pmakr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Θέλω να πάρω ένα Dell 5570 8250u από πλαίσιο αλλά είναι Ασημί από πλαστικό. Ξεβαφουν εύκολα αυτά; Θα ήθελα σε άσπρο ή μαύρο αλλά δεν φέρνει και όσα άλλα έχω βρει είναι παραεισαγωγες
fmarkos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Και τι έγινε που είναι παραεισαωγές; Η εγγύηση της Dell είναι με το serial number και έχει παγκόσμια κάλυψη. Γενικά τα μηχανίματα της Dell είναι αρκετά ποιοτικά και αν το προσέξεις δεν νομίζω ότι θα σου ξεβάψει
pmakr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πήρα τηλέφωνο στη DELL και μου ειπε ότι η εγγύηση ισχύει / επεκτείνεται μόνο αν ειναι αγορασμένο από την αντιπροσωπεία. Αλλιώς έχει εγγυηση από dell εξωτερικού ή από το κατάστημα (εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά)
Agmourk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/13/2018 at 12:52 PM, pmakr said: Πήρα τηλέφωνο στη DELL και μου ειπε ότι η εγγύηση ισχύει / επεκτείνεται μόνο αν ειναι αγορασμένο από την αντιπροσωπεία. Αλλιώς έχει εγγυηση από dell εξωτερικού ή από το κατάστημα (εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά) Για τα Dell ειδικά, έχουν το service tag, που μπορούν ανα πάσα στιγμή που θα πάρεις να δουν τα πάντα (νομίζω και εσύ μπορείς από το site). Είτε το πάρεις από εδώ, είτε από εξωτερικό (Ευρώπη) δεν έχεις θέμα. Αρκεί να μην αλλάξεις ήπειρο, αφού είναι άλλες οι καλύψεις σε Αμερική ας πούμε (πχ 1 χρόνο εγγύηση). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Agmourk
pmakr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εδώ στο insomnia πουλάνε κάποιοι από Αμερική και λένε ότι ισχύει η εγγύηση εδώ... Χμμμ
Agmourk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 34 minutes ago, pmakr said: Εδώ στο insomnia πουλάνε κάποιοι από Αμερική και λένε ότι ισχύει η εγγύηση εδώ... Χμμμ Η εγγύηση μπορεί να ισχύει. Αλλά το θέμα είναι τι καλύπτει. Στην Αμερική μπορείς να αγοράσεις πακέτα (και εδώ γίνεται) και να βλέπεις τι σε καλύπτει και τι όχι. Το καλύτερο είναι να έχεις το service tag, και να το κοιτάς μόνος σου ή να πάρεις την Dell να σου πούνε. Η διάρκεια της εγγύησης και οι παροχές όμως, δεν είναι ίδια. Από Amazon πχ. σου λέει ότι εάν πάρεις με πωλητή το ίδιο το Amazon έχεις εξασφαλισμένα 2 χρόνια. Εάν πάρεις από άλλον πρέπει να δείς τι σου καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα