Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συστημα που φαινεται στην υπογραφη μου (αν δεν φαινεται  σε καποια μελη θα το ξαναγραψω).. στις 11 /1/2018 παρατηρησα οτι μετα απο ενημερωση των windows 10 x64 δεν μου δουλευε το asus rog front base μια συσκευη που μπαινει στην προσοψη του κουτιου του υπολογιστη κι απο εκει ρυθμιζεις τις ταχυτητες ανεμιστηρων ,βλεπεις θερμοκρασιες ,μπορεις να υπερχρονισεις  cpu ,ενταση - αλλαγη ηχου κλπ. μετα απο πολλες δοκιμες, απεγκατασεις και εκ νεου εγκαταστασεις drivers ,επανεκινησεις ,κουνημα στις επαφες  χωρις αποτελεσμα...αποφασισα να κανω  επαναφορα απο ειδωλο που ειχα δημιουργησει με τα windows πριν καμια εβδομαδα  ..το εκανα και τοτε  ως δια μαγειας ολα δουλευαν στην εντελεια ,μεχρι που εκανα επανεκινηση και ειδα οτι τα windows εγκαθιστουσαν νεες ενημερωσεις  ..μπηκα και παλι στα windows και παλι δεν δουλευε το front base ..ειδα στον πινακα ελεγχου  οτι ειχαν εγκατασταθει (παρασκηνιακα) 3 νεες (ημερολογιακα) ενημερωσεις των windows ,οποτε το μυαλο μου πηγε οτι ηταν αυτες υπευθυνες για την βλαβη μου και τις απεγκατεστησα ..ετσι κι εγινε  ολα δουλευουν και παλι μια χαρα .. φυσικα εβαλα σε παυση τις ενημερωσεις μην τυχον εχουμε παλι τα ιδια  και θαθελα να ρωτησω την γνωμη των μελων αν παρατηρησαν κατι παρομοιο ιδιαιτερα οσων εχουν την εν λογω συσκευη η καποια παρεμφερη  .. η βρηκαν μια διαφορετικη λυση .. ευχαριστω πολυ και σορρυ για το μεγαλο κειμενο :)

x7ZxDqFrmF87q67E_setting_000_1_90_end_500.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...