Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους και καλή χρονιά! 

Θέλω να στήσω ένα website το οποίο θα το σηκώσω στο Lan μέσω ISS 8. Με ενδιαφέρει καθαρά το λειτουργικό κομμάτι, οι απαιτήσεις σε design θα είναι οι μίνιμουμ. Παρά το ότι 5 πράγματα τα ξέρω σε HTML και CSS, δεν θα ήθελα να μπω σε προγραμματισμό γιατί θα μου πάρει πολύ χρόνο. Μέχρι τώρα έχω δει το Kompozer σε WYSIWYG και και το wix.com σε online, αλλά δεν είμαι σίγουρος.   

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο εργαλείο, κάποιο άλλο τρόπο; 

Ευχαριστώ.  

Επεξ/σία από Mixalis_t
Λάθος
Δημοσ.

Το kompozer δεν το ξέρω, αλλά το wix είναι web tool και δημιουργείς site στον server τους, άρα δεν μιλάμε για τοπικό πλέον.

Κλασσικά, δες το dreamweaver αν θέλεις να εμπλακείς και λίγο στον κώδικά ή το adobe muse όπου μιλάμε για καθαρά design -> code.
Μπορείς και να αγοράσεις κάποιο έτοιμο HTML Template από το envato για παράδειγμα και να το προσαρμόσεις, πάλι βάζοντας το χέρι σου λιγάκι...

Δημοσ.

intranet θελει ο φιλος οχι δημιουργια website.

αν φτιαξεις website για να το κανεις intranet θα πρεπει να βρεις τα plugins. chatbox, wiki, file serving, calendar, posts, team groups etc etc. και να εχεις και δικαιωματα για τον καθε χρηστη στα Plugin αυτα.

Θελεις καλυτερα μια cloud intranet πλατφορμα αλλα επειδη και εγω το ψαχνω καιρο καμια δεν καλυπτει τις αναγκες μου. Εσυ δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις. αλλα αν μιλαμε για κλασσικο Intranet τοτε θα δυσκολευτεις.

ουτε το Wordpress με τα Plugin που εχει με ενθουσιαζει.

Για να γινει κατι custom made πρεπει να εισαι προγραμματιστης ή να πληρωσεις εξω.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι με το intranet που είπα ίσως παραπλάνησα λίγο. Εξηγούμαι: θα είναι Intranet μόνο στο βαθμό που θα γίνεται hosting σε τοπικό server. Μακάρι να είχα τη γνώση να επεκτείνω με όλες τις λειτουργικότητες που αναφέρεις kostello, αλλά δεν νομίζω, θα δυσκολευτώ πολύ, σίγουρα θα χρειαστώ javascript, γνώσεις σε πλατφόρμες και pluggins και πολλά άλλα, οπότε ξέχνα το...εγώ το ξεχνάω δηλαδή :D 

Τώρα, το site ως site, θα έχει ελάχιστη λειτουργικότητα. Στην ουσία αυτό που θέλω να κάνω είναι document management και οργάνωση περιεχομένου: έναν σύνολο αρχείων word (πολλών, πολλών αρχείων) που αλληλοσυνδέονται σε επίπεδο περιεχομένου να το οργανώσω σε ιστοσελίδα. Με τα links στα word αρχεία, τα navigation bars και τα menu, ένα search...η πρόσβαση και η πλπήγηση στις πληροφορίες αυτές θα γίνει 100 φορές πιο εύκολη.  

Άρα...θα προτείνατε ίσως dreamweaver;

Δημοσ.

Το ένα είναι CRM και το άλλο  "The World's Most Powerful Business Platform"..;; 

Όχι, δεν νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω. Καμία σχέση.

Όπως και σε ένα site που βγαίνει στο web, έτσι και εγώ περιεχόμενο θέλω να γράψω, οργανώσω, διαχειριστώ και να το σηκώσω τοπικά. Με χαμηλές απαιτήσεις σε λειτουργικότητα και σε design, δεν πάω να κάνω τη δουλειά που θα έκαναν επαγγελματίες στο είδος. 

Και παρεμπιπτόντως, ένα φίλος είχε ήδη ξεκινήσει πριν καιρό να γράφει HTML στο notepad ++ πάνω σε αυτό το πρότζεκτ , μόνο που μετά εξαφανίστηκε και έμεινε έτσι. 

Δεν ξέρω, ίσως να προσπαθήσω με dreamweaver.

Δημοσ.

Για intranet σε τεχνολογίες Microsoft δες το Sharepoint.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, elorant είπε

Για intranet σε τεχνολογίες Microsoft δες το Sharepoint.

Ναι, το sharepoint μοιάζει ιδανικό ως πλατφόρμα ανάπτυξης site για αυτό  ακριβώς το σκοπό. Έρχεται με τη συνδρομή του ανά χρήστη βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...