drunksinatra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Γειά χαρά παιδιά κ καλή χρόνια με υγεία! Λοιπόν πριν παω για φαγητό βάζω το πσ σε λειτουργιά αδράνειας sleep mode Και οταν γύρισα κουνησα το ποντίκι για να ανοίξει το πσ. Άνοιξε το πσ led κ ανεμιστιρακια ολα καλα. Αλλα η οθόνη δεν εχει σημα dvi no signal... Αυτα που εχω κάνει μέχρι τώρα αν κ ειμαι άσχετος με hardware και τέτοια Σύνδεσα την οθόνη στο λαπτοπ με vga και άνοιξε η οθόνη Αλαξα καλώδιο τροφοδοσίας στο πσ η οθόνη δεν είχε σήμα πάλι Έβγαλα την ραμ και τη ξανα έβαλα. Δεν βρήκε σήμα Έβγαλα την gpu και την ξανά έβαλα τίποτα. Αυτή τ στιγμή δν ειμαι σπίτι για να γράψω τα παρτσ θα κανω edit αργότερα .. Αα και στη μητρική εχει τέσσεραη πέντε λαμπάκια 2 πρασινο 2 κίτρινο και ενα κόκκινο που είναι αναμενα δεν ξερω αν παίζει ρόλο και τι είναι.
TheLordOne Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Παιζει να ειναι η ταινια που συνδεει το κυριο σωμα με την οθονη.. χαλαει πολυ ευκολα αυτη... δεν ειναι πολυ ακριβη να την αλλαξεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα