kargo130 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μολις σημερα εκανα upgrade την γραμμη μου απο adsl σε vdsl 50αρι(μου το πουλησαν ως εγγυημενο) στην wind. Μετα την εγκατασταση εκανα φυσικα ενα τεστ ταχυτητας συνδεμενος με καλωδιο ethernet και η μεγιστη ταχυτητα που ειδα ηταν 28 mbps. Φυσικα επικοινωνησα απευθειας με τεχνικη υποστηριξη οπου με τον τεχνικο καναμε μερικα τεστ και αυτος εβλεπε στην γραμμη 30,8mbps. Του λεω 50αρι μου πουλησατε, και μου λεει υπαρχουν(σορρυ για τα απλοικα αλλα δεν ειμαι και ειδικος) 2 ειδων συνδεσεις, ειτε θα συνδεθεις στον ΟΤΕ και εκει εχεις σιγουρο 50αρι ειτε θα συνθεθεις στο δικτυο το δικο μας που στην προκειμενη πιανεις 30,8. Επισης μου λεει οτι απο την στιγμη που ειναι πανω απο 30mbps η wind το θεωρει vdsl ok.Του ξαναλεω οτι αλλα μου πουλησατε και στο τελος ανοιγει ενα τεχνικο point για την δευτερη γραμμη τεχνικης υποστηριξης οπως ειπε. Και τωρα περιμενω νεα.... Πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση να το διορθωσουν και αν οχι εχω δικαιωμα υπαναχωρησης(στο χαρτι που υπεγραψα γραφει "απεριοριστο 50mbps ιντερνετ"); Οπως το βλεπω θα μπλεξω με τον συνηγορο του καταναλωτη. Και μια δευτερη ερωτηση: Επειδη ειμαι μακρια απο το ρουτερ, εχω ενα extender EDIMAX στο δωματιο μου αλλα δυστηχως δεν τερματιζει ουτε καν τα 28(ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος με καλωδιο πανω στο extender) αλλα φτανει μεχρι 18/19. Ειμαι για καινουργιο extender ή πρεπει να παω σε powerline; Ευχαριστω και σορρυ αν κουρασα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δώσε screenshot με τα Line Stats που δείχνει το VDSL Router σου. Επίσης, περιοχή?
kargo130 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, αργοτερα θα ανεβασω και screenshot. Μου τηλεφωνησαν και ο τυπος μου λεει εισαι πανω απο 1000 μετρα απο το κεντρο και ειναι λογικο που εισαι στα 30. Με ρωτησε αν εκανε εργα ο ΟΤΕ προσφατα στην περιοχη μου(!) και του λεω δουλευαν το καλοκαιρι εδω κοντα αλλα δεν εχω ιδεα αν εβαζαν καμπινα. Anyway μου λεει θα το προωθησω πιο πανω για να δουμε αν μπορουμε να κανουμε κατι, ειδαλλως να μου προτεινουν καποιο αλλο πακετο adsl και παλι. Τωρα περιμενω παλι.... το ηλιθιο ειναι οτι το vdsl το εβαλα για εμενα κυριως, και τελικα λογω της wind και του extender περασα απο τα 14 με adsl στα 18 me vdsl........και 12€ πανω λογαριασμο. Οτι να ναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 14 hours ago, divo said: Πιστευω οτι εχουν ζητησει 30 αρι απο τον Οτε και γι αυτο πηρες και 30αρι. H Wind δεν παρέχει 30Mbps πακέτο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 15 minutes ago, divo said: Για τι εγγυηση ταχυτητας μιλαει τοτε? No idea...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Και καλα οταν σε παιρνουν τηλ και τους λες διευθυνση σου λενε αν τερματιζεις 50αρα λογω μικρης αποστασης...και εμενα ο ΟΤΕ μου ειχε εγγυηθει 49999/4999 και δεν τον πιστευα να πω την αληθεια.Αλλα οντως ετσι ηταν.
kargo130 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οριστε παιδια και το screenshot. Ακομα δεν εχω νεα..........θα περιμενω μεχρι αυριο αν και οταν μιλησα με τον δευτερο τυπο και επειτα, μου εστειλαν sms ως επιλυμενο.\ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είσαι από το Α/Κ, σιγουράκι, αν ήσουν από καφάο θα ήταν 17a το Profile και το upload θα ήταν 3000 ή 5000... Περιοχή? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
kargo130 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Θρακη ειμαι δεν θα ξερεις λεπτομερειες.... Μωρε το up καλο ειναι το down ειναι λιγο......πραγματικα δεν ξερω θα περιμενω να δω αν επικοινωνησουν παλι......και δεν ξερω και αν ενα powerline λυσει το προβλημα των απωλειων με το extender.
rofl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν εισαι απο AK δηλαδη το καφαο σου ειναι παλιο δεν προκειται να δεις καλυτερα. και το up οχι καλο τουμπανο ειναι Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, kargo130 said: Θρακη ειμαι δεν θα ξερεις λεπτομερειες.... Και στον ΟΤΕ να δούλευα, στο κατάλληλο πόστο, με ένα σκέτο "Θράκη" δεν θα έβγαζα συμπέρασμα. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mDiPB0wHyVtkrSpzS5ypq0J8qGyMJERbrPP5xWM9a5U/edit#gid=390961627 Αν ξέρεις πως ονομάζεται το Αστικό Κέντρο σου (το βρίσκεις κι από το http://fttxgr.eu/map? ) κάνεις search στο doc και βρίσκεις την ημερομηνία για το Vectoring της περιοχής σου, πάνω κάτω μαζί θα ενεργοποιηθούν και τα καφάο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 1
kargo130 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ενεργοποιηση λενε Q1 2019....ωχ. Το παραξενο ειναι η οτι η αδελφη μου μενει 50μ μακρια σε ευθεια γραμμη και σε 50αρα της forthnet κλειδωνει 49. Παραξενα πραγματα 12 ώρες πριν, rofl είπε αν εισαι απο AK δηλαδη το καφαο σου ειναι παλιο δεν προκειται να δεις καλυτερα. και το up οχι καλο τουμπανο ειναι Ναι αλλα δεν κανω upload πλην απο κανενα θειο..... Πρραγματικα δεν ξερω τι να κανω.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα