Προς το περιεχόμενο

.NET Framework 3.5 offline installer?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Χρησιμοποιησα το destroy windows spying (για τους γνωστους ψυχολογικους λογους) σε 8.1 Pro.

Ολα καλα, μεχρι που τωρα χρειαζομαι να εγκαταστησω το .NET Framework 3.5

Το DWS εχει μπλοκαρει τα παντα και λεει και στο MajorGeeks και στα notes πως ειναι μη αναστρεψιμο. Οπου και αν εψαξα υπαρχει μονο ενα mini-installer το οποιο ξεκιναει να κατεβαζει το .NET Framework 3.5, αλλα δυστυχως ειναι μπλοκαρισμενο.

Ξερει κανεις καπου να βρω offline installer για το .NET Framework 3.5?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PCharon είπε

αν κι εμένα δε μου κατεβαίνει κάτι από εκεί

Αφού πατήσεις στο κουμπί "Λήψη" πρέπει μετά να πατήσεις στο σταυρουδάκι από κάτω που λέει "Οδηγίες" (θα γίνει επέκταση προς τα κάτω) και μετά θα πατήσεις στο λινκ που έχει στο "Αρχείο εκκίνησης".

Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

Δημοσ.

2-3 λεπτά πήγαινα τις σελίδες μπρος-πίσω και δε καταλάβαινα γιατί δε κατεβαίνει κάτι. :lol:

Αυτό που έχει εκεί δεν είναι το ολόκληρο πακέτο όμως.

Λοιπόν, τώρα ξαναδοκίμασα επιλέγοντας γλώσσα «Αγγλικά» και όντως μου κατεβαίνει το πλήρες πακέτο, άρα αυτό έφταιγε. Για κάποιο λόγο θέλει άλλη γλώσσα.

Δημοσ.

Όσον αφορά το .net και τις vbrun βιβλιοθήκες δεν υπάρχει παλιό και καινούργιο. Βάζεις ότι ζητάει η κάθε εφαρμογή. Αν θέλεις .net 2 βάζεις 2. θέλει 3.5 βάζεις 3.5

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για ολα τα replies, αλλα τελικα παλι δε με αφηνει να κανω εγκατασταση.

Μου φαινεται πως ο μονος τροπος ειναι ο πρωτος που αναφερθηκε (virtual drive), απλα δεν εκατσα ακομη να ασχοληθω.

Clipboard01.jpg

Δημοσ.

Σας ειπα, δυστυχως το Destroy WIndows Spying τα διαλυει ολα :P

Ουτε το offline enable net framework του eliasjuve "πιανει"

Θα δοκιμασω τωρα το offline installer στο post #2 του isay και θα σας πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...