Προς το περιεχόμενο

cpu usage 100% when connected...

noname

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως με το που έβγαλα το dialer control όλα δούλεψαν ρολόι. Εμένα μου το έκανε και χωρίς να έχω ανοικτό τον IE. Εγώ έχω το netmod.

Δημοσ.

Τι modem έχεις ;

Εχεις κάποιο πρόγραμμα για να κανείς dial;

O internet explore έχει sp;

Κοιτά μήπως κάποιο hot fix δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ! για αυτό κοιτά Microsoft

Κοιτά τι διεργασίες τρέχει πέρα του explorer

Δημοσ.

File mporei na exi xtipisei to arxeio explorer.exe, parto apo allou me idio leitoyrgiko kai kane copy,overight. Bale to norton system works na sou diorthosei ola ta probls kai afou sigoureytis oti den ine kai ios dokimase ksana.

Telos sti xeiroterh periptosi traba ena format :-)

Mporeis na breis kai ena programma pou metraei ti cpu usage...

bes tucows.gr kai download.com kai tha breis tetoia

eyxomai na breis lysh

greeneye

Δημοσ.

το πρόβλημα εμφανίζεται επίσης ,όταν τρέχεις κάποιο client πρόγραμμα (π.χ. DC++ ) και προσπαθήσεις ταυτόχρονα να ανήξεις και τον explorer. Εμφανίζεται τώρα τελευταία σε αρκετό κόσμο.Ιός ή spyware δεν είναι . Σίγουρα με τον explorer έχει να κάνει . Μήπως κάποιο update του Μπιλάκου ήταν patatas? και δημιουργεί bug? Λύση , αυτό που έκανα εγώ , ήτοι Format. :D

Δημοσ.

¨ΟΧΙ ΚΑΙ FORMAT ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι:

1)Rollback!!!

2) (Ο καλύτερος) Εντοπισμός του προβλήματος και φούντο στο πρόγραμμα που δημιουργεί το πρόβλημα. Όπως άλλωστε και έγινε και όλα είναι εντάξει.

Το format πρέπει να είναι από τις έσχατες λύσεις αφού ναι μεν καθαρίζει το pc αλλά τι γίνεται με τα δεδομένα (Με τις ώρες να γράφω cd ) ή/και με το configuration των προγραμμάτων??? Ακόμα μην μου πείτε για σπάσιμο του σκληρού σε δύο και να κρατήσουμε εκεί τα backup γιατί αν το πρόβλημα το δημιουργεί πρόγραμμα δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα!!!

• 3 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...