Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, 2018 σε βαρέθηκα είπε ναι τύπε, στο ψυγείο Τυπισσα ρε συ, κοπελουδι είμαι
bluesattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Mπορει να ηταν ..υπερβολικα καθαρισμενο , να μυριζε το υγρο πιατων Η τα αλατα.Βρασε λιγο νερο , βρυσης η εμφιαλωμενο, σε ενα μπρικι να δεις τι θα μεινει.Εγω στο μπρικι βραζω νερο με λιγο ξυδι.Αυτο ριχνω και σε ποτηρια αν εχουν ξεραθει καφεδες κλπ , αυτο θα εριχνα και σε γυαλινο μπουκαλι 1
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Τυπισσα ρε συ, κοπελουδι είμαι Κοπελια έχεις fb να μιλήσουμε για γυάλινα μπουκάλια; 1
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Κοπελια έχεις fb να μιλήσουμε για γυάλινα μπουκάλια; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα μου φτιαξες τη μερα!! 1
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα μου φτιαξες τη μερα!! Πολύ χαίρομαι που σου έφτιαξα την ημέρα! Υ.Γ. Αν αλλάξεις γνώμη στείλε inbox
ringboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Τη μυρωδια τη παιρνει απο το καπακι που οταν εχει να πλυθει 2-3 μηνες πιανει μουχλα. 2
mindreader Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Χαζη ερωτηση μαλλον, αλλα θεωρουσα, οτι πανω-κατω, υπαρχει μια 'ομοιογενεια' στην ποιοτητα του γυαλιου, απο διαφορα μπουκαλια. Ειναι ομως ετσι; Εχω παρει κατα καιρους, μπουκαλια νερου 500ml, και βαζω μεσα τσαι. Ως γνωστον, το τσαι γενικως, και με πολυχρονη χρηση, 'βαφει' το σκευος που το βαζεις. Κατι μπουκαλια λοιπον απο το jumbo, μετα απο λιγο καιρο, οσο και να τα επλενες (πλυντηριο πιατων, ή με χλωρινη μεσα, με σφουγγαρι ειδικο μες το μπουκαλι κλπ), αποκτουσαν κιτρινωπο χρωμα. Αντιθετως, εχω εδω κατι μηνες μπουκαλια απο το ικεα, και δεν βλεπω να .... 'κιτρινιζουν'. Οταν το τσαι τελειωσει, και πλυνεις το μπουκαλι, δεν μενει, δεν εχει καποια κιτρινιλα. Φαινεται διαφανο, οπως ηταν. Ειναι τυχαιο; Τα μπουκαλια του jumbo τα ειχα περισσοτερο διαστημα ειναι αληθεια. Του ικεα λιγοτερο. Απλα μου κανει εντυπωση, γιατι του ικεα φαινεται να μην κιτρινιζουν καθολου. Γι'αυτο ρωτω: υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες στα απλα γυαλινα μπουκαλια; Πχ ανωτερα του ικεα (μαλλον) σε σχεση με του jumbo; Τι ξερετε γι'αυτο το θεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα