Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι στην αναζητηση συναγερμου για το μηχανακι μου και ειμαι αναμεσα σε 3 απο αυτους

1) Scorpio SRi800

2) META DEFCOM 3

3) SPYBALL 6829

ποια ειναι η αποψη σας??

Δημοσ.

αν έχεις κλειστό γκαράζ μην βάλεις τίποτα.παρε μόνο μια κουλούρα λουκέτο και τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2018 στις 12:25 ΠΜ, semertzm είπε

Scorpio SRi800

Η τηλεειδοποιηση ειναι μια χαρα λειτουργικη , ειχα scorpio στο FJR 1300

13 λεπτά πριν, mp123 είπε

αν έχεις κλειστό γκαράζ μην βάλεις τίποτα.παρε μόνο μια κουλούρα λουκέτο και τέλος.

Απο εκει να δεις ποσες εχουν σηκωσει , ειδικα Ν.Φιλαδελεφεια φαγανε φιλου μου 2 μεσα απο κλειστο .......

Δεν ξερω τι μηχανη εχεις αλλα μην λυπηθεις την ασφαλεια κλοπης  .......... εγω σε αυτο που εχω τωρα ( tmax 530 ) την εβαλα απο την 1η μερα , επισης εχω και τον META DEFCOM 3   αλλα δεν μου πολυ αρεσει ( ηταν δωρο με την μηχανη )

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Τώρα θα παρω το Burgman 200 καινούργιο.δεν εχει έτοιμη εγκατάσταση για συναγερμό η αντιπροσωπεία δεν το αναλαμβάνει να τον εγκαταστήσει .για να μην κόβω καλώδια λέω να μην του βάλω τίποτα μόνο το λουκέτο.το γκαράζ ειναι κλειστό με γκαραζόπορτα.δεν πιστεύω να το σηκώσουν.ασφαλεια κλοπής σίγουρα θα κανω όσο και να κανει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Τώρα θα παρω το Burgman 200 καινούργιο.δεν εχει έτοιμη εγκατάσταση για συναγερμό η αντιπροσωπεία δεν το αναλαμβάνει να τον εγκαταστήσει .για να μην κόβω καλώδια λέω να μην του βάλω τίποτα μόνο το λουκέτο.το γκαράζ ειναι κλειστό με γκαραζόπορτα.δεν πιστεύω να το σηκώσουν.ασφαλεια κλοπής σίγουρα θα κανω όσο και να κανει.

Παντως εαν βαλεις ο πιο αψογος κατα την αποψη μου για αγορα και τοποθετηση ή απλα τοποθετηση ειναι ο Βασιλης Θηβαιος στο Γαλατσι http://thivaios.gr/
ουτε εσυ δεν ακουμπας προσεχεις ετσι το μηχανακι σου και τρομερη εγκατασταση

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο, μετά από 7 χρόνια, πλεον 2025 , τι επιλογές έχουμε; ως τώρα για 9 χρόνια είχα έναν spy5000m, τρομερός συναγερμός αλλά τελευταία βαράει χωρίς λόγο, μάλλον το περιμετρικο του θα είναι. Ή θα το απενεργοποιήσω ή θα πάρω παλι τον ίδιο αλλά έλεγα αν υπάρχει κάποια αξιοπρεπή νεότερη πρόταση χωρίς να δώσω έναν σκασμό λεφτά. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

Πληρως ικανοποιημενος με τον SPYBALL ® 6829 που τον πηρα φτηνα (200)  απο e-autoshop.gr πριν 2 χρονια και ο 6827 ειναι καλος  .
Δεν εχει gps κλπ , αλλα εχει την μαγικη μπιλια .
Spyball βαζω στα μηχανακια μου παρα πολλα χρονια , απο τοτε που τα εφερνε ο βαρδινογιαννης , και ποτε δεν με προδοσανε .

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, villasg είπε

Πληρως ικανοποιημενος με τον SPYBALL ® 6829 που τον πηρα φτηνα (200)  απο e-autoshop.gr πριν 2 χρονια και ο 6827 ειναι καλος  .
Δεν εχει gps κλπ , αλλα εχει την μαγικη μπιλια .
Spyball βαζω στα μηχανακια μου παρα πολλα χρονια , απο τοτε που τα εφερνε ο βαρδινογιαννης , και ποτε δεν με προδοσανε .

Δεν έχουν τηλε ειδοποίηση σωστά; άρα πρεπει να είσαι κοντά για να το ακουσεις;

Δημοσ.

Ναι ποτε δεν συμπαθησα τις φθηνες τηλεειδοποιησεις , μονο του Scorpio που ειχα στο FJR αλλα ανεβαινει η τιμη πολυ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, villasg είπε

Ναι ποτε δεν συμπαθησα τις φθηνες τηλεειδοποιησεις , μονο του Scorpio που ειχα στο FJR αλλα ανεβαινει η τιμη πολυ 

ωστοσο ως ανθρωπος που ειχε ακομα και εναν φθηνο με τηλε ειδοποιηση, δεν παιζει να παρω καποιον χωρις. ειδα και ο elser προσφαιρει πολλα καλουδια αλλα δεν μπορω να βρω καπου αξιολογησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...