιτα να φάτε πίτσα.
jimwalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχουν πει μέχρι 31 Δεκεμβρίου οπότε μην περιμένετε κάτι γρηγορότερα από την 31η.Αν δεν έχετε λεφτά για βασιλόπιτα να φάτε πίτσα. βρε ενταξει με το μερισμα,εδω λεμε οτι δεν εχουν φανει καν οι αγορες που καναμε 1,5 μηνα πριν...
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Το επίδομα θα μπει μέχρι 31.12. Οι καταχωρήσεις γίνονται κανονικά από τους προμηθευτές αλλά στο σύστημα θα φανούν μετά τις 15.01. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις