Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, umbrella co. said:

Η συγκεκριμενη εταιρεια καλυτερα να διορθωσει την αξιοπιστια των προϊοντων της πρωτα, οπως επισης και αυτο το αθλιο software που διαθετει.

Καλά δεν το λες και τραγικά άθλιο...ίσως κάπως απαρχαιωμένο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες...Όσο αναφορά την αξιοπιστία των προϊόντων της είναι σχετικός όρος πιστεύω, καθώς στα 5 χρόνια που έχω χρησιμοποιήσει ποντίκια της έχουν κάτσει και "καλές" και "κακές" παρτίδες. Ίσως το service της να μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν απαράδεκτο!

Επεξ/σία από vAg0s97
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το λες και Wacom tablet του 2003.

Είχα μια που το ποντίκι της ήταν πανάλαφρο, δεν είχε μπαταρία, αλλά δούλευε μόνο πάνω στην ταμπλέτα που ήταν προορισμένη για το stylus. 

Ας μη κοροϊδευόμαστε, η Logitech με το Master MX 2S σε θέμα εργονομίας, αυτονομίας, χρηστικότητας και ομορφιάς δεν συγκρίνεται με άλλη εταιρεία σε mouse & keyboards.

Δημοσ.

..."πραγματικά ασύρματα ποντίκια"...... και χρειάζεται και το Mousepad για να δουλέψει...

ενώ αυτά που έχουμε μεχρι τώρα που δουλεύουν και στο ...παντελόνι... δεν είναι ...πραγματικά ασύρματα?....

πραγματικά τώρα???? xD

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dali13gr είπε

Και όταν το σηκώνεις θα σταματάει να λειτουργεί; Αλήθεια τώρα; Για να δουλέψει σωστά θα πρέπει με το που το ακουμπάς να παίρνει τροφοδοσία ακαριαία. Το κάνει; Εγώ λέω θα έχει lag. 

Μόλις το σηκώσεις από το mousepad λειτουργεί για 10 sec περίπου. Μετά όταν το ξανατοποθετησεις κάνει κάποια δευτερόλεπτα για να πάρει ξανά μπροστά. 

Το έδειξε ο linus.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα μια ΑΜΑΝ καινοτομία :D:D:D . Ασύρματος πόντικας με ενσύρματη "φωλιά" ...... Μάλλον "φρου-φρου και αρώμα" πάλι θέλουν να "σπρώξουν" στην αγορά.... ;);) . Οπότε ΔΕΝ παίζει να είναι ΔΑ και τίποτα τρελά καινοτόμο για 250+ εβραιους :D 

Δημοσ.

Tα βασικά πλεονεκτήματα της προσέγγισης της Razer είναι ότι το ποντίκι είναι ελαφρύτερο με αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστο 

Και στα υπόλοιπα ποντίκια, η εταιρία διαθέτει επιπλέον βαράκια για να τα κάνει πιο βαριά(!)

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ThReSh είπε

Προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ Teleshopping...

Ναι, αλλά οι 50 πρώτοι κάτοχοι AMAN VISA θα έχουν έξτρα προνομιακή τιμή :D.

Δημοσ.

Εχει χαθει το νοημα των λεξεων. Ασυρματο σημαινει χωρις συρμα. Εγω γιατι βλεπω συρμα; Φτανεις μεχρι εκει που φτανει το συρμα του μαους παντ. Παλι μπλεκεις με καλωδια. Ειναι κατι που μου διαφευγει; Αν καποιος μπορει να μου δικαιολογησει μια τετοια αγορα, περα απο την κ@υλ@ της στιγμης, παρακαλω να το κανει.

Δημοσ.

Επ ευκαιρία ξερει κανεις κανενα καλο αμφιδεξιο ποντίκι για αγορά? Οι αριστερόχειρες εχουμε θέμα με τα ποντίκια, δεν υπάρχουν επιλογές.

Δημοσ.

Το "πραγματικά Ασύρματο" του τίτλου είναι κοροϊδία σε βαθμό που σηκώνει μήνυση!  Τα υπόλοιπα ασύρματα ποντίκια που υπάρχουν και υπήρχαν πριν βγει από το αβγό της η Razer τι είναι? 

Πάντως πέρα από ότι είναι πολύ ακριβά χωρίς λόγο και αιτία είναι και αναξιοπιστα τα προϊόντα της.

Σε αυτά του είδους τα περιφερειακά χωρίς να θέλω να διαφημίσω πολύ καλά και αξιόπιστα είναι της Microsoft και Logitech. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...