xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, επειδή είμαι σε φάση αγοράς και κάρτας ήχου,έχω τσεκάρει την CREATIVE SOUND BLASTER Z η μητρική μου είναι GA-Z68AP-D3 όμως οι pciex1 είναι κρυμμένες από την VGA,στην x4 πάλι δεν μπορεί να μπει,γιατί θα την εμποδίζει το fan της vga. Έτσι μου μένουν τα pci κάτω κάτω,όμως το site της κάρτας ήχου,αναφέρει ότι σύνδεση γίνεται μόνο με τις θύρες pcix1/4/16. Αναφορά σε κείμενο System Requirements Intel® Core™ 2 Duo or AMD® equivalent processor, 2.2GHz or faster recommended. Intel, AMD or 100% compatible motherboard Microsoft® Windows® 10 (32/64-bit); Windows 8 (32/64-bit); Windows 7 (32/64-bit) 1GB RAM >600 MB of free hard disk space Available PCI Express® (x1, x4 or x16) slot Available CD-ROM or DVD-ROM drive υπάρχει κάποιος τρόπος να την συνδέσω; Υπάρχουν αντάπτορες pci to pciex4 ή κάτι άλλο;
maik42 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Καλησπέρα, επειδή είμαι σε φάση αγοράς και κάρτας ήχου,έχω τσεκάρει την CREATIVE SOUND BLASTER Z η μητρική μου είναι GA-Z68AP-D3 όμως οι pciex1 είναι κρυμμένες από την VGA,στην x4 πάλι δεν μπορεί να μπει,γιατί θα την εμποδίζει το fan της vga. Έτσι μου μένουν τα pci κάτω κάτω,όμως το site της κάρτας ήχου,αναφέρει ότι σύνδεση γίνεται μόνο με τις θύρες pcix1/4/16. υπάρχει κάποιος τρόπος να την συνδέσω; Υπάρχουν αντάπτορες pci to pciex4 ή κάτι άλλο; https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=pci+riser μηπως κανενα τετοιο. 1
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Συγγνώμη αλλά ποια κάρτα γραφικών έχεις; Πιάνει και την από πάνω PCIEX1_1 αλλά και την PCIEX1_3; ΚΑΙ ΤΗΝ PCIEX4; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, maik42 είπε https://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=pci+riser μηπως κανενα τετοιο. thx. καλές λύσεις φαίνονται,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κούμπωνε η κάρτα πχ σε αυτό εδώ https://www.game-show.gr/shop/pci-e-express-1x-slot-riser-card-adapter-extender-extension-ribbon-flex-cable-js-oem/ θα έπρεπε να έβρισκα θύρα στο κουτί επάνω που από πίσω μέσα στο κουτί να μην είχε θύρα pci να εμποδίζει να κατέβει η κάρτα.. Όμως απότι βλέπω έγραψα βλακεία,να ναι καλά η χίμαιρα που με έκανε να ανοίξω το κουτί να δω πιο προσεκτικά. Παρόλα αυτά αν μπορείς να απαντήσεις την απορία μου. Ευχαριστώ 45 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Συγγνώμη αλλά ποια κάρτα γραφικών έχεις; Πιάνει και την από πάνω PCIEX1_1 αλλά και την PCIEX1_3; ΚΑΙ ΤΗΝ PCIEX4; αν σου πω,ότι στο μυαλό μου είχα ότι πιάνει και την pciex4 και την x1_1..λάθος μου.. με έκανες και άνοιξα το κουτί να δω θα είναι λίγο κολλητά ε;Δεν παίζει θέμα με την vga που δεν θα αναπνέει όπως τώρα; αλλά από πάνω τους θα υπάρχει fan που βάζει αέρα από το πλαϊνό μέρος του κουτιού. (της msi την rx580.) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλτην στην μεγάλη την μπλε ( PCIEX4 ) αφού δε τη χρησιμοποιείς, θα παίξει κανονικά Ή ακόμα καλύτερα από πάνω από την γραφικών έχει άλλη μια θύρα, λογικά θα χωράει έτσι όπως το βλέπω. Πάντως με αυτήν την γραφικών που έχεις δεν προτείνω να την βάλεις κολλητά, δηλαδή στη PCIEX1_3 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από ChimairaX 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Βάλτην στην μπλε αφού δε τη χρησιμοποιείς, θα παίξει κανονικά Ή ακόμα καλύτερα από πάνω από την γραφικών έχει άλλη μια θύρα, λογικά θα χωράει έτσι όπως το βλέπω. Πάντως με αυτήν την γραφικών που έχεις δεν προτείνω να την βάλεις κολλητά, δηλαδή στη PCIEX1_3 το ότι θα παίξει το ξέραμε από πριν,η απορία μου που τελικά ήταν λίγη γκαβομάρα είναι ότι νόμιζα δεν είχα θύρες.. (βέβαια μέχρι να την παραγγείλω κάποιος την πρόλαβε και δεν είναι διαθέσιμη ) Δες από πάνω πως είναι: χωράει εδώ κάρτα; βέβαια απόσο ξέρω είναι σχετικά λεπτή σαν αυτό εδώ ή Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε το ότι θα παίξει το ξέραμε από πριν,η απορία μου που τελικά ήταν λίγη γκαβομάρα είναι ότι νόμιζα δεν είχα θύρες.. (βέβαια μέχρι να την παραγγείλω κάποιος την πρόλαβε και δεν είναι διαθέσιμη ) Δες από πάνω πως είναι: χωράει εδώ κάρτα; βέβαια απόσο ξέρω είναι σχετικά λεπτή σαν αυτό εδώ ή Χωράει μια χαρά και όμορφα. Την βάζεις λοιπόν στο PCIEX1_1 ή στο PCIEX4 και κομπλεδούρα. Το παραπάνω που είπα το είπα για να μη σε μπερδέψει το μέγεθος της PCIEX4 (ξεκάθαρα επειδή το έχω ξανακούσει) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από ChimairaX 1
ilos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αν τη βάλεις από πάνω θα τρως το radiating heat από το backplate της msi στη κάρτα ήχου (μάλλον μικρό το κακό). Αν τη βάλεις κάτω στην 4x θα κόψει από το airflow της rx 580 το κάτι της. Που σημαίνει θα είναι πιο ζεστή και δε θα κλοκάρει τόσο πολύ. Δοκίμασε για αρχή την 1χ από πάνω και να δεν έχεις κανένα πρόβλημα gg. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, ilos είπε Αν τη βάλεις από πάνω θα τρως το radiating heat από το backplate της msi στη κάρτα ήχου (μάλλον μικρό το κακό). Αν τη βάλεις κάτω στην 4x θα κόψει από το airflow της rx 580 το κάτι της. Που σημαίνει θα είναι πιο ζεστή και δε θα κλοκάρει τόσο πολύ. Δοκίμασε για αρχή την 1χ από πάνω και να δεν έχεις κανένα πρόβλημα gg. ίσως γιαυτό και να έχει το cover γύρω γύρω. ας έρθει με το καλό και βλέπουμε!
3DJIN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παρε μια σοβαρη εξωτερικη να τελειωνεις για παντα,ημουν σε αναλογο διλημμα πριν 7-8 χρονια, παντα προβλημα οταν αναβαθμιζα για να δω που θα εβαζα την creative Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από 3DJIN 1
Shadowjump Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 3DJIN είπε παρε μια σοβαρη εξωτερικη να τελειωνεις για παντα,ημουν σε αναλογο διλημμα πριν 7-8 χρονια, παντα προβλημα οταν αναβαθμιζα για να δω που θα εβαζα την creative Καμια εξωτερικη που να υποστιριζει 7.1 και να κανει και μονιμα upmix απο 2 channels σε 7, σε αναλογικο ηχο υπαρχει; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Shadowjump
Shadowjump Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Οχι, θελω το στερεο να μου το κανει να παιζει και απο τα 7 ηχεια, οπως η Χ-Fi. Δυστυχως με τετοια εχω μεινει καθως ειναι η μονη που εχω βρει οτι υποστηριζει 7.1 και upmix απο stereo σε 7.1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ ήρθε η κάρτα και την έβαλα πάνω. Οριακά δεν ακουμπάει το backplate της vga Αν και έβαλα το λογισμικό/drivers που δίνει η creative( so 2000 installation), Έχω μια ερώτηση, να αγοράσω το app αυτό εδώ?? https://www.microsoft.com/store/productId/9N0866FS04W8 για το dolby atmos?Το κάνει softwarικα (η κάρτα έχει dts και dolby digital live) συνδέθηκαν 5.1 ηχεία Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα