Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τηλ στο νουμερο για την cosmote έχουν πακέτο double play με 2-3 ώρες προς κινητά και μια sim comsote που έχετε θα σε βάζουν κάθε μήνα 120 λεπτά προς όλους αυτό είναι δώρο λέει και όλα αυτά  στα 23,63€ των μήνα και για TV είναι επιπλέον 15 ευρό. Πάντως ναι είναι καλύτερο απο τα πακέτα στο site. Ισως το βάλω και να φύγω απο την άθλια εξυπηρέτηση της forthnet 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, divo said:

Ετσι οπως παιζουν ολοι, ναι ειναι.

Απο την αλλη ομως ειναι σαν να δινει αυτο το εως 24 που μας τρωει εδω και χρονια. Στην ουσια δου δινει 24αρι και πραγματικα οτι πλειρωνεις!

Μακαρι να ειναι η αρχη να το κανουν ολοι.

Δεν πληρώνεις για "24αρι" , anyway.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνουν όλοι, από την στιγμή που θα θέλουν να κάνουν απόσβεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις επενδύσεις τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Αυτό δεν είναι εθέμητος ανταγωνισμός όμως?

μπορει να βαλει και ο εναλλακτικος τον πελατη του σε καμπινα 24. απλα δεν βγαινει οικονομικα με τιμες 20 something ευρω και κατω.

ακουγεται οτι σε καμια 2ετια θα ειναι υποχρεωτικο για ολους οπου υπαρχουν καμπινες, πως και τι θα τα κανονισουν η αν απλα ειναι φημη, no idea.

με τα 27 ευρω για το 24αρι παντως δεν ειναι και κατι τρελο, σχεδον τιμη 30αρι ειναι. τωρα αν δινει καλυτερες τιμουλες για φορτητοτητα τοτε λεει ναι μπορει και να ναι καλη φαση

Επεξ/σία από rofl
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, divo said:

Για εως 24 πληρώνουμε, με την ευλογια της ΕΕΤΤ.

Όπως κι όλοι όσοι έχουν ADSL στον πλανήτη, δεν είναι ελληνική πατέντα...

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, divo said:

Εχουν και αλλου 24mbps? Που καμιά αφρικη? γιατι για Ευρωπη χλωμο το κοβω:P

Όπου έχουν ή είχαν, έτσι είναι ή ήταν...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου είπε κάτι για οπτική ίνα adsl πάντως. Όταν το είπα αυτό μου είπε οτι εκεί πάνε άλλες τιμες. απλός σε ότι γραμμή είμαι τώρα θα γίνει οτέ. Αλλα και πάλι ο οτε έχει καλύτερο ιντερνετ απο θέμα ping απο άλλες εταιρίες

Δημοσ.
Στις 1/15/2018 στις 8:30 ΜΜ, divo είπε

Εχουν και αλλου 24mbps? Που καμιά αφρικη? γιατι για Ευρωπη χλωμο το κοβω:P

Εχουνε και στην Ευρώπη (κεντρική και βόρεια κιόλας) αλλα και πιθανότατα ειναι φθηνότερα και πιθανοτερα θα εχεις 20+ πραγματική ταχύτητα. Πάντως το πιο πιθανό απο ολα ειναι να εχεις πρόσβαση είτε σε vdsl ειτε σε κατι καλύτερο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, tsioulak said:

και πιθανοτερα θα εχεις 20+ πραγματική ταχύτητα.

Πηγή γι' αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...