Petrosdoul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας θα ήθελα να μάθω από άτομα που έχουν iphone γτ εγώ έχω android και θέλω να το πάω σε iOS θα ήθελα να μάθω αν είναι καλό ή συσκευή να είναι 16 gb αν αξίζει δλδ και διάφορα για το το λογισμικό έχει Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αν εν έτη 20172018 πάρεις iphone με 16GB να το κάνεις αν συνδυαστικά ισχύουν ολα τα παρακατω το βρίσκεις πολύ φθηνά δεν θες να αποθηκευεις πολλες φωτογραφίες, video, apps, κλπ Γενικά κάνεις τα βασικά με ενα smartphone (Κυρίως τηλέφωνα, online browsing, viber) θες να δοκιμάσεις το ios και αν σου κάνει σε ενα χρόνο το πολύ να επενδύσεις σε αλλο iphone με μπολικο χώρο
kostasrodos29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Petrosdoul είπε Γεια σας θα ήθελα να μάθω από άτομα που έχουν iphone γτ εγώ έχω android και θέλω να το πάω σε iOS θα ήθελα να μάθω αν είναι καλό ή συσκευή να είναι 16 gb αν αξίζει δλδ και διάφορα για το το λογισμικό έχει Ευχαριστώ Θα σου έλεγα να επιλέξεις τα 32gb τουλάχιστον .
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 http://www.letmegooglethat.com/?q=6s+plus+vs+6+plus
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Στις 13/1/2018 στις 1:24 ΠΜ, Petrosdoul είπε Γεια σας θα ήθελα να μάθω από άτομα που έχουν iphone γτ εγώ έχω android και θέλω να το πάω σε iOS θα ήθελα να μάθω αν είναι καλό ή συσκευή να είναι 16 gb αν αξίζει δλδ και διάφορα για το το λογισμικό έχει Ευχαριστώ Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος λεγοντας στα υπολοιπα παιδια ποσα χρηματα διαθετεις και ποια μοντελα σε ενδιαφερουν? Τα πιο καινουργια iphone απο το 7 και μετα δεν κυκλοφορουν με 16gb χωρο πχ.Να μυρισουμε τα νυχια μας ποιες ειναι οι αναγκες σου ή ποσα χρηματα διαθετεις και ποια μοντελα(και απο που,καινουργια ή μτχ)κοιτας?
Petrosdoul Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Με τα iOS του 6plus τι γίνετε κολανεκαθολου;
takisanar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 θα γινει update στο λογισμικο και θα μπορεις να απενεργοποιεις την υποβαθμιση του επεξεργαστη που γινεται απο την apple και θα μπορεις να βλεπεις και τη ζωη της μπαταριας. Γενικα το ios δεν δημιουργει προβλημα, ειναι πολυ καλυτερο απο android και ποιο σταθερο. προτεινω στους android users να δοκιμασουν ios για να ηρεμησουν λιγο και να μην χρειαζεται να ανυσηχουν για τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα