vAg0s97 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, umbrella co. said: Η συγκεκριμενη εταιρεια καλυτερα να διορθωσει την αξιοπιστια των προϊοντων της πρωτα, οπως επισης και αυτο το αθλιο software που διαθετει. Καλά δεν το λες και τραγικά άθλιο...ίσως κάπως απαρχαιωμένο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες...Όσο αναφορά την αξιοπιστία των προϊόντων της είναι σχετικός όρος πιστεύω, καθώς στα 5 χρόνια που έχω χρησιμοποιήσει ποντίκια της έχουν κάτσει και "καλές" και "κακές" παρτίδες. Ίσως το service της να μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν απαράδεκτο! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από vAg0s97
vagdesign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το λες και Wacom tablet του 2003. Είχα μια που το ποντίκι της ήταν πανάλαφρο, δεν είχε μπαταρία, αλλά δούλευε μόνο πάνω στην ταμπλέτα που ήταν προορισμένη για το stylus. Ας μη κοροϊδευόμαστε, η Logitech με το Master MX 2S σε θέμα εργονομίας, αυτονομίας, χρηστικότητας και ομορφιάς δεν συγκρίνεται με άλλη εταιρεία σε mouse & keyboards.
wnet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 ..."πραγματικά ασύρματα ποντίκια"...... και χρειάζεται και το Mousepad για να δουλέψει... ενώ αυτά που έχουμε μεχρι τώρα που δουλεύουν και στο ...παντελόνι... δεν είναι ...πραγματικά ασύρματα?.... πραγματικά τώρα???? xD
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 250€ έχει ξεφύγει η Razer Ας είναι καλά τα πιτσιρίκια που θα ζαλίσουν τους γονεις τους για να το αγοράσουν και αυτό. 1 1
petran91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dali13gr είπε Και όταν το σηκώνεις θα σταματάει να λειτουργεί; Αλήθεια τώρα; Για να δουλέψει σωστά θα πρέπει με το που το ακουμπάς να παίρνει τροφοδοσία ακαριαία. Το κάνει; Εγώ λέω θα έχει lag. Μόλις το σηκώσεις από το mousepad λειτουργεί για 10 sec περίπου. Μετά όταν το ξανατοποθετησεις κάνει κάποια δευτερόλεπτα για να πάρει ξανά μπροστά. Το έδειξε ο linus. 1
Stratos2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ακόμα μια ΑΜΑΝ καινοτομία . Ασύρματος πόντικας με ενσύρματη "φωλιά" ...... Μάλλον "φρου-φρου και αρώμα" πάλι θέλουν να "σπρώξουν" στην αγορά.... . Οπότε ΔΕΝ παίζει να είναι ΔΑ και τίποτα τρελά καινοτόμο για 250+ εβραιους
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 και τα λαστιχακια στο πλαι κλασικα θα ξεκολλανε στον χρονο
k_dinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Tα βασικά πλεονεκτήματα της προσέγγισης της Razer είναι ότι το ποντίκι είναι ελαφρύτερο με αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστο Και στα υπόλοιπα ποντίκια, η εταιρία διαθέτει επιπλέον βαράκια για να τα κάνει πιο βαριά(!) 1
aris1986 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αμα με κάνει ν βγω από το silver division στο lol τότε να το πάρω...! Razer το υπόσχεσαι;
DEADLAZARUS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, ThReSh είπε Προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ Teleshopping... Ναι, αλλά οι 50 πρώτοι κάτοχοι AMAN VISA θα έχουν έξτρα προνομιακή τιμή .
chriskirza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 βγάζουν ότι μπορούν για να μπορούν να πάρουν τα λεφτά από τα πιτσιρίκια και όλων μας εννοείται
vastegial_74 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εχει χαθει το νοημα των λεξεων. Ασυρματο σημαινει χωρις συρμα. Εγω γιατι βλεπω συρμα; Φτανεις μεχρι εκει που φτανει το συρμα του μαους παντ. Παλι μπλεκεις με καλωδια. Ειναι κατι που μου διαφευγει; Αν καποιος μπορει να μου δικαιολογησει μια τετοια αγορα, περα απο την κ@υλ@ της στιγμης, παρακαλω να το κανει.
music_lover Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Επ ευκαιρία ξερει κανεις κανενα καλο αμφιδεξιο ποντίκι για αγορά? Οι αριστερόχειρες εχουμε θέμα με τα ποντίκια, δεν υπάρχουν επιλογές.
panoskatos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το "πραγματικά Ασύρματο" του τίτλου είναι κοροϊδία σε βαθμό που σηκώνει μήνυση! Τα υπόλοιπα ασύρματα ποντίκια που υπάρχουν και υπήρχαν πριν βγει από το αβγό της η Razer τι είναι? Πάντως πέρα από ότι είναι πολύ ακριβά χωρίς λόγο και αιτία είναι και αναξιοπιστα τα προϊόντα της. Σε αυτά του είδους τα περιφερειακά χωρίς να θέλω να διαφημίσω πολύ καλά και αξιόπιστα είναι της Microsoft και Logitech. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα