Members gsarig Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Members Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Χρησιμοποιώντας τεχνολογία σταθεροποίησης τελευταίας γενιάς, το SELFLY της AEE Aviation Technology είναι μια θήκη κινητού τηλεφώνου πάχους 10 χιλιοστών που μετατρέπεται σε drone ιδανικό για τη λήψη selfies από μεγάλο ύψος. Βέβαια, οι δημιουργοί του προτιμούν να αποφεύγουν την λέξη και αντί για drone το αποκαλούν «αυτόνομη συσκευή ιπτάμενης κάμερας». Κι επειδή η πρώτη μας ερώτηση είναι προφανώς, αν πετάει έχοντας το κινητό στη θήκη, η απάντηση είναι όχι. Για να απογειωθεί η θήκη πρέπει να αποσπαστεί προηγουμένως το κινητό, κάτι που υποθέτουμε πως είναι μάλλον καθησυχαστικό. Όσο ανθεκτική κι αν είναι η θήκη, δεν θα θέλαμε το τηλέφωνό μας να βρίσκεται στον αέρα την ώρα που εξαντλείται η μπαταρία. Το SELFLY διαθέτει κάμερα 13ΜΡ στα 1080p και 60fps, χωράει οποιοδήποτε smartphone μεγέθους από 4 έως 6 ίντσες, χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ελέγχεται μέσω WiFi με εφαρμογές συμβατές τόσο με iOS όσο και με Android. Η εμβέλειά του φτάνει στα 15 μέτρα και η διάρκεια πτήσης τα 8 λεπτά με δύο συμβατικές μπαταρίες. Καθώς αιωρείται, το SELFLY δέχεται εντολές από την δωρεάν εφαρμογή του κινητού που είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Το κατά πόσο ένα τέτοιο gadget είναι πρακτικό, είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση, καθώς ως θήκη δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα κομψή. Είναι, παρόλα αυτά, ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πώς η τεχνολογία των drone έχει επεκταθεί σε φτηνές συσκευές και σε εντελώς άσχετες κατηγορίες. Το SELFLY θα είναι διαθέσιμο μέσω Amazon μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 με το κόστος του στις ΗΠΑ να ανέρχεται στα 130 δολάρια, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνονται και δύο μπαταρίες. Δείτε ολόκληρο το article
gramacar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά πιο μεγάλη χαζομάρα δεν έχω δει. Δηλαδή θα έχεις στην τσέπη σου ένα τέτοιο πράγμα? Που θα το βάλεις? Εκτός αν θες να μιλάς και οι έλικες να σου τριμάρουν το μαλί. Νομίζω είναι ότι πιο άχρηστο θα μπορούσε να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Λογικά θα πάει άπατο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από gramacar
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το gadget απευθύνεται σε κλαρινογκομενες που θέλουν να φωτογραφίσουν τη μούρη τους απ' τα 3.000 πόδια, χωράει και στην τσάντα τους οπότε no problem.. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πλακα εχει μονο μην παρει ιο και πεταξει μονο του μαζι με το κινητο σου. 1
JS v.i.p. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 "Το κατά πόσο ένα τέτοιο gadget είναι πρακτικό, είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση, καθώς ως θήκη δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα κομψή." Δέν σηκώνει καμία συζήτηση..... δέν υπάρχει κανένας λόγος να πετάει η θήκη μου και μάλιστα θήκη των 130$. Έχει dronακια των 20-30 ευρώ που κάνουν μιά χαρα την δουλειά αυτή. 4
darkman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Παιδια εμενα μου αρεσει δεν θα το επερνα ομως γιατι δεν μου αρεσουν τα drone αλλα για μερικους που ασχολουντε με αυτα φαινεται καλο Να και ενα video για να δειτε τι κανει 2 1
Saiyan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το συγκεκριμένο gadget έχει φάση. Βέβαια λόγω της σύνδεσής του με Wifi θα έχει το μειονέκτημα ο,τι αν κάποιος σου κάνει πλάκα και κλείσει το Wifi το πετούμενο θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Ίσως να μπορεί τελικά να πετάει και με ''άνοιγμα'' δεδομένων. Για περιπετειώδεις εξορμήσεις σε βουνό , σε δάσος ή σε θάλασσα θα είναι ωραίο να μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία από σημείο ψηλότερο όλης της παρέας σου με το ανάλογο φόντο. Πιστεύω θα πουλήσει αρκετά... 1
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Πλακα εχει μονο μην παρει ιο και πεταξει μονο του μαζι με το κινητο σου. Ευτυχώς δεν πετάει άμα δεν βγάλεις το κινητό Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Kostasspil
AliasAndrew Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 To κινητο μου ειναι φτηνοτερο απο αυτη τη θηκη
Anaisthitos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ευτυχως που κατατασσεται στην μικρη κατηγορια και θα θελει και σχεδιο πτησης "να ουμε"
d_crazy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Σαν θήκη δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα , καθώς δεν μου φαίνεται και πολύ πρακτικό. 1
odystam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το μονο selfie-drone που με εντυπωσίασε ηταν το airselfie, ενα drone που η θήκη του ηταν ενα powerbank. Αυτο ηταν αρκετά έξυπνο. Τωρα το από πάνω....μπα....παρε ενα selfie stick καλυτερα :Ρ
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 ποσο κοροιδεμα μπορει να φαει καποιος που θα το χρησιμοποιησει.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τραβηξει τα βλεματα απλα οχι με καλο τροπο
nectons Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μάλιστα... και για ποιο λόγο να μην πάρεις ένα ξεχωριστό mini drone να κάνεις την δουλειά σου? Αν πέταγε με το κινητό για παράδειγμα θα έλεγα ότι χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού, το GPS του τους αισθητήρες του κλπ κλπ. Τώρα απλά είναι ένα ντρονάκι σε σχήμα θήκης και ενώ κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει 30-40 ευρώ επειδή χωνεύει μέσα το κινητό κοστίζει 130. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται η κορυφαία φόλα και δεν θα πιάσει. Εδώ ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα πιάσουνε τα foldable drones και αυτοί βγάλανε "θήκη" κινητού... ε ρε κλωτσίδια...
ELMastas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μην ξεχάσετε τις άδειες τα παράβολα τις δηλώσεις και να κατεθέσετε τα σχέδια πτήσης πρίν πετάξει,να μην ρίξετε κάνα τζάμπο ...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα