Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε εμπειρία με VPN, πόσο ασφαλές ειναι?

Είμαι εξωτερικό και θέλω να έχω vpn για να βλέπω ελληνικα κανάλια live, (είδα στο δίκτυο για το hola vpn chrome extensio). 

Δημοσ.

Άλλο η ασφάλεια, άλλο το vpn και άλλο το streaming.

Θες να βλέπεις ελληνική τηλεόραση απο τις ιστοσελίδες των καναλιών και χωρίς προβλήματα geolocation; Τότε χρειάζεσαι vpn με server στην Ελλάδα. O μονος που ξερω (σγιουρα υπαρχουν και αλλοι) ειναι η paid εκδοση του windscribe

Απο την άλλη μπορεις να βάλεις το kodi, να περασεις το repo alivegr και να βλέπεις απο εκει ελληνικά καναλια (εχει και Mirrors που δεν εχουν περιορισμους geolocation). Αν όμως ζεις σε περιεργη χωρα, οπως η γερμανια/αγγλία θες vpn ετσι κι αλλιως (θέματα με torrent, streaming, κλπ)

Υπάρχει ακομα κόσμος που βλέπει ελληνική τηλεοραση; Ναι την πέρασα τη φάση, αλλά πλεον βλέπω σπάνια ειδήσεις και αν εχει καμια ταινία εκει που κάθομαι. Απο εκει και πέρα full youtube/dailymotion/streaming/netflix για ελληνικες/ξενες σειρες και ταινίες. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

το VPN είναι παράνομο,  μη ασφαλές, κτλ? Το ότι αλλάζει την IP adress μου δηλ ειναι προβλεπόμενο και δεν θαχω θέμα??

Δημοσ.

Το vpn είναι μια υπηρεσία, ενα πρωτόκολλο, ειναι μερος της τεχνολογίας δικτυων. 

Παρανομο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το αν το χρησιμοποιείς για παρανομους σκοπους δεν φταίει το vpn, αλλα ο χρήστης. Είναι σαν το μαχαίρι που δεν είναι παρανομο αλλα αμα καποιος κάνει φόνο δε φταίει το μαχαίρι.

Ασφαλεια με την έννοια να σου κανει κακο δεν θα εχεις αν επιλεξεις σοβαρό provider και οχι τον πρώτο δωρεαν που θα βρεις μπροστα σου. 

Το ότι αλλαζει η ip σου (για την ακρίβεια δεν αλλαζει, αλλα "κρύβεσαι" πίσω απο αλλη ip) δε θα εχεις θέμα, εκτός αν εκεί που βρίσκεσαι ειναι παρανομο. Πχ αν ήσουν στην Κίνα όπου απαγορευεται το vpn ίσως να ειχες προβλημα

Δημοσ.

Εκτός από 3-4 χώρες (Ιράν, Κίνα, Συρία και Ρωσία) που μπλοκάρουν την χρήση του VPN, σε όλο τον πλανήτη μια χαρά είναι νόμιμη η υπηρεσία, άλλο αν κάποιοι την χρησιμοποιούν για παράνομες δραστηριότητες.

Δημοσ.

Καλησπέρα κ από εμένα. 

Πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με VPN client καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους. 

Κατέβασα το open VPN κ στη συνέχεια κατέβασα free proxy server από το VPN book. 

Διάβασα ότι οι free servers δεν είναι τόσο αξιοπιστοι κ μάλλον οι περισσότεροι τους θεωρούν κ επικίνδυνους. Για απλό σερφαρισμα ή streaming τι κίνδυνοι μπορεί να προκύψουν. 

Εννοείται πως δεν χρησιμοποιώ κάρτες κ κωδικούς ιστοσελίδων κατά τη σύνδεση σε proxy. 

Αλλά για παράδειγμα αν συνδεθείς στο fb μέσω proxy υπάρχει η πιθανότητα χακαρισματος; 

Δημοσ.

Ασε τους free proxy και κάνε κάτι καλύτερο. Πήγαινε στο winscribe.com (ειναι σοβαρη εταιρεία vpn) και φτιάξε ένα δωρεαν λογαριασμο που εχει 10GB traffic κάθε μήνα (*). Μετα κάνε οτι δοκιμές θελεις.

(*)Δες το παρακάτω link και αν ισχυει ακομα η προσφορα θα εχεις 60gb/μηνα. Διαβασε ολη τη συζητηση πριν ξεκινησεις τη διαδικασια

http://www.insomnia.gr/forums/topic/666030-software-vpn-windscribe-vpn/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το thread που παρέθεσες. Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα αναφέρονται. Δεν ήξερα ότι ο Opera έχει ενσωματωμένο VPN για browsing. Αυτό με βόλευει πάρα πολύ. 

Ωστόσο στην αρχική ερώτηση που έκανα, ο free proxy τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει αν δεν κάνεις login σε τραπεζικές υπηρεσίες ή σε κάποιο account. Ακόμα κ σε torrent να το χρησιμοποιείς υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποιο πρόβλημα; 

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω το nord vpn. Δοκιμασα απο το ταμπλετ μπηκα στον αντεννα Κύπρου και μου ανοιξε καποια βιντεο στην σελιδα του αφού εβαλα ip κυπρου.οταν πάω όμως στο σταθερο pc με windows 10 και βαζω ip Κύπρου δε συνδεετε το pc στο ίντερνετ. Οταν βαζω ip αλλων χωρων ολα οκ.το προβλημα απο κυπρο ειναι ότι δεν ανταποκρίνεται ο διακομιστής. Τι Πρέπει να κανω σε αυτη την περιπτωση;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hli ata είπε

Παιδιά έχω το nord vpn. Δοκιμασα απο το ταμπλετ μπηκα στον αντεννα Κύπρου και μου ανοιξε καποια βιντεο στην σελιδα του αφού εβαλα ip κυπρου.οταν πάω όμως στο σταθερο pc με windows 10 και βαζω ip Κύπρου δε συνδεετε το pc στο ίντερνετ. Οταν βαζω ip αλλων χωρων ολα οκ.το προβλημα απο κυπρο ειναι ότι δεν ανταποκρίνεται ο διακομιστής. Τι Πρέπει να κανω σε αυτη την περιπτωση;

Να κάνεις ένα ερώτημα στο support του nord vpn

Πως το ερώτημα σου έχει σχέση με την ασφάλεια και τα vpn;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρεις κάποιος να μου πει αν το opera vpn σου παρέχει ασφάλεια για streaming στην Γερμενια; (Μόνο steaming όχι download πχ από site όπως το gamato)

Δημοσ.

αρκετοι streaming providers (πχ pop corn) σου μπλοκαρουν την ip οταν συνδέεσαι με vpn υπηρεσία. και πρεπει να ξανασυνδεθεις χρησιμοποιώντας άλλον σερβερ.
επισης ολα τα free vpn και οι server τους ειναι πολλοι αργοι και τις περισσοτερες φορες δεν θα καταφερεις να δεις τιποτα.
πρεπει να πληρωσεις συνδρομη για να εχεις καλυτερες ταχυτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...