Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να ανοιξω εναν τραπεζικο λογαριασμο αλλα λογω των capital control ειχα φαει πολλα ακυρα.

Αρχικα ειχα παει σε καταστημα το καλοκαιρι, οπου μου ειπαν οτι δεν γινεται να ανοιχτει νεος λογαριασμος λογω capital control. Τους ειπα οτι ειμαι φοιτητης, αλλα μου απαντησαν πως αν δεν μενω σε αλλη πολη δεν μπορω να εχω λογαριασμο. (Μενω αθηνα, σπουδαζω πειραια)

Προσφατα επιασα μια δουλειτσα, οπου ο κυριος μας πληρωνει στο χερι. Ξαναπηγα σε τραπεζα και ζητησα να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας. Εφαγα παλι ακυρο αφου μου ζητησαν χαρτια απο την δουλεια για να το κανουν. Ξαναπηγα με τα χαρτια, αλλα μολις ανεφερα οτι μας πληρωνει μετρητα, με ακυρωσαν παλι λεγοντας πως δεν δικαιουμαι να εχω λογαριασμο μισθοδοσιας αν πληρωνομαι στο χερι.

Τωρα απ οσο εχω ακουσει ξανα αλλαξαν τα capital. Εχω καποιο δικαιωμα να ανοιξω λογαριασμο;

Τι πρεπει να κανω επιτελους;

P.s. Δεν εχω αλλο λογαριασμο πουθενα, ουτε ειμαι συνδικαιουχος σε καποιον.

Δημοσ.

Να πεις στην δουλειά που εργάζεσαι να σε πληρώνουν νόμιμα και όχι με μετρητά, όπως γίνεται τώρα, και που είναι παράνομο.
Αυτό θα λύσει και το αρχικό σου πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την εξυπνη απαντηση αλλα δεν απαντησες στο ερωτημα μου. Αν γινοταν αυτο θα ειχε γινει.

Ξαναρωτω, εχω δικαιωμα να ανοιξω λογαριασμο καπως με τις παρουσες συνθηκες;

Επεξ/σία από Supernova21
Δημοσ.

Ρώτησες τι πρέπει να κάνεις. Και σου είπα ακριβώς αυτό, τι πρέπει δηλαδή να κάνεις. Άρα μια χαρά απάντησα στην ερώτηση σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Supernova21 είπε

Ευχαριστω για την εξυπνη απαντηση αλλα δεν απαντησες στο ερωτημα μου. Αν γινοταν αυτο θα ειχε γινει.

Ξαναρωτω, εχω δικαιωμα να ανοιξω λογαριασμος καπως με τις παρουσες συνθηκες;

Βασικά σιγουρεψου οτι δεν εισαι πουθενά συνδικαιούχος. 

Απο κει κ πέρα τι χαρτιά τους πηγές??? Πλέον η μισθοδοσία ειναι μεσω τραπέζης, παίζει να δουλεύεις μαύρα. Αρα η τράπεζα καλώς δεν ανοίγει λογαριασμό

Δημοσ.

Καλησπερα,λογικα αλλαξαν τα capital control εφοσον ανοιξα νεο λογαριασμο στην πειραιως πριν 2-3 μερες χωρις να εχω καποιον συγκεκριμενο λογο.Προυποθεση μου ειπαν ειναι να μην εχεις πουθενα αλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τζάμπα κουβέντα γίνεται. Αν δεν έχεις id σε τράπεζα ανοίγεις κανονικά πλέον. 

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια, αυτο ηθελα να μαθω για να μη τρεχω παλι τσαμπα. Τα αλλα ειναι περιττα. Δυστυχως ζουμε ακομα στην Ελλαδα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Supernova21 είπε

Ευχαριστω πολυ παιδια, αυτο ηθελα να μαθω για να μη τρεχω παλι τσαμπα. Τα αλλα ειναι περιττα. Δυστυχως ζουμε ακομα στην Ελλαδα. 

μα δεν σε κραταει κανεις φιλε μου μπορεις να φυγεις.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tony10 είπε

Καλησπερα,λογικα αλλαξαν τα capital control εφοσον ανοιξα νεο λογαριασμο στην πειραιως πριν 2-3 μερες χωρις να εχω καποιον συγκεκριμενο λογο.Προυποθεση μου ειπαν ειναι να μην εχεις πουθενα αλλου.

Δεν αλλαξε κατι,ησουν στη μια απο τις 3 περιπτωσεις που μπορει να ανοιξει καποιος λογαριασμο πλεον.

Οι αλλες 2 ειναι για τη μισθοδοσια απο εργασια και για την επιδοτηση απο ΟΑΕΔ.

Επεξ/σία από webparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...