patsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά! Αποφάσισε η κοπέλα μου να κοιτάξει για αγορά μεταχειρισμένου μιας και θα είναι το πρωτο της αυτοκίνητο και είναι και σχετικά άπειρη οδηγός. Η χρήση του θα είναι για μετακίνηση στη δουλειά της και γενικά μέσα στη πόλη όχι παρα πολλά χικιομετρα(ένα ταξίδι το χρόνο δεν το προσμετρώ καν στα κριτήρια). Το μπατζετ της είναι 3500-4000 μέχρι 1200 κυβικά λόγω τελών. Κοιταει κυρίως Matiz,Getz κλπ αυτής της κατηγορίας από 08 και έπειτα. Είδα βέβαια και ένα fiesta σαν αυτό πχ https://www.car.gr/11870216-ford-fiesta αλλά δεν ξέρω τι παίζει και αν αξίζουν. Εσείς τι θα προτείνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην φωτογραφία είναι fiesta του 2001 όχι το 2008 όπως γράφει. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, GenesisX είπε Στην φωτογραφία είναι fiesta του 2001 όχι το 2008 όπως γράφει. Και μου φανηκε έτσι αλλά λέω άντε μπας και κάνω λάθος μιας και δεν τα ξέρω καλά. Προφανώς του 08 θα πρέπει να είναι σαν αυτό https://www.parkers.co.uk/ford/fiesta/hatchback-2002/review/ ; Όχι ότι κολλήσαμε τώρα σ αυτό γενικά αν έχετε γνώμες δεκτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, patsi είπε Καλημέρα παιδιά! Αποφάσισε η κοπέλα μου να κοιτάξει για αγορά μεταχειρισμένου μιας και θα είναι το πρωτο της αυτοκίνητο και είναι και σχετικά άπειρη οδηγός. Η χρήση του θα είναι για μετακίνηση στη δουλειά της και γενικά μέσα στη πόλη όχι παρα πολλά χικιομετρα(ένα ταξίδι το χρόνο δεν το προσμετρώ καν στα κριτήρια). Το μπατζετ της είναι 3500-4000 μέχρι 1200 κυβικά λόγω τελών. Κοιταει κυρίως Matiz,Getz κλπ αυτής της κατηγορίας από 08 και έπειτα. Είδα βέβαια και ένα fiesta σαν αυτό πχ https://www.car.gr/11870216-ford-fiesta αλλά δεν ξέρω τι παίζει και αν αξίζουν. Εσείς τι θα προτείνατε; Yaris. Δε θα της βγαλει ζημιες, τα Toyota ειναι καλα για νεο οδηγο απο θεμα οδηγικης συμπεριφορας, δεν ειναι κουβας οπως το Matiz. Αξιζει να παει σε λιιιγο παλιοτερο απο το να παρει κανα σκουπιδι μονο και μονο απο θεμα ηλικιας. Και το Yaris βγαινει 1.33, οποτε ουτε ψοφιμι ειναι, ουτε πληρωνει τελη οπως το 1.4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 +1 από μένα για yaris. Αξιόπιστα και φθηνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα