mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δεν δικαιολογούνται, όλη η λέξη λάθος μετράει.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Επί της ευκαιρίας, να πω και εγώ τον πόνο μου. Έχω ένα πτυχίο επιπέδου C1 από Goethe, από το Γυμνάσιο (2001), το οποίο έχει ένα σοβαρότατο typo στην ημερομηνία γέννησης. Γιατί και πως δεν έκανα κάτι τόσα χρόνια μην ρωτάτε, μάλλον είχα αλλού το μυαλό μου. Τώρα όμως που κάνω χαρτιά για ΑΣΕΠ και προκηρύξεις που και που, έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω ώστε να το διορθώσω, αλλά από το Goethe-Athen έχω εισπράξει τις μπάλες τους, καμία ανταπόκριση στα e-mails μου. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι ή πρέπει να απευθυνθώ κάπου αλλού; Για το ερώτημα του φίλου, εγώ δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό λάθος. Είναι ένα συνηθισμένο typo εις την γερμανική. Αν διορθώνει άνθρωπος και όχι μηχάνημα, ελπίζω να του το πιάσουν σωστό ή εν μέρει σωστό.
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση. Αν ήταν άλλο όνομα, ίσως, αλλά αυτό δύσκολα. Σου λέει δεν ξέρει πως γράφεται το Mann. Έχω χάσει και εγώ ολόκληρους τους πόντους απλά για Umlaut, τι να κάνεις.
redykt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) θυμαμαι σε καποιο Teil το ορθογραφικο σου εκοβε μισο ή εναν βαθμο. νομιζω ηταν στο δευτερο Teil της εκθεσης, εκει οπου συμπληρωνεις τη λεξη που λειπει εδιτ: μιλαω παντα για Zertifikat B2, ισως και να κανω και λαθος Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από redykt
kate.thiv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, θα πω και γω κάτι άσχετο, μιας και καίγομαι. Ψάχνω καθηγητή για γερμανικά, Αθήνα, θα μπορούσε κάποοιος να μου προτείνει κάποιον που γνωρίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα