bkran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Από ότι καταλαβαίνω είμαστε αρκετοί γονείς στο insomnia πλέον και ήθελα γνώμες για baby monitor, κατά προτίμηση με κάμερα. Έχω απορρίψει ( μάλλον ) τις IP κάμερες μιας και πιθανότατα να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει και κανένας παππούς - γιαγιά και δεν θέλω να τους μπλέξω. Από το ψάξιμο που έχω κάνει μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη, κυρίως με ενδιαφέρει να έχει καλή λειτουργία vox με ευαισθησία στον ήχο, τώρα η κάμερα είναι για να μην τρέχουμε κάθε φορά μιας και η μικρή κάνει λίγο φασαρία στον ύπνο της. Έχω βάλει ένα ψυχολογικό περισσότερο όριο στα 100 ευρώ, παραπάνω μου φαίνεται υπερβολικό. Προτάσεις κανείς?
Dimi00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα αλλα στο δικό μου παιδί δε δούλεψε το κόλπο. Ήθελε να ειναι συνεχώς μαζί μας απο νεογεννητο, ντε και καλα αγκαλιά και συγκοιμηση, μεχρι τωρα που ειναι 20μηνων και πηδαει απ την κουνια για να ανεβει στο κρεβάτι μας.Με άλλους γονείς που εχω συνομιλήσει.. Τα ίδια λένε, ότι δεν αξιζε αυτή η αγορά. Συν ότι αντε να ειναι χρήσιμο μέχρι 6 μηνων. Ωστόσο αν πιστευεις οτι θα σε βολέψει το μόνιτορ, προτεινω avent!! (δεν θελω να σε αποθαρρυνω, απλά λεω την εμπειρία μου, γιατί εγω προσωπικά τα μετάνιωσα τα 55€ που έδωσα) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
bkran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Για την ώρα φαίνεται χρήσιμη μιας και αφού την πάμε για ύπνο, κοιμάται μια χαρά μόνη της μέχρι να ξαπλώσουμε κι εμείς. Η Avent της Philips είναι από ότι βλέπω, δεν την είχα δει καθόλου ως τώρα, θα την βάλω στη λίστα κι αυτή
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, bkran είπε Για την ώρα φαίνεται χρήσιμη μιας και αφού την πάμε για ύπνο, κοιμάται μια χαρά μόνη της μέχρι να ξαπλώσουμε κι εμείς. Η Avent της Philips είναι από ότι βλέπω, δεν την είχα δει καθόλου ως τώρα, θα την βάλω στη λίστα κι αυτή Και οικονομικά και τέλεια! Μη κοιτάς chicco κλπ. Πολυ χρήμα για το τίποτα. Μόνο το όνομα πληρώνεις. 1
Mp@mp1s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και εφαρμογή σε Iphone αν θέλεις το ένα τηλέφωνο δουλεύει σαν πομπός και το άλλο σαν δέκτης . Εμένα με 2 παιδιά πάντως ειλικρινά σου μιλάω δεν χρειάστηκε ούτε κάμερα αλλά ούτε και ενδεπικοινωνια . Έτσι κι αλλιώς ότι και να γίνει από ένστικτο και μόνο θα σηκωθείς να το δεις . Από αυτές πάντως που είχα κοιτάξει όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω η philips είναι μια πολύ καλή πρόταση σε λογικά οικονομικά πλαίσια Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Mp@mp1s
Curtis76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Mp@mp1s είπε Υπάρχει και εφαρμογή σε Iphone αν θέλεις το ένα τηλέφωνο δουλεύει σαν πομπός και το άλλο σαν δέκτης . Εμένα με 2 παιδιά πάντως ειλικρινά σου μιλάω δεν χρειάστηκε ούτε κάμερα αλλά ούτε και ενδεπικοινωνια . Έτσι κι αλλιώς ότι και να γίνει από ένστικτο και μόνο θα σηκωθείς να το δεις . Από αυτές πάντως που είχα κοιτάξει όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω η philips είναι μια πολύ καλή πρόταση σε λογικά οικονομικά πλαίσια Απλα ετσι δεν λαμβανουμε καθολου τις επιπτωσεις της ακτινοβολιας. Τα αλλα τα πληρωνεις και καλα γιατι εχει ελεγχει το επιπεδο και το ειδος της ακτινοβολιας. Τα κινητα δε πρεπει να ειναι κοντα σε μωρα. Εγω ψαχνω κατι σε καλωδιο παντως. Δε ξερω τι κυκλοφορει. Αν ξερει κατι καποιος ας το προτεινει.
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εμείς 2 χρόνια με 40€ έχουμε αυτό https://www.skroutz.gr/s/2121777/Motorola-MBP11.html Για διαμέρισμα και απόσταση 1-2 δωματίων που το χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικό. Ακούς το παραμικρό. Με κάμερα δεν θέλαμε εξαρχής και δεν μπορώ να καταλάβω που θα μας χρησίμευε αφού ούτως ή άλλως είναι 1-2 δωμάτια δίπλα το παιδί και ούτως ή άλλως πηγαίνεις να το βλέπεις αν ακούς φασαρία.
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Απλα ετσι δεν λαμβανουμε καθολου τις επιπτωσεις της ακτινοβολιας. Τα αλλα τα πληρωνεις και καλα γιατι εχει ελεγχει το επιπεδο και το ειδος της ακτινοβολιας. Τα κινητα δε πρεπει να ειναι κοντα σε μωρα. Εγω ψαχνω κατι σε καλωδιο παντως. Δε ξερω τι κυκλοφορει. Αν ξερει κατι καποιος ας το προτεινει. Η ένταση της ακτινοβολίας είναι λογαριθμική. Αυτό σημαίνει χονδρικά πως όταν 2πλασιάζεται η απόσταση, η ακτινοβολία μειώνεται 4 φορές. Αν μια συσκευή εκπέμπει σε απόσταση 1 cm από το κεφάλι σου Χ ακτινοβολία, η ακτινοβολία της θα μειωθεί 16 φορές σε απόσταση 4 cm και 400 φορές σε απόσταση 20cm. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ενσύρματη ενδοεπικοινωνία κλπ σύμφωνα με τα παραπάνω. Απλά οι συσκευές να είναι σε απόσταση 1 μέτρου. Ακόμα και αν περνάς δίπλα, δεν πειράζει. Πειράζει όταν κοιμάσαι πχ με μια συσκευή δίπλα στο κεφάλι σου. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από sphinxgr 1
bkran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Την κάμερα θα την ήθελα για την πρώτη ματιά αν ακουστεί φασαρία. Η μικρή κάνει κάποιες φορές θόρυβο στον ύπνο της και τρέχουμε να δούμε ενώ απλά κοιμάται. Της Philips πάντως η πιο φτηνή που βλέπω είναι στα 140 περίπου https://www.skroutz.gr/s/8540734/Philips-Avent-SCD620-52.html Την εφαρμογή για κινητό την είχα δει κι εγώ, υπάρχει και για Android και μάλιστα με free version που λειτουργεί για κάποιες ώρες την ημέρα, ωστόσο δεν θα το προτιμούσα λόγο της συνεχόμενης ακτινοβολίας από το κινητό το ίδιο, συν του ότι δεν μας περισσεύει κανένα κινητό για να κάνει αυτή τη δουλειά.
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, bkran είπε Την κάμερα θα την ήθελα για την πρώτη ματιά αν ακουστεί φασαρία. Η μικρή κάνει κάποιες φορές θόρυβο στον ύπνο της και τρέχουμε να δούμε ενώ απλά κοιμάται. Της Philips πάντως η πιο φτηνή που βλέπω είναι στα 140 περίπου https://www.skroutz.gr/s/8540734/Philips-Avent-SCD620-52.html Την εφαρμογή για κινητό την είχα δει κι εγώ, υπάρχει και για Android και μάλιστα με free version που λειτουργεί για κάποιες ώρες την ημέρα, ωστόσο δεν θα το προτιμούσα λόγο της συνεχόμενης ακτινοβολίας από το κινητό το ίδιο, συν του ότι δεν μας περισσεύει κανένα κινητό για να κάνει αυτή τη δουλειά. Πόσο μηνών είναι η μπέμπα?
bkran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Πόσο μηνών είναι η μπέμπα? Μόλις 2 μηνών. Βασικά το βραδάκι την πάμε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της ( που είναι δίπλα στο δικό μας ) και την αφήνουμε εκεί μέχρι να πάμε κι εμείς για ύπνο. Παραδόξως, δεν ήθελε να κοιμηθεί στο σαλόνι μαζί μας από ένα σημείο και μετά ενώ στο λίκνο της κοιμάται μια χαρά, μάλλον την ενοχλούσε το φως / ομιλίες. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από bkran
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, bkran είπε Μόλις 2 μηνών. Βασικά το βραδάκι την πάμε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της ( που είναι δίπλα στο δικό μας ) και την αφήνουμε εκεί μέχρι να πάμε κι εμείς για ύπνο. Παραδόξως, δεν ήθελε να κοιμηθεί στο σαλόνι μαζί μας από ένα σημείο και μετά ενώ στο λίκνο της κοιμάται μια χαρά, μάλλον την ενοχλούσε το φως / ομιλίες. Μωρουλι βρε!! Να σας ζησει!! Δε φοβαστε που την εχετε σε αλλο δωμάτιο? Εγω τρεμω ακομα και σημερα που κοντευει 2 ετων. Ειναι το πρωτο μου βεβαια.. Και με πιανουν και κρισεις πανικού εμένα οποτε ισως γι αυτο η υπερπροστασία Διαφερουν και τα παιδιά. Θα εχεις μια πιο ανεξάρτητη κοπελαρα!!
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Η ενδοεπικοινωνία για μένα έχει μόνο δύο χρήσεις: να βγαίνεις στο μπαλκόνι για καμιά μπύρα και να ακους το μωρό ή να βλέπεις ταινία στο σαλόνι. Όταν κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο αφήνεις ανοιχτές τις πόρτες και ακούς. Σύντομα θα μάθετε και τι σημαίνει κάθε ήχος που κάνει οπότε θα σηκώνεστε μόνο όταν κλαίει αληθινά. Σου προτείνω να μην πετάξεις λεφτά σε κάμερες και να πάρεις το πιό φτηνό μοντέλο αξιόπιστης εταιρείας που θα βρεις.
bkran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Μωρουλι βρε!! Να σας ζησει!! Δε φοβαστε που την εχετε σε αλλο δωμάτιο? Εγω τρεμω ακομα και σημερα που κοντευει 2 ετων. Ειναι το πρωτο μου βεβαια.. Και με πιανουν και κρισεις πανικού εμένα οποτε ισως γι αυτο η υπερπροστασία Διαφερουν και τα παιδιά. Θα εχεις μια πιο ανεξάρτητη κοπελαρα!! Ευχαριστώ πολύ!!! Δεν την έχουμε σε άλλο δωμάτιο, στο δωμάτιο μας κοιμάται, απλά αφού κοιμηθεί είναι νωρίς για μας να κοιμηθούμε οπότε πάμε σαλόνι και χαζεύουμε καμιά ταινία - σειρά. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αγχώνομαι περισσότερο, η σύζυγος όχι και τόσο. 1 ώρα πριν, idomeneas7 είπε Η ενδοεπικοινωνία για μένα έχει μόνο δύο χρήσεις: να βγαίνεις στο μπαλκόνι για καμιά μπύρα και να ακους το μωρό ή να βλέπεις ταινία στο σαλόνι. Όταν κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο αφήνεις ανοιχτές τις πόρτες και ακούς. Σύντομα θα μάθετε και τι σημαίνει κάθε ήχος που κάνει οπότε θα σηκώνεστε μόνο όταν κλαίει αληθινά. Σου προτείνω να μην πετάξεις λεφτά σε κάμερες και να πάρεις το πιό φτηνό μοντέλο αξιόπιστης εταιρείας που θα βρεις. Ακριβώς για τους λόγους αυτούς θα την ήθελα. Έχω δει και αυτήν από το skroutz https://www.skroutz.gr/s/6933362/OEM-Audiolink-Baby-Video-Monitor-VΒ601.html που δεν έχει κακά reviews τουλάχιστον εκεί, απλά αυτό το oem μου κάθεται κάπως.
paintballer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Άμα το επιτρέπει το budget σου κοίτα το withings babymonitor σε iOS παίζει τέλεια μέσω wifi η ΒΤ και τα βλέπεις όλα όπου και να είσαι (εντός wifi και εκτός) είσαι πχ εξώ και κοιτάς πίσω στο σπίτι. Επίσης το πολύ ωραίο είναι οτι μπορείς να βάλεις παραμέτρους για notifications και όταν πχ ο θόρυβος είναι πάνω από 5sec τότε να σκάει η ειδοποιήση, όχι για ψίλου πήδημα. Επίσης έχει notifications για κίνηση,υγρασία και θερμοκρασία. http://www.madeformums.com/reviews/cots-night-time-and-nursery/monitors/withings-smart-video-baby-monitor/1765.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα