Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος τι παίζει με την γρήγορη φόρτιση και την ασύρματη που λένε πως διατίθεται για το 8αρι

Για την γρήγορη φόρτιση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον φορτιστή από το iPad που δίνει περισσότερο ;

Θέλει άλλον φορτιστή ;

Για το θέμα της ασύρματης φόρτισης τι χρειάζεται ;

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εγώ έχω της Anker πολύ καλός και όταν το συνδέεις ανάβουν και φωτάκια γύρω γύρω και μετά από λίγο σβήνουν. Το χρησιμοποιώ με του iPhone το φορτιστή και είμαι μια χαρά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε συνέχεια του θέματος ...

πηγα σε istorm και μου είπαν ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει το ασύρματο deck

Υπάρχει όμως διαθέσιμο ένα της Belkin το οποίο κάνει ...

Κυκλοφορει σε δυο συσκευασίες , μια χωρίς πριζακι και μια με..

35€ έχει χωρίς και 65€ με

Αν πάρει κάποιος χωρίς τη πριζα θα χρειαστεί το πριζακι του iPad καθώς θέλει να δίνει πιο πολύ ρεύμα στο deck από το απλό που έχει μέσα το κουτι του iPhone ..

Εγώ το πήρα και φορτίζει μια χαρά - το ακουμπάς πάνω και φορτίζει - και με θήκες δεν έχει πρόβλημα ( αρκεί να μην είναι μεταλλικές )

Επεξ/σία από kalogero
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kalogero είπε

Σε συνέχεια του θέματος ...

πηγα σε istorm και μου είπαν ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει το ασύρματο deck

Υπάρχει όμως διαθέσιμο ένα της Belkin το οποίο κάνει ...

Κυκλοφορει σε δυο συσκευασίες , μια χωρίς πριζακι και μια με..

35€ έχει χωρίς και 65€ με

Αν πάρει κάποιος χωρίς τη πριζα θα χρειαστεί το πριζακι του iPad καθώς θέλει να δίνει πιο πολύ ρεύμα στο deck από το απλό που έχει μέσα το κουτι του iPhone ..

Εγώ το πήρα και φορτίζει μια χαρά - το ακουμπάς πάνω και φορτίζει - και με θήκες δεν έχει πρόβλημα ( αρκεί να μην είναι μεταλλικές )

Ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα ωραία όλα καλά το ακουμπάς επάνω και φορτίζει ασύρματα ωστόσο υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά!!. Ηασύρματη φόρτιση αυξάνει την θερμοκρασία της μπαταρίας και έτσι μειώνει τη ζωή της. Οπότε δεν θα ήθελα το καινούργιο μου iPhone μετά από λίγους μήνες να αρχίσει να χάνει ζωή από την μπαταρία του. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex1991ander είπε

Όλα ωραία όλα καλά το ακουμπάς επάνω και φορτίζει ασύρματα ωστόσο υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά!!. Ηασύρματη φόρτιση αυξάνει την θερμοκρασία της μπαταρίας και έτσι μειώνει τη ζωή της. Οπότε δεν θα ήθελα το καινούργιο μου iPhone μετά από λίγους μήνες να αρχίσει να χάνει ζωή από την μπαταρία του. 

Δεν κάνει τίποτα φορτίζει με 7,5 watt όταν το κινητό σε ταχυφορτιστή αντέχει και 29 watt καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα . Αν σου ανεβάσω τους χρόνους του x θα καταλάβεις πολλά . Εγώ τον φορτιστή τον έχω μήνες τώρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...