fisherman95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mike0402 είπε να φταινε οι ραμ ρε παιδια?λιγο περιεργο δεν ειναι? Μάλλον πρόκειται για προβληματικές. Από την στιγμή που το σύστημα λειτουργούσε πριν, και με το που έβαλε τις νέες κράσαρε, πρόκειται για πρόβλημα στο νεόφερτο υλικό. Εφόσον αφού αφαιρούνται το σύστημα λειτουργεί κανονικά.
ntritzt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ και εγώ και καλυτέρα πάρε από την αρχή και το pc μαζί σου . Το κατάστημα μπορεί να τις δοκιμάσει σε άλλη μητρική και εκεί να δουλέψει κανονικά , οι ram δεν είναι συμβατές με την μητρική σου(δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και οι δυο χαλασμένες), οπότε πίεσε να σου δώσουν άλλες και κάντε δοκιμή επιτόπου. 1
fisherman95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ntritzt είπε Συμφωνώ και εγώ και καλυτέρα πάρε από την αρχή και το pc μαζί σου . Το κατάστημα μπορεί να τις δοκιμάσει σε άλλη μητρική και εκεί να δουλέψει κανονικά , οι ram δεν είναι συμβατές με την μητρική σου(δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και οι δυο χαλασμένες), οπότε πίεσε να σου δώσουν άλλες και κάντε δοκιμή επιτόπου. Έτσι ακριβώς. Δοκιμή είναι η λύση.
mike0402 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 το θεμα ειναι οτι ειμαι απο επαρχια κ το καταστημα ειναι στην αθηνα οποτε μονο τηλεφωνικος μπορω να συννενοηθω για να μου δωσουν 2 αλλες ραμ 1
fisherman95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mike0402 είπε το θεμα ειναι οτι ειμαι απο επαρχια κ το καταστημα ειναι στην αθηνα οποτε μονο τηλεφωνικος μπορω να συννενοηθω για να μου δωσουν 2 αλλες ραμ χμμμ. ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οπότε, ή τις στέλνεις πίσω, και στις αλλάζουν, ή τις δοκιμάζεις σε άλλη μητρική. Το πιο σωστό είναι να σου τις αλλάξουν. Πάντως, είσαι σίγουρος ότι κούμπωσαν σωστά, έτσι;
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ανέβασε screenshot από το cpu-z τις καρτέλες memory και spd. Γράψε επίσης ή δώσε ένα λινκ ποιες μνήμες πήρες. 1
mike0402 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 ναι σιγουροτατος..αρα να μου τις αλλαξουν με αλλες καινουργιες αλλα ιδιες ετσι? 1 minute ago, BlueBlood7 said: Ανέβασε screenshot από το cpu-z τις καρτέλες memory και spd. Γράψε επίσης ή δώσε ένα λινκ ποιες μνήμες πήρες. θα ανεβασω οταν παω σπιτι σε καμια ωρα
tsiv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, mike0402 είπε να φταινε οι ραμ ρε παιδια?λιγο περιεργο δεν ειναι? Το πολύ απλό το έκανες? Να βάλεις τις καινούριες δηλαδή μία μία (όχι και τις 2 μαζί) να δεις αν δουλεύουν (επαναλαμβάνω μία μία) και αν ναι να τις βάλεις και τις 2 μαζί στα ίδια slot που είχες τις παλιές?
mike0402 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, tsiv said: Το πολύ απλό το έκανες? Να βάλεις τις καινούριες δηλαδή μία μία (όχι και τις 2 μαζί) να δεις αν δουλεύουν (επαναλαμβάνω μία μία) και αν ναι να τις βάλεις και τις 2 μαζί στα ίδια slot που είχες τις παλιές? μια μια δεν τις δοκιμασα,μαζι τις εβαλα στα σλοτ που ειχα και τις παλιες και δεν λειτουργουσε
fisherman95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, mike0402 είπε μια μια δεν τις δοκιμασα,μαζι τις εβαλα στα σλοτ που ειχα και τις παλιες και δεν λειτουργουσε Με τις παλιές όμως λειτουργεί κανονικά;
mike0402 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, fisherman95 said: Με τις παλιές όμως λειτουργεί κανονικά; ναι ολα κομπλε οπως πριν
fisherman95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mike0402 είπε ναι ολα κομπλε οπως πριν Έχουν πρόβλημα οι ram. Ή δεν είναι συμβατές.
tsiv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, fisherman95 είπε Έχουν πρόβλημα οι ram. Ή δεν είναι συμβατές. Στο πρώτο ποστ λέει ότι είναι ίδιες με αυτές που έχει. Άρα έχουν πρόβλημα 1
frapes87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εχεις δεί άν είναι συμβατές στο site του κατασκευαστή τής μητρικής σου ?
mike0402 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 αφου οι παλιες ειναι ιδιες και λειτουργουνε τοτε και κοι καινουργιες θα ειναι συμβατες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα