Προς το περιεχόμενο

Mi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Προκειται να αγορασω καινουργιο smartphone γυρω στα 250 ευρω και πιστευω οτι το mi note 3 ειναι πολυ καλη επιλογη (φυσικα αγορασμενο απο Κινα).Ετσι δημιουργω αυτο το θεμα για να ρωτησω αν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα η και σε λιγα παραπανω,αλλα και για να μαθω εντυπωσεις απο πιθανους κατοχους του κινητου.Η χρηση του κινητου ειναι κυριως social media ταινιες φωτογραφιες , youtube.Τελος με ενδιαφερει το κινητο να εχει αξιοπρεπη μπαταρια και μια καλη οθονη ενω οπως αντιλαμβανεστε υπαρχει δυνατοτητα αγορας απο Κινα.Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα ερχονται σε δευτερη μοιρα.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Είναι ένα κινητό με λίγο από όλα με το ποιο βασικό κριτήριο η κάμερα στην μεσαία κατηγορία.

Τώρα άμα θες ταινίες μιλάς πολύ όχι ότι το mi note 3 δεν θα ανταποκριθεί αλλά καλό θα ήταν να δεις ένα με μεγαλύτερη μπαταρία.

Π.χ το lenovo που προτάθηκε.

Δεν έχει την κάμερα του mi note 3 αλλά είναι τέρας στην μπαταρία.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πως λέτε για την κάμερα του, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαστε σίγουροι πως όλες οι παρτίδες θα έχουν τον ίδιο αισθητήρα ή θα κάνει τα ίδια με προηγούμενα μοντέλα η χιαομι όπου στην αρχή εβαζε Sony μετά σαμσουνγκ και στο τέλος omnivision? 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mylo είπε

Επειδή βλέπω πως λέτε για την κάμερα του, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαστε σίγουροι πως όλες οι παρτίδες θα έχουν τον ίδιο αισθητήρα ή θα κάνει τα ίδια με προηγούμενα μοντέλα η χιαομι όπου στην αρχή εβαζε Sony μετά σαμσουνγκ και στο τέλος omnivision? 

Όχι σε αυτό Sony θα έχει κανονικά σε όλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να γλυτώσω ένα 150αρι και να θυσίασω λίγο την μπαταρία και αρκετά την οθόνη αγοράζοντας το redmi note 4 παρά να δώσω τα διπλάσια λεφτά για το λενοβο που πάνω κάτω έχει τα ίδια σπεκς.Το κινητό που θα αγοράσω θα το κρατήσω τουλάχιστον 2.5 χρόνια και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο futureproof για αυτό κοίταξα το mi note 3 μπορεί να υστερεί κατά πολύ στο κομμάτι της οθόνης και μπαταρίας σε σχέση με το p2 αλλά πιστεύω συνολικά είναι ανώτερο αυτού καθώς όπως προαναφέρθηκε έχει πιο από όλα. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το δυνατό σημείο του mi note 3 που είναι η κάμερα δεν με πολύ ενδιαφερει....

Επεξ/σία από BeyondThisLife
Δημοσ.

εγώ φίλε αν έπαιρνα τώρα τηλέφωνο θα πήγαινα στο lenovo p2 το τηλέφωνο είναι απίστευτο σε όλα του, το έχει παιδί στην δουλειά και πραγματικά είναι τέλειο και η μπαταρία του από άλλον πλανήτη , πραγματικά ξεχνάς που άφησες τον φορτιστή. το είχε στα 180€ το bangood αλλά βλέπω ότι έχει τελείωση αν δεν το βιάζεσαι περίμενε να το φέρει , εχει 20€ πιο ακριβά από το αντιστοίχο xiaomi redmi note 4   αλλά τα αξίζει. τώρα το mi note 3 ανήκει σε άλλη κατηγορία δεν θα το έπαιρνα λόγο μπαταρίας αλλά είναι πολύ καλό τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, BeyondThisLife είπε

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να γλυτώσω ένα 150αρι και να θυσίασω λίγο την μπαταρία και αρκετά την οθόνη αγοράζοντας το redmi note 4 παρά να δώσω τα διπλάσια λεφτά για το λενοβο που πάνω κάτω έχει τα ίδια σπεκς.Το κινητό που θα αγοράσω θα το κρατήσω τουλάχιστον 2.5 χρόνια και θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο futureproof για αυτό κοίταξα το mi note 3 μπορεί να υστερεί κατά πολύ στο κομμάτι της οθόνης και μπαταρίας σε σχέση με το p2 αλλά πιστεύω συνολικά είναι ανώτερο αυτού καθώς όπως προαναφέρθηκε έχει πιο από όλα. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το δυνατό σημείο του mi note 3 που είναι η κάμερα δεν με πολύ ενδιαφερει....

ποια διπλάσια λεφτά? για Κίνα μιλάμε 180€ έχει το λένοβο

αφού δεν σε νοιάζει τόσο η οθόνη πάρα τα χρήματά πάρε το note 4 και είσαι οκ

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

6 ώρες πριν, ziaba είπε

ποια διπλάσια λεφτά? για Κίνα μιλάμε 180€ έχει το λένοβο

αφού δεν σε νοιάζει τόσο η οθόνη πάρα τα χρήματά πάρε το note 4 και είσαι οκ

Θεωρεις οτι το lenovo p2 θα τα βγαλει απροβληματιστα αυτα τα 2.5 χρονια που θα χρησιμοποιηθει? Το τωρινο μου κινητο ειναι το s6 το οποιο σε λιγο καιρο κλινει τα 3 χρονια τα οποια ηταν τελειως απροβληματιστα αν εξαιρεσεις την αθλια μπαταρια και τον μικρο αποθηκευτικο(εξου και το ενδιαφερον για μεγαλη μπαταρια).Γι αυτο ειμαι λιγο δυστακτικος για το λενοβο γιατι ουσιαστικα θα παρω πανω κατω το ιδιο κινητο με καλυτερη μπαταρια.Βεβαια αν σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη αναβαθμιση υπαρχει και η επιλογη να κατσω στα αυγα μου...

Δημοσ.

εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο θες να σου πω αν θα βγάλει 2,5 χρονιά ?... τεσπα αφού έχεις το s6 τότε αυστηρά πας σε μι νότε 3 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BeyondThisLife είπε

Θεωρεις οτι το lenovo p2 θα τα βγαλει απροβληματιστα αυτα τα 2.5 χρονια που θα χρησιμοποιηθει? Το τωρινο μου κινητο ειναι το s6 το οποιο σε λιγο καιρο κλινει τα 3 χρονια τα οποια ηταν τελειως απροβληματιστα αν εξαιρεσεις την αθλια μπαταρια και τον μικρο αποθηκευτικο(εξου και το ενδιαφερον για μεγαλη μπαταρια).Γι αυτο ειμαι λιγο δυστακτικος για το λενοβο γιατι ουσιαστικα θα παρω πανω κατω το ιδιο κινητο με καλυτερη μπαταρια.Βεβαια αν σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη αναβαθμιση υπαρχει και η επιλογη να κατσω στα αυγα μου...

Είναι προς stock android πιστεύω θα κρατήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...