papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εδώ και αρκετό καιρό ο σταθερός υπολογιστής μου βγάζει πολλά προβλήματα στην έναρξη. Πολλές φορές, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ, μπορεί να κάνει μέχρι και μισή ώρα για να λειτουργήσει. Μετά λειτουργεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τα προβλήματα είναι διάφορα: Πότε μετά το λογότυπο μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και με άσπρα γράμματα μου αναφέρει πρόβλημα, τον κλείνω και ανοίγει μόνος του, μερικές φορές δεν κλείνει καν ούτε με παρατεταμένο πάτημα διάρκειας, κάποια στιγμή φτάνοντας στα windows αναζητεί μόνος του για αρκετή ώρα τα πιθανά προβλήματα, μερικές φορές μετά λειτουργεί κανονικά ή κλείνει και άλλα. Υπάρχουν και κάποιες μέρες (και συνεχόμενες) που δεν βγάζει πρόβλημα και ανοίγει αμέσως. Ρώτησα τον τεχνικό μου και μου είπε ότι είναι συμπτώματα μητρικής και να κάνω υπομονή μέχρι να χαλάσει εντελώς γιατί δεν συμφέρει και δεν θα τελειώσει από την μητρική. Τι λέτε εσείς για όλα αυτά. Επίσης να σημειώσω ότι στις κακοκαιρίες έχουμε συχνές στιγμιαίες διακοπές ρεύματος.
papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε τσεκαρε την υγεια του δίσκου. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό πρόγραμμα;
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Hard Disk Sentinel, trial βεβαια αλλα θα σοτ δειξει εαν υπαρχει θεμα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από NTC Labs
papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αποτελέσματα: Επίδοση 100% Υγεία 93% Θερμοκρασία 28°C Ελεύθερος Χώρος 378.2 GB 82,38% Συνολικές εκκινήσεις/τερματισμοί 8548 Άρα δεν είναι ο δίσκος. Σας παραθέτω τα συστατικά του υπολογιστή όπως φαίνονται στο τιμολόγιο, μήπως βοηθήσει.
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πως λες οτι δεν ειναι ο δισκος? 93% υγεία άρα έχεις χτυπημένους τομείς.
papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ναι μου έβγαλε 5 και ότι μεταφέρθηκαν. Δεν ξέρω, νόμιζα ότι με αυτά τα στοιχεία είναι εντάξει.
NTC Labs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγω σου προτείνω backup και αγορα νεου δισκου. Συνήθως όταν ξεκινάνε να βαρανε τομείς , το ποσοστό τους ανεβαίνει με τον καιρό.
papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ένα από τα προβλήματα - συμπτώματα που ξέχασα να αναφέρω και μου κάνει εντύπωση είναι ότι πολλές φορές ο πύργος δουλεύει και δεν ανάβει η οθόνη. Τώρα τον είχα ανοιχτό, κατέβασα την εφαρμογή, την έτρεξα, είδα τα αποτελέσματα και πήγα να φάω, τώρα που ήρθα ο υπολογιστής δούλεψε η οθόνη όχι.
koolisk6 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 δυνατοτητα για καινουριο πακετο επεξργαστη-μητρικη-μνημης υπαρχει? μ αυτο που παιδευεσαι ειναι τεχνολογιας 10ετιας.....
papresa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, koolisk6 είπε δυνατοτητα για καινουριο πακετο επεξργαστη-μητρικη-μνημης υπαρχει? μ αυτο που παιδευεσαι ειναι τεχνολογιας 10ετιας..... Είπα αφού δεν έχει πρόβλημα όταν λειτουργήσει θα τον αφήσω όσο πάει, η εποχή δεν είναι για περιττά έξοδα. Αν όμως μου σπάσει τα νεύρα τι θα κάνω θα πάρω καινούριο. koolisk6 με αυτά που γράφεις αρκούν για να ανανεωθεί; Έχεις να προτείνεις κάτι; Δεν θέλω ούτε το πιο φτηνό αλλά ούτε και κάτι πολύ καλό.
koolisk6 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 το κουτι κρατας μονο,το δισκο κ τα περιφερειακα (πληκτρολογιο ποντικι,οθονη) και αγοραζεις τροφοδοτικο,επεξεργαστη μητρικη κ μνημη 200 ευρω φτανουν
NTC Labs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/1/2018 στις 2:51 ΜΜ, papresa είπε Ένα από τα προβλήματα - συμπτώματα που ξέχασα να αναφέρω και μου κάνει εντύπωση είναι ότι πολλές φορές ο πύργος δουλεύει και δεν ανάβει η οθόνη. Τώρα τον είχα ανοιχτό, κατέβασα την εφαρμογή, την έτρεξα, είδα τα αποτελέσματα και πήγα να φάω, τώρα που ήρθα ο υπολογιστής δούλεψε η οθόνη όχι. Πβς ξερεις οτι δουλεψε αφου δεν αναβε η οθονη? Στις 12/1/2018 στις 4:51 ΜΜ, koolisk6 είπε το κουτι κρατας μονο,το δισκο κ τα περιφερειακα (πληκτρολογιο ποντικι,οθονη) και αγοραζεις τροφοδοτικο,επεξεργαστη μητρικη κ μνημη 200 ευρω φτανουν Ο δίσκος έχει θέμα και του λες να τον κρατήσει? 1
papresa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 15/1/2018 στις 11:37 ΠΜ, NTC Labs είπε Πβς ξερεις οτι δουλεψε αφου δεν αναβε η οθονη? Αφού ακούω ότι πήρε μπρος.
Qless Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εσυ ΝΤC labs έχεις πετάξει πολλούς δίσκους με υγεία στο 93%?????? Ασχετίδης δίνει συμβουλές, μαιστα γνώριμο pattern για το ινσόμνια.......... Προς τον θεματοθέτη ή έχεις βρεί τεχνικό (ελπίζω τεχνικό και όχι ξαδερφάκι που ξέρει απ αυτά) που είναι τόσο άσχετος όσο και ο NTC labs ή απλά δεν θέλει να ασχοληθεί, μέσα από φόρουμ άκρη δεν θα βγάλεις πήγαινε τον υπολογιστή σου σε κάποιον άλλο τεχνικό και βλέπεις τι κάνεις τότε, το να προσπαθήσω να σου πώ κάποια πράγματα την στιγμή που καταλαβαίνω οτι δεν το έχεις τόσο, δεν θα είχε νόημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα