perachoritis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα ...εχω ενα στικακι 4g το οποιο τυχαινει να ειναι και hotspot και περνει και κεραια ....αγορασα μια κεραια η οποια ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/7412888/Konig-ANT-4G20-KN.html#reviews ... και θέλω να της κανω μια επεκταση επειδη δεν φτανει το καλωδιο για να την βγαλω εξω .... ειμαι αναμεσα σε rg58 καλωδιο ή rg174 .... η αποσταση που θελω ειναι κοντα στα 10 μετρα ... ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο για τετοια αποσταση και αν υπαρχει καποια καλυτερη λυση
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 αυτο πιστευω θα βοηθησει http://www.l-com.com/multimedia/catalog_page/2K8M1_060 Selecting the Right Cable.pdf to rg174 ειναι πιο ευκολο να περαστει επειδη ειναι λεπτο αλλα πιο χαμλης ποιοτητας ενω το rg58 καλυτερη ποιοτητα αλλα λιγο πιο δυσκολο να περαστει επειδη ειναι πιο χοντρο.
perachoritis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 δεν με απασχολει αν ειναι λιγο πιο χοντρο αλλα αν θα κανει καλυτερη δουλεια
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ναι θα κανει οπως βλεπεις και στον πινακα. On 23/01/2018 at 3:50 PM, perachoritis said: δεν με απασχολει αν ειναι λιγο πιο χοντρο αλλα αν θα κανει καλυτερη δουλεια
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 τιποτα να εισαι καλα. απλα το αναφερω γενικα .καταλαβαινω αυτο που λες οτι δεν σε νοαιζει αν ειναι χοντρο αλλα αν κανει καλυτερη δουλεια αλλα επειδη αυτα τα καλωδια δεν μπορουν να κανουν ευκολα γωνιες ουτε να περαστουν απο παντου για αυτο το αναφερουν.βλεπεις κατι Lmr400 lmr600 καλωδια τα οποια δεν ειναι οτι πιο ευκολο στο να περαστουν απο δυσκολα σημεια αντιθετα με ενα πιο λεπτο καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα