TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στις 750ti ειναι σχετικα ευκολο (εχω κρατησει και το ετοιμο πακετο προγραμματων αν το χρειαζεσαι), Στις καρτες που αναφερεις π.χ 610 δεν ξερω ποσο γινεται απο bios /δεν εψαξα ποτε... Δεν θα εχει και πολυ σημασια σε αποδοση (καθως ειναι ηδη αρκετα μικρη)... Αν θελεις να το κανεις, θα συστηνα, να το δεις μεσα απο προγραμματα αυτο = Αfterburner κτλ και οχι να πας στο bios. Το ιδιο και για την 6670 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία, τι πρέπει να κάνω στην 750Ti; Μπερδεύτηκα, το Overclock θα είναι ενσωματωμένο στο BIOS της κάρτας ή θα το ρυθμίζω πάλι από το MSI Afterburner. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 13/1/2018 στις 11:27 ΜΜ, Sheogorath είπε Προφανώς και μειώνεται η διάρκεια ζωής αν ανεβάζεις το Voltage, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αν αυτό έχει σημασία, είναι δική σου υπόθεση. Αν σκοπεύεις να κρατήσεις την κάρτα 5+ χρόνια, μην το κάνεις. Αν δεν σε νοιάζει, το πας σε περίπου +10% χωρίς πρόβλημα. μετα την πουλάς = του κουτιού, ποτε oc με αλλαγμένες πάστες 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, Aris_ είπε μετα την πουλάς = του κουτιού, ποτε oc με αλλαγμένες πάστες 🤣 Εγώ προσωπικά την πήρα μεταχειρισμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ωραία, τι πρέπει να κάνω στην 750Ti; Μπερδεύτηκα, το Overclock θα είναι ενσωματωμένο στο BIOS της κάρτας ή θα το ρυθμίζω πάλι από το MSI Afterburner. Κοιταξε Τερη δεν χρειαζεται να εχεις overclock στο bios, εκεινο που εγω ξεκλειδωνα παντα ηταν το power limit, γιατι πραγματι ορισμενες στιγμες, σε αυτο μπορει να εβρισκε τοιχο-την εκοβε: οταν την ανεβαζες με overclock...! 🤓 http://www.mediafire.com/file/w09p8mo723k26zy/Νvflash+&+Tweak.zip/file ^^ εδω ειναι οσα χρειαζεται να εχεις και παρακατω για σχετικο διαβασμα: 🤓 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?293179-Guide-Definitive-Maxwell-II-(2)-vBIOS-Modding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Για την 610 Νvidia, μπορεις να δεις τα σχετικα με την 710.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2020 στις 12:51 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε εκεινο που εγω ξεκλειδωνα παντα ηταν το power limit Εδώ είμαι πάλι. Διάβασα όσους οδηγούς βρήκα σχετικούς, έκανα κι αυτά που προτάθηκαν και κάτι δικά μου (περίπου 10 φλασαρίσματα), διαφορά δεν είδα. Στα 1.445 κρασάρει. Μου ξεφεύγει κάτι; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Καταρχην εισαι 100% βεβαιος οτι δεν εχεις ιδιο power limit με πριν? Αυτο δεν ειναι βλεπεις πραγμα μικρο, ειναι το πλεον σημαντικο! 🤠😀 Εδω εψαξα - βρηκα ενα screenshot (μαλλον) απο τα τελικα μου αποτελεσματα, και δεξια στο gpu-z ειχα επιλεξει να δειχνει: τις μεγιστες τιμες oπου εφτανε 😃 https://ibb.co/k2YV6qf * 1506 Core Clock / 1590 Memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλει κι άλλο; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ενω εδω ειναι οι ρυθμισεις μου -> απο το Maxwell II Bios Tweaker για την GTX750Ti -αν θες μπορω να σου στειλω και αυτο το bios 😁 https://ibb.co/9tnh31g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Ποια κάρτα έχεις; Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε αν θες μπορω να σου στειλω και αυτο το bios 😁 Αυτό θα ρωτούσα τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Θέλει κι άλλο; Οχι, εγω εχω και λιγο παρακατω -playing it safe, χεχεχε! 😺 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποια κάρτα έχεις; Αυτό θα ρωτούσα τώρα! Εστειλα pm! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα