lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, manos256 είπε Ετσι οπως ειναι η φωτογραφια που εχει το eshop ειναι σαν να εχει 3 σταδια κλισης. Ορθια, στην μεση και οριζοντια. Αρα αν καταλαβα ,την σταματας οπου θες εσυ σωστα ? Δεν υπάρχει αυτό. Τη σταματάς όπου θέλεις, σου είπα μηχανισμός παρόμοιος με τα καθίσματα αυτοκινήτου. 1
Damachi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, manos256 είπε Ετσι οπως ειναι η φωτογραφια που εχει το eshop ειναι σαν να εχει 3 σταδια κλισης. Ορθια, στην μεση και οριζοντια. Αρα αν καταλαβα ,την σταματας οπου θες εσυ σωστα ? Η δικιά μου οριζόντια δε πάει - όχι πως το χρειάζομαι
leros2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, ASR1927 είπε Χθες το βραδυ μου εβγαζε 159 κανοντας search "GENESIS NFG-0893 NITRO 550 GAMING CHAIR BLACK", σημερα παλι 209 μου την βγαζει και εμενα. Οσοι ειδατε την προσφορα, σας την στειλανε με newsletter; Εγώ εχθές είχα πατήσει στο newsletter της 1η σελίδας..... αφού πάτησα στη πράσινη , μετά βρήκα τη μαύρη τυχαία και ήταν στα 159€, την παρήγγειλα όλα καλά, σήμερα θα παραλάβω. Σήμεραπ ου δοκίμασα την ίδια διαδικασία δεν αλλάζει η τιμή, μένει 209€. Ίσως το είχαν ξεχάσει και το διόρθωσαν σήμερα 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Εγώ εχθές είχα πατήσει στο newsletter της 1η σελίδας..... αφού πάτησα στη πράσινη , μετά βρήκα τη μαύρη τυχαία και ήταν στα 159€, την παρήγγειλα όλα καλά, σήμερα θα παραλάβω. Σήμεραπ ου δοκίμασα την ίδια διαδικασία δεν αλλάζει η τιμή, μένει 209€. Ίσως το είχαν ξεχάσει και το διόρθωσαν σήμερα Kαλορίζικη να είναι. Γράψε μας εντυπώσεις όταν με το καλό την στήσεις. Η μαύρη είναι η πιο ωραία από όλες για μένα.
petran91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάντως έριξα σήμερα παραγγελία την μαύρη στα 159 στις 10 το πρωί. Τώρα όμως μου την εμφανίζει 200+ παλι δεν ξερω τι παιζει. 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Εγώ πάντως έριξα σήμερα παραγγελία την μαύρη στα 159 στις 10 το πρωί. Τώρα όμως μου την εμφανίζει 200+ παλι δεν ξερω τι παιζει. Σημασία έχει ότι την παρήγγειλες στα 159. Προφανώς έληξε η προσφορά της. Αν και κάποια στιγμή μετά από καιρό λογικά θα την ξαναβγάλει στα 159 ή 169 ευρώ σε crazys. Καλορίζικη να είναι! 1
petran91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Σημασία έχει ότι την παρήγγειλες στα 159. Προφανώς έληξε η προσφορά της. Αν και κάποια στιγμή μετά από καιρό λογικά θα την ξαναβγάλει στα 159 ή 169 ευρώ σε crazys. Καλορίζικη να είναι! Μια καταστροφή είσαι.
Man_pas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 12:26 ΜΜ, Man_pas είπε Μόλις παρέλαβα την καρεκλα Genesis 550. Η καρέκλα είναι όντως πολύ καλή, βολική, άνετη και σε αυτά τα λεφτά πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή! (και δεν συγκρίνεται με τις πλαστικούρες καρέκλες του σκρούτζ.! Από την άλλη έχω να πω οτι μάλλον ήμουν λίγο άτυχος.. Άνοιξα λοιπόν προσεχτικά την συσκευασία ελέγχω τα κομμάτια λέω ωραία όλα καλά.!Αρχίζω λοιπόν να την στήνω σιγά σιγά..και βρήκα κάτι ελαττώματα .. 1. Τα μπράτσα της καρέκλας δεν είναι πολύ σταθερά..τρεμοπαίζουν..το δεξί οχι τόσο όσο να σε "ενοχλεί"..αλλά το αριστερό τρεμοπαίζει (δεξιά-αριστερά) αρκετά παραπάνω και εχει και μια κλίση προς τα μέσα,σαν να είναι στραβό. 2.Και πιο σημαντικό ο μηχανισμός της πλάτης είναι λίγο στραβός.και δεν κάθεται σωστά η πλάτη. Στις φώτο φαίνονται τα μπράτσα(και το αριστερό που είναι στραβό) και η πλάτη. Θα στείλω email στο eshop να το αναφέρω..και ελπίζω να βγάλω άκρη.! Καλησπερα,προς απλη ενημερωση. Εγινε επιστροφή της καρέκλας στο E-shop και προχωρησαν σε αντικατάσταση.θα μου την αλλαξουν ρωτησα αν μπορω να παρω την μαυρη που υπηρχε στο newsletter αλλα μ λεει δν την βγάζει οποτε μαλλον εχει τελειωσει η προσφορα και θα μου ξαναστείλουν την πρασινη..Ενταξει μικρο το κακο..εφοσον βγάλαμε άκρη. 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Man_pas είπε Καλησπερα,προς απλη ενημερωση. Εγινε επιστροφή της καρέκλας στο E-shop και προχωρησαν σε αντικατάσταση.θα μου την αλλαξουν ρωτησα αν μπορω να παρω την μαυρη που υπηρχε στο newsletter αλλα μ λεει δν την βγάζει οποτε μαλλον εχει τελειωσει η προσφορα και θα μου ξαναστείλουν την πρασινη..Ενταξει μικρο το κακο..εφοσον βγάλαμε άκρη. Μπράβο φίλε καλά έκανες και ζήτησες αντικατάσταση. Καλορίζικη η νέα καρέκλα όταν με το καλό παραλάβεις. Εγώ έχοντας την nitro 550 πάνω απο χρόνο κάποια στιγμή σκέφτομαι την μετάβαση στην nitro 770 το μεγαλύτερο μοντέλο και το οποίο κατά καιρούς το βγάζει στα 189€ το e-shop, απλά για αλλαγή γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την καρέκλα. Όποιος δεν θέλει καθόλου δερματίνη αλλά μόνο ύφασμα στην εμπρός επιφάνεια αλλά και στα μαξιλαράκια καθώς επίσης και λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις ας την έχει στα υπόψη και αυτή. http://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0910-nitro-770-gaming-chair-black-p-PER.573678 http://genesis-zone.com/en/product/nitro770-gaming-chair/ Όλες όμως οι genesis ανεξαρτήτως μοντέλου είναι vfm όταν βγαίνουν σε έκπτωση (110€ - 159€ και 189€ αντίστοιχα). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 2
leros2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα τελικά πέρασα και την πήρα, το κουτί είναι κτήνος..... Μόλις την άνοιξα παρατήρησα ότι τα 2 φερμουάρ δνε έχουν κρικάκια Έτυχε σε μένα ?
iakoboss7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 εντωμεταξυ ετσι ειναι και η 330... λες να ειναι απο επιλογη εν τελη?
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε εντωμεταξυ ετσι ειναι και η 330... λες να ειναι απο επιλογη εν τελη? Από επιλογή είναι προφανώς για να μην τρίβετε το πιαστρακι του φερμουάρ και σε βάθος χρόνου κάνει φθορά στην επένδυση της καρέκλας. Και μια Ikea καρέκλα που είχα παλιά το φερμουάρ που άνοιγε την επένδυση γύρω - γύρω δεν είχε πιαστράκι. Επίσης και στη δικιά μου Νίτρο 550 το φερμουάρ στο μαξιλαράκι αυχένα που έρχεται σε επαφή με την καρέκλα δεν έχει πιαστράκι. 59 λεπτά πριν, leros2004 είπε Σήμερα τελικά πέρασα και την πήρα, το κουτί είναι κτήνος..... Μόλις την άνοιξα παρατήρησα ότι τα 2 φερμουάρ δνε έχουν κρικάκια Έτυχε σε μένα ? Έτσι είναι και σε μένα. Μην αγχώνεσαι, εξήγησα τον λόγο που γίνεται αυτό. Καλορίζικη να την χαρείς! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 1
leros2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 έστειλα και mail στο eshop όπου η απάντηση είναι: Η καρέκλα, όπως και με άλλα τεμάχια που το επιβεβαιώσαμε, έτσι έρχονται από το εργοστάσιο. Με εκτίμηση. Το θέμα είναι ότι έχω και άλλα 2 προβλήματα η αριστερή χειρολαβή έχει μια χαλαρότητα που αν βάλεις πανω το χέρι σου κουνιέται πέρα δώθε, η δεξιά είναι μια χαρά σταθερή. Εννοείται και την αριστερή την έχω βιδώσει σωστά όπως έκανα και με τη δεξιά Και το μαξιλάρι της μέσης έχει 2 ασημί σποτ
lionheart75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε έστειλα και mail στο eshop όπου η απάντηση είναι: Η καρέκλα, όπως και με άλλα τεμάχια που το επιβεβαιώσαμε, έτσι έρχονται από το εργοστάσιο. Με εκτίμηση. Το θέμα είναι ότι έχω και άλλα 2 προβλήματα η αριστερή χειρολαβή έχει μια χαλαρότητα που αν βάλεις πανω το χέρι σου κουνιέται πέρα δώθε, η δεξιά είναι μια χαρά σταθερή. Εννοείται και την αριστερή την έχω βιδώσει σωστά όπως έκανα και με τη δεξιά Και το μαξιλάρι της μέσης έχει 2 ασημί σποτ Oι χειρολαβές και οι δύο σε μένα παίζουν λίγο αριστερά - δεξιά (μιλάω για τα πάνω τμήματα που έχουν την λαστιχένια υφή). Αυτό νομίζω είναι λογικό μιας και είναι κινούμενα μέρη. Αν τώρα εννοείς για ολόκληρο το μπράτσο (απο την βάση του) τότε πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ίσως έπεσες σε ελλατωματική όπως ένας φίλος παραπάνω που του την αντικατέστησαν. Τα ασημί σποτάκια (άσπρα σε μένα) έχει και η δικιά μου αλλά όχι στο μαξιλάρι της μέσης αλλά στην εξωτερική επιφάνεια στη δεξιά μεριά της δερματίνης. Σαν σημαδάκια απο ανεξίτηλο μαρκαδόρο αλλά δεν βγαίνουν που επιχείρησα. Δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και δεν έδωσα σημασία. (Τα σημαδεύουν στο εργοστάσιο άραγε;)
leros2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Oι χειρολαβές και οι δύο σε μένα παίζουν λίγο αριστερά - δεξιά (μιλάω για τα πάνω τμήματα που έχουν την λαστιχένια υφή). Αυτό νομίζω είναι λογικό μιας και είναι κινούμενα μέρη. Αν τώρα εννοείς για ολόκληρο το μπράτσο (απο την βάση του) τότε πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ίσως έπεσες σε ελλατωματική όπως ένας φίλος παραπάνω που του την αντικατέστησαν. Τα ασημί σποτάκια (άσπρα σε μένα) έχει και η δικιά μου αλλά όχι στο μαξιλάρι της μέσης αλλά στην εξωτερική επιφάνεια στη δεξιά μεριά της δερματίνης. Σαν σημαδάκια απο ανεξίτηλο μαρκαδόρο αλλά δεν βγαίνουν που επιχείρησα. Δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και δεν έδωσα σημασία. (Τα σημαδεύουν στο εργοστάσιο άραγε;) η βάση είναι σταθερή δεν έχει πρόβλημα, η δεξια δεν κουνιεται καθόλου ενω η αριστερή μου, αν βάλεις το χέρι σου κανεις μια μικρή τραμαπαλίτσα.. που η δεξιά είναι βράχος. Πάντα αναφέρομαι στο πανω τμήμα (μπράτσο με τη λαστιχένια υφή). έστειλα 2ο μειλ στο eshop, αναμένω απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις