voltmod Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Σε μία προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, η Dell όχι μόνο χρησιμοποιεί λεπτομέρειες από ροζ χρυσό στο νέο της XPS 13 αλλά “βάφει” σε λευκό χρώμα το εσωτερικό του (Alpine White Rose Gold). Η νέα έκδοση προσφέρεται παράλληλα με την με την παραδοσιακή ασημένια και μαύρη επένδυση. Αναμφισβήτητα το λευκό χρώμα το καθιστά ξεχωριστό, όμως λερώνεται εύκολα και με τον καιρό τα βαμμένα σημεία μπορεί να αποχρωματιστούν, ειδικά εκεί που ακουμπούν οι καρποί (palm rest). Για να αντιμετωπίσει τα παραπάνω ζητήματα η Dell αποφάσισε να στραφεί σε νέα υλικά, όπως στον… “υαλοβάμβακα”, που είναι ανθεκτικό στο χρόνο και στο διοξείδιο του τιτανίου, ώστε να μην αποχρωματίζεται, να μην λερώνει εύκολα κ.ά. Όμως το νέο Dell XPS 13 δεν είναι μόνο όμορφο στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό του εντοπίζονται ισχυρά υποσυστήματα καθώς και συστήματα βιομετρικής ταυτοποίησης όπως κάμερα υπέρυθρων, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και αναγνώριση φωνής (φυσικά όλα λειτουργούν σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Windows Hello των Windows 10 ενώ οι δυνατότητες αναγνώρισης φωνής ανήκουν στην ψηφιακή βοηθό Cortana). Όμως ενδεχομένως το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό του νέου Dell XPS 13 είναι η υψηλής ανάλυσης οθόνη 4K UHD (καλύπτει το 100% του χρωματικού πρότυπου sRGB) που διαθέτει στις 13,3 ίντσες, και η οποία, χάρη στον bezel-less σχεδιασμό InfinityEdge βρίσκεται εγκατεστημένη στο σασί ενός τυπικού φορητού υπολογιστή 11 ιντσών. Στο εσωτερικό του υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core 8ης γενιάς, μπόλικη μνήμη ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με solid state drive χωρητικότητας έως και 1TB. Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία είναι δύο φορές ισχυρότερο από το προηγούμενο XPS 13 που λανσαρίστηκε το 2015. Το νέο Dell XPS 13 είναι ήδη διαθέσιμο με το κόστος του, που είναι ανάλογο του επιπέδου του εξοπλισμού του, να ξεκινάει από τα $949,99. Δείτε ολόκληρο το article
nhzt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Θεωρώ ότι είναι άνευ ουσίας η αναφορά στο χρώμα για το προιόν. Οκ, για μερικούς μπορεί να έχει σημασία. 2 1
d_crazy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πραγματικά έμεινα , είναι πάρα πολύ ωραίο!
coffeex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ωραίο εργαλείο αλλά το να αγοράσει κάποιος τώρα pc με τα προβλήματα που έχουν οι cpu's είναι απλά 1
stiflerakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ισως η μοναδικη εταιρεια (κατα την δικη μου αποψη) που καθε χρονο εχει κατι καλυτερο (και ομορφοτερο) να δωσει... Μου θυμιζει την Απλ στα παλια της. Εχω το προηγουμενο με τον Kaby lake και απλα δεν υπαρχει. Τωρα στο λευκο χρωμα απλα ειναι απιστευτο. Αληθεια , πως και εχει ξεχαστει το λευκο απο τους αλλους κατασκευαστες??
pcos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μετά τα meltdown και τα άλλα bugs Πώς περιμένουν να πουλήσουν πριν βγουν οι νέες bugfree cpus ?
Chape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ήμουν σε πολύ μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αυτό και στο HP Spectre τον Δεκέμβριο αλλά για καλή μου τύχη είπα να περιμένω να αλλάξει πρώτα η χρονιά και μετά να αγοράσω καινούργιο λαπτοπ... Τώρα που έσκασε το παραμύθι με τα CPU θα περιμένω να δω καταρχήν ποτέ θα βγούνε τα επόμενα bug free CPU ή οριστική λύση με Update και μετά θα αποφασίσω!
coffeex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Chape είπε Ήμουν σε πολύ μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αυτό και στο HP Spectre τον Δεκέμβριο αλλά για καλή μου τύχη είπα να περιμένω να αλλάξει πρώτα η χρονιά και μετά να αγοράσω καινούργιο λαπτοπ... Τώρα που έσκασε το παραμύθι με τα CPU θα περιμένω να δω καταρχήν ποτέ θα βγούνε τα επόμενα bug free CPU ή οριστική λύση με Update και μετά θα αποφασίσω! Το πέτυχε το όνομα η HP, ίδιο με ένα από τα bugs
eleuthakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Και το χρώμα μια χαρά και όλα καλά. Αλλά ρε παιδί μου, χειρότερη γωνία για κάμερα να σε "παιρνει" από κάτω δεν υπάρχει. .
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πολυ ομορφο το λευκο και ειμαι σιγουρος πως θα εχει τα υψηλα standards της σειρας xps .
stefanos_th Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 σε οσους αρεσει το λευκο να βλεπουν και αυτο
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, pcos είπε Μετά τα meltdown και τα άλλα bugs Πώς περιμένουν να πουλήσουν πριν βγουν οι νέες bugfree cpus ? Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν περί αυτού.
Chape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, stefanos_th είπε σε οσους αρεσει το λευκο να βλεπουν και αυτο Αυτό ακριβώς ζαχαρωνα (το σκεφτόμουν και για x360)... 3 ώρες πριν, Eru Iluvatar είπε Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν περί αυτού. Κοίταξε υπάρχει και κόσμος που το γνωρίζει αλλά θα αγοράσει καινούργιο γιατί απλώς το παλιό είναι αργό ή δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του (όπως και εγώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα