christos_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω 4 ηχεία freq.resp 80hz-20khz, imped 8ohm, nomimal 30w, max 100w. Τι ενισχυτή θα χρειαστώ ώστε να μην εχω καποιο πρόβλημα;
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 τα ηχεια ειναι φθηνα γιαυτα κατι τετοιο ειναι αρκετο https://www.alifragis.com.gr/ell/product/Ενισχυτής-stereo-AV-1300B
christos_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δλδ τι στοιχεία πρέπει θεωρητικά να έχει ενας ενισχυτής;
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 πιστευω οτι τα χαρακτηριστικα των ηχειων ειναι πλασματικα οποτε ενας ενισχυτης μετριας-χαμηλης ποιοτιτας 80-120watt 4/8 ohm ειναι αρκετος
christos_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, george kesoglu είπε πιστευω οτι τα χαρακτηριστικα των ηχειων ειναι πλασματικα οποτε ενας ενισχυτης μετριας-χαμηλης ποιοτιτας 80-120watt 4/8 ohm ειναι αρκετος Εχω εναν ενισχυτη technics. Αυτος εχει 4 εξοδους, 2 για 8 ohm και 2 για 6ohm. Αλλα χαρακτηριστικα πχ watt δε βλεπω. Τα ηχεια μπορω να τα συνδεσω; 2 στα 8 ohm και 2 στα 4; Η οχι;
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 ναι δεν νομιζω να εχεις προβλημα ισχυος, το προβλημα ειναι τα ηχεια που δεν πρεπει να τα ανοιγεις τερμα γιατι ειναι αδυναμα και πιστευω οτι τεχνικα χαρακτηριστικα οπως σου ειπα παραπανω ειναι πλασματικα, και θα σου παραμορφωνουν με κινδυνο να καψεις τον ενισχυτη . γιαυτο και σου προτεινα και φθηνο ενισχυτη εαν γινει στραβη να μην κλαις ενα σεβαστο ποσο που κανει ενας καλος ενισχυτης , συνδεσετα οπως λες και η ενταση συνετα
christos_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, george kesoglu είπε ναι δεν νομιζω να εχεις προβλημα ισχυος, το προβλημα ειναι τα ηχεια που δεν πρεπει να τα ανοιγεις τερμα γιατι ειναι αδυναμα και πιστευω οτι τεχνικα χαρακτηριστικα οπως σου ειπα παραπανω ειναι πλασματικα, και θα σου παραμορφωνουν με κινδυνο να καψεις τον ενισχυτη . γιαυτο και σου προτεινα και φθηνο ενισχυτη εαν γινει στραβη να μην κλαις ενα σεβαστο ποσο που κανει ενας καλος ενισχυτης , συνδεσετα οπως λες και η ενταση συνετα Ναι η ενταση θα ειναι νορμαλ γτ θα παιζουνε σε καφετέρια. Απλα να σπαει η μονοτονια της ησυχιας. Το μοντελο που εχω ειναι απο ενα home cinema technics sc dv 290.
george kesoglu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 μια χαρα ειναι ο technics οτι πρεπει για αυτα τα ηχεια
christos_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, george kesoglu είπε μια χαρα ειναι ο technics οτι πρεπει για αυτα τα ηχεια Ok, θα το δοκιμασω αυριο τοτε. Σε ευχαριστω πολυ george.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα