TopCLR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/1/2018 στις 12:54 ΜΜ, papresa είπε Επίσης να σημειώσω ότι στις κακοκαιρίες έχουμε συχνές στιγμιαίες διακοπές ρεύματος. Βλέποντας το παραπάνω και το screenshot από την απόδειξη όπου είναι ένα σύστημα αρκετών ετών με ένα τροφοδοτικό που πάει πακέτο με το κουτί (αυτό μου κάνει για "φθηνό" τροφοδοτικό), δεν θα με εξέπληττε αν έλυνες το/τα πρόβλημα/τα σου με ένα νέο (και ελπίζω ποιοτικό) τροφοδοτικό! Δεν λέω πως είναι σίγουρη λύση, μπορεί να υπάρχει και (ή) αλλού πρόβλημα, αλλά μου δίνει την εντύπωση προβληματικού τροφοδοτικού. Αν έχεις σκοπό για αναβάθμιση (όπως φαίνεται) ξεκίνα από το τροφοδοτικό.
GBorb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/15/2018 στις 11:37 ΠΜ, NTC Labs είπε Ο δίσκος έχει θέμα και του λες να τον κρατήσει? Ο δισκος ειναι μια χαρα. Εχω δισκο 4 χρονια με health στο 89%. Θα τον παρακολουθει και αν αρχισει ξαφνικα να ανεβαζει θερμοκρασια και να πεφτει το health τοτε μονο θα τον αλλαξει.
NTC Labs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2018 στις 12:05 ΜΜ, Qless είπε Εσυ ΝΤC labs έχεις πετάξει πολλούς δίσκους με υγεία στο 93%?????? Ασχετίδης δίνει συμβουλές, μαιστα γνώριμο pattern για το ινσόμνια.......... Προς τον θεματοθέτη ή έχεις βρεί τεχνικό (ελπίζω τεχνικό και όχι ξαδερφάκι που ξέρει απ αυτά) που είναι τόσο άσχετος όσο και ο NTC labs ή απλά δεν θέλει να ασχοληθεί, μέσα από φόρουμ άκρη δεν θα βγάλεις πήγαινε τον υπολογιστή σου σε κάποιον άλλο τεχνικό και βλέπεις τι κάνεις τότε, το να προσπαθήσω να σου πώ κάποια πράγματα την στιγμή που καταλαβαίνω οτι δεν το έχεις τόσο, δεν θα είχε νόημα.... Έκανα χαρακτηρισμούς και κάνεις?Σοβαρέψου. Έχω πετάξει δίσκο που από το 90 βρέθηκε την επόμενη στο 0 και πάπαλα. Αλλά νασαι καλά που είσαι "pro" και χαρακτηρίζεις και εγώ είμαι ο άσχετος , δεν θα σε πιάσω και πελάτη. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από NTC Labs
papresa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Η λύση δρομολογήθηκε, είναι σίγουρα ο δίσκος και ίσως και το τροφοδοτικό. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα