greekbusters Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα. Έσπασε δυστυχώς η οθόνη από το καινούργιο redmi 4x της μάνας μου. Έχει κανένας εμπειρία που θα βρω την γνήσια οθόνη να την αγοράσω; έχω ψάξει ebay, bangood και άλλα γνωστά site αλλά τα πιο πολλά είναι οεμ. Εν τω μεταξύ όταν η τιμή των οθονών κυμαίνεται από 16 έως 25€ σε όσες είδα είπα να την αλλάξω μόνος μ μιας κ πιάνουν τα χέρια μου. Εδώ τα πιο πολλά μαγαζιά ζητάνε 70-90€ για αλλαγή. Έλεος 50€ θέλουν για μια δουλειά 10 λεπτών;
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και σε σένα, Δεν υπάρχει γνήσια εκτός από την ίδια την αντιπροσωπεία ή από αποσυναρμολόγηση αν βρεις. Εμείς πάντως στο κατάστημα που δουλεύω την έχουμε 85€ γνήσια. Φιλικά Παναγιώτης
BringMe2Life Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω κι εγώ το συγκεκριμένο smartphone και άλλαξα οθόνη μόνος μου, πήρα OEM από ebay στα 16€ μαζί με τα μεταφορικά και πραγματικά δεν είδα καμιά διαφορά σε σχέση με την γνήσια. Αφού όπως λες πιάνουν τα χέρια σου - μη το σκέφτεσαι καθόλου - 20€ είναι, άλλαξε την χωρίς δεύτερη σκέψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα