DeareN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον topic starter, χτύπησα ένα tech rekon που είναι και κουκλί το άτιμο! Σαν gamer τόσο σε ps4 pro όσο και pc με τη χρήση xbox one controller μπορώ να πω ότι αυτό το gamepad είναι ό,τι πιο ξεκούραστο έχω χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια του gaming... Το δεύτερο προορίζεται για χρήση android, για όποιον έχει απορίες η σύνδεση γίνεται πανεύκολα...
selianx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ολλανδία, παραγγελία Κυριακή βράδυ, χθες έφυγε από Ολλανδία σήμερα παραλαμβάνω με UPS Express Saver. Ευχαριστώ τον TS, χτύπησα ένα κοκκινάκι.
jimkog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Το παρείγγειλα χθες το βράδυ και στις λεπτομέρειες παραγγελείας λεει ακομα "Σε εκκρεμότητα"...
bazzarboy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, jimkog είπε Το παρείγγειλα χθες το βράδυ και στις λεπτομέρειες παραγγελείας λεει ακομα "Σε εκκρεμότητα"... Μια από τα ίδια.
selianx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Λογικά αύριο θα το στείλουν, το πιθανότερο Πέμπτη το αργότερο Παρασκευή θα παραλάβετε. Εκτός απροόπτου δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε, είναι ταχύτατοι.
jimkog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, selianx είπε Λογικά αύριο θα το στείλουν, το πιθανότερο Πέμπτη το αργότερο Παρασκευή θα παραλάβετε. Εκτός απροόπτου δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε, είναι ταχύτατοι. Δεν πιστεύω οτι δεν θα έρθει. Απλα το παραγγειλα ίδια ώρα με αλλα μέλη και δεν ειδα ενημέρωση ακόμα. 1
malias4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Eμενα εφυγε σημερα απο Ολλανδια αλλα λεει θα παραδοθει 25 ιανουαριου !! Σαν πολυ δεν θα αργησει αφου λετε οτι σε εσας ηρθε σε 2-3 μερες? Δεν με νοιαζει γιατι δεν το βιαζομαι αλλα ετσι να χουμε να γκρινιαζουμε 1
Professor Xavier Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ και εγώ τον ts 13/1 έκανα παραγγελία 16/1 ήρθε σπίτι μου με ups
bazzarboy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Χθες το βράδυ έγινε η παραγγελία και μόλις τώρα μου στείλανε το tracking number.
djuan1988 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αγόρασα ένα προχθές και το ακύρωσα. Τελικά δεν άντεξα σήμερα και πήρα ξανά ένα. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο Bluetooth dongle που να δουλεύει καλά σε Windows 10; 1
Konstantinio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εγω εχω κανει την παραγγελεια απο 12 του μηνος και ακομα σε εκρεμοτητα μου λεει!
Panoslam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Μια βοήθεια σαν ανίδεος πως κάνω την παραγγελεία και ιδικά στα Ισπανικά???
selianx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με μετάφραση στα Ελληνικά η Αγγλικά είναι πανεύκολα τα πράγματα, ακόμη και αν οι μεταφράσεις έχουν κάποια λάθη. Στον Chrome θα δεις δεξιά στην address bar, δίπλα από το αστεράκι ένα συμβολάκι, το πατάς και επιλέγεις γλώσσα για μετάφραση (η δεξί κλικ κάπου και πατάς μετάφραση). 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Αγόρασα ένα προχθές και το ακύρωσα. Τελικά δεν άντεξα σήμερα και πήρα ξανά ένα. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο Bluetooth dongle που να δουλεύει καλά σε Windows 10; Στο άλλο νήμα απ' την προσφορά του Κώτσου για το λευκό, πρότειναν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/8489951/LogiLink-USB-Bluetooth-V4-0-Dongle-BT0037.html Αν και λογικά, οποιοσδήποτε BT 4.0 αντάπτορας θα κάνει, μερικά παιδιά δοκίμασαν τον παραπάνω και αυτόν θα πάρω και εγώ στο μέλλον. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από selianx 1
just getting started Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 λογικά οποινδηποτε 4.0 ανταπτορα να πάρετε θα δουλέψει. Δεν βλέπω το λόγο να δώσετε 10-12€ όταν υπάρχουν άλλοι με 4 και 5 εγω πχ είχα ένα πανπαλαιο που πήρα πριν 8 χρονια και δούλεψε κατευθείαν χωρίς αποσυνδεσεις χωρίς τίποτα. Τόσο no name που δεν μπορούσα να βρω αν όντως υποστηρίζει 4.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα