therion13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Έχω forthnet και είχα κάνει προ πληρωμή χρόνου 189€ και ήταν σαν να βγένει 15,75€ τον μήνα και σήμερα με πήραν τηλ για να το κάνω ανανέωση και τους είπα όχι ας το κάνουμε να πληρώνω ανα μήνα που βγαίνει στα 18,90€ για 24αρι internet χωρίς σταθερό και βέβαια απο αυτά πιάνω τα 7.5 (λόγο fast patch). σε ίδια λεφτα υπάρχει άλλη εταιρία η πακέτο με κάτι καλύτερο, η έστω πιο οικονομικό; καφάο με οπτική ίνα έχουμε. Για παράδειγμα έχει καιρό τώρα είχαν πάρει τον αδερφό μου που μένει απο πάνω απο την wind και τον είπαν με 19€ adsl πάλι αλλα με δικές τους οπτικές ίνες που θα πιάνει 16. Έστω 19€ και 16 ταχύτητα μια χαρά! αλλα δεν το βρίσκω κάπου αυτό. Τι λέτε να μείνω forthnet η να αλλάξω και που να πάω;
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αμα δε βαλεις τουλαχιστον 30αρι vdsl σε αφηνουν στο χαλκο οπως ησουν. αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες αν βαλεις vdsl θα πιανεις οτι ταχυτητα βαλεις Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από rofl
therion13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, rofl είπε αμα δε βαλεις τουλαχιστον 30αρι vdsl σε αφηνουν στο χαλκο οπως ησουν. αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες αν βαλεις vdsl θα πιανεις οτι ταχυτητα βαλεις Δεν θα βάλω vdsl πολλά τα λεφτά. 18 λεπτά πριν, divo είπε Όλες τις νέες συνδέσεις ή φορητοτητες adsl τις βάζει ο ΟΤΕ σε καμπίνα. Με τη προϋπόθεση ότι ειναι ενεργοποιημενη και δικη του. και φυσικά το τηλεφωνο σου ειναι Voip. Όπα για μισό λιγο θα είμαι σε adsl και fiber αυτο λες τώρα; αλλα δεν βλέπω τίποτα στο site της cosmote σκέτο internet, όλα double play και τζάμπα παραπάνω λεφτά μιας ούτε καν έχω συνδεδεμένο σταθερο. Το πιο οικονομικό βλέπω το έχει 29,90€ fiber και 27,42€ 24Mbps adsl.
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε Όλες τις νέες συνδέσεις ή φορητοτητες adsl τις βάζει ο ΟΤΕ σε καμπίνα. Με τη προϋπόθεση ότι ειναι ενεργοποιημενη και δικη του. και φυσικά το τηλεφωνο σου ειναι Voip. δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο, σιγουρα παντως δεν ισχυει για εναλλακτικους, και δεν μου φανηκε οτι θελει να δωσει πολλα χρηματα απ αυτα που γραφει στο αρχικο. αλλα και στον οτε η διαφορα τιμης ειναι τετοια που δεν θα ελεγα οτι αξιζει να μην πας σε 30αρι Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από rofl
rofl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ο εναλλακτικος για να μπει σε καμπινα 24αρι πρεπει ~12 ευρω χονδρικη + τελη ενεγοποιησης κτλ. δεν παιζει να το κανει οταν πουλαει το 24ρι κοντα στο 20αρικο δηλ ~15+ φπα Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από rofl
rofl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 ε δεν πληρωνει και παγια στον εαυτο του XD αλλα η διαφορα ειναι τοσο μικρη στην τιμη που τουλαχιστον εγω 30αρι θα πηγαινα αβλεπι
wannaplay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω πηρα τηλεφωνο σε αυτο τον αριθμο 2106295102 και μου εκαναν προσφορα με τιμες που δεν εχει στο σαιτ της κοσμοτε,αν θες παρε να ρωτησεις ετσι απο περιεργεια (οτε) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από wannaplay 2
therion13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Οπότε έχουμε η πάω στον οτε να πληρώνω 27-30 ευρό για να είμαι στε οπτική ίνα η μένω έτσι όπως είμαι. άρα αυτό που έχω τώρα όντως είναι οτι καλύτερο. Εντάξει δεν με τρελαίνει να έχω την τρομερή ταχύτητα και 7.5-8 καλά είμαι και σκεφτόμουν αν με τα ίδια λεφτα είχα 16 mbps και ίσως και λίγο καλύτερο Ping για παίζω παιχνίδια θα ήμουν καλα. Οκ ευχαριστώ όλους σας ίσως πάρω ένα τηλ στην wind να δω αν ακόμα το δίνουν adsl 24 μεσο οπτικής ίνας
therion13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, wannaplay είπε εγω πηρα τηλεφωνο σε αυτο τον αριθμο 2106295102 και μου εκαναν προσφορα με τιμες που δεν εχει στο σαιτ της κοσμοτε,αν θες παρε να ρωτησεις ετσι απο περιεργεια (οτε) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για άλλες εταιρίες;
therion13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, divo είπε Αυτο το νουμερο που το βρηκες? Δεν ξέρω που το βρήκε αλλα φαντάζομαι θα είναι μαγαζιά που καμια φορα σε παίρνουν για να κάνεισ σύνδεση με δώρα tablet και τέτοια διάφορα. Ιδιωτικό μαγαζί είναι λογικά που συνεργάζεται με τον οτε. Δεν πήρα εγώ ακόμα
wannaplay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εδω μεσα στο φορουμ ψαχνωντας μου το εδωσε ενα συμφοριτης.εχω αλλο ενα της γιντ αυτοι ομως μου εδιναν οτι ειχε κ στο σαιτ φης γιντ +εξτρα δωρο ταμπλετ η κινητο η σμαρτγοτς.εαν θες θα στο στειλω απο δευτερα ομως γιατι το χω στη δουλεια 4 ώρες πριν, therion13 είπε Δεν ξέρω που το βρήκε αλλα φαντάζομαι θα είναι μαγαζιά που καμια φορα σε παίρνουν για να κάνεισ σύνδεση με δώρα tablet και τέτοια διάφορα. Ιδιωτικό μαγαζί είναι λογικά που συνεργάζεται με τον οτε. Δεν πήρα εγώ ακόμα 22 ευρω λεει οτε τιβι φουλ πακ με δωρο κεραιοσυστηματοεγκατασταση.νομιζω οτε ειναι με ενημερωνει πως η κληση εγγραφετε
therion13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, wannaplay είπε Εδω μεσα στο φορουμ ψαχνωντας μου το εδωσε ενα συμφοριτης.εχω αλλο ενα της γιντ αυτοι ομως μου εδιναν οτι ειχε κ στο σαιτ φης γιντ +εξτρα δωρο ταμπλετ η κινητο η σμαρτγοτς.εαν θες θα στο στειλω απο δευτερα ομως γιατι το χω στη δουλεια 22 ευρω λεει οτε τιβι φουλ πακ με δωρο κεραιοσυστηματοεγκατασταση.νομιζω οτε ειναι με ενημερωνει πως η κληση εγγραφετε 22 ευρό;; Σοβαρά; Θα πάρω και εγώ απο βδομάδα να δω αν έχει και άλλα πακέτα!
wannaplay Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ναι αυτο μου ειπε γιατι υου ριπα πως εχω το απλο με τα 17.5 κ αν μπορει να τα βαλει ολα πακετο μαζι με το στσθερο και ειπε το μονο που μπορει εινσι στα 22 το φουλ πακ
wannaplay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2103668930 εαν θες απο τη γιντ σταθερο για προσφορα, σε σχεση με το τηλ του οτε αυτο μπορει να ειναι εξωτερικος συνεργατης της γιντ οχι καθε αυτου γιντ με μια αμφιβολια παντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 On 1/13/2018 at 1:21 AM, divo said: οπως τα λες δεν τους συμφερει. Ο οτε το κανει για αλλο λογο και τον συμφερει Αυτό δεν είναι εθέμητος ανταγωνισμός όμως? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα