merchenary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, rosgr100 είπε Πλέον δεν βγαίνει με την καμιά, εγω την βρήκα με περίεργο τρόπο. Απο κινητό (Browser) δεν έβγαζε προσφορά, απο PC το ιδιο, άλλα ανοίγω το newsletter πατάω στην πράσινη και μετά πάτησα εδώ Αρχική > Gadgets & Παιχνίδια > Gaming chairs Διάλεξα κατασκευαστή "Genesis" και μου έβγαλε κανονικά την προσφορά το βράδυ που είπα ότι ξανανέβηκε και η παραγγελιά προχώρησε κανονικά. Μάλλον θα παω για του ikea πολύ ασχολήθηκα για το αν την βγάλει το eshop στην κανονική τιμή που έπρεπε να την εχει... Ευχαριστω πάντως.
rosgr100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Κοιτά του ικεα την δοκίμασα, πολύ ωραία είναι, κάθισα κανένα 10 λεπτό και δεν φάνηκε να την ακούει το κάθισμα. Μονό πρόβλημα τα στηρίγματα χεριών για μένα ήταν λίγο κοντά. Επίσης επειδή με πονάει η μέση οτα κάθομαι σε καρέκλες δεν ένιωσα ότι μου την στήριζε στο σωστό σημείο το μαξιλάρι που έχει άλλα αυτό αποτελεί προσωπικό πρόβλημα πιστεύω. Πάντως θεωρώ οτι είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. Στα συν της τα 10 χρονιά εγγύησης.
Tasosp22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι χθες αν εμπαινες απο την εφαρμογη στο newsletter και απο εκει στην πρασινη και στη συνεχεια στη μαυρη πατωντας gaming chairs θα σου την εμφανιζε στα 159 οπως εστειλα και την φωτο.Πλεον αλλαξε το newsletter οπως βλεπω.. Τωρα που το ξανατσεκαρα υπαρχει ακομα.Απλα θα βρεις την πρασινη στα 169 και μετα θα βρεις την μαυρη .Με αυτα τα βηματα θα σου την βγαλει 159. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Tasosp22
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Με τον τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω (μέσα από το newsletter) την βλέπω στα 159.
Mpatz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα βαζοντας να δω τις GENESIS στις καρεκλες μου την βγαζει στα 159€ Spoiler Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Mpatz
rosgr100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τι παίζει δεν ξέρω, έμενα δεν την βγάζει με τίποτα πλέον.
johnkok1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά, sorry που άργησα να κάνω λογαριασμό και μάλλον το newsletter έληξε, αλλά θα πρέπει να ξέρετε το εξής: Η πράσινη καρέκλα από τη στιγμή που αντικατέστησε τη μαύρη στο newsletter κοστίζει 149€. Αν πάτε να κάνετε παραγγελία θα σας βγάλει όντως 209 (ή 169 αν τρέχει άλλη έκπτωση από το eshop, άσχετη με το newsletter), αλλά εφόσον είναι περασμένος στην παραγγελία ο κωδικάς προσφοράς του newsletter, η πληρωτέα τιμή που θα πληρωθεί στο κατάστημα θα είναι 149€. Αν πληρώσατε με πιστωτική θα δεσμευθούν 209 €, αλλά στην εκκαθάριση θα χρεωθούν 149€. Αν κάνετε την παραγγελία μέσω τηλεφωνικού κέντρου, η τιμή θα είναι η σωστή (149€). Αυτό συμβαίνει και με άλλες προσφορές που αντικαθίστανται στο newsletter, μάλλον έχει να κάνει με αποφυγή καταχώρησης της χαμηλής τιμής στις μηχανές αναζήτησης. Όσο για τη μαύρη, κοστίζει 209€, αλλά συχνά το σύστημα αυτές τις μέρες την δίνει και 159 €. Όποιος περιμένει να βρει τη χαμηλή τιμή, πρέπει να προσπαθεί συνέχεια.
Damachi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αμα γ@μιουνται ετσι με τιμες και κωδικους αστο ..... μη μπλεκεις
geornirv Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή έκανα και εγώ πριν μερες την παραγγελία ενω εβαλα κωδικο δεν μου εβγαλε την μειωμενη τιμη για την black οπότε και τους εστειλα μνμ ότι ακυρωνω. Σημερα μου εστειλαν απαντητικό email αν θελω να προχωρησω στην παραγγελία και ότι η τιμη ειναι 159 και ότι στο σύστημα φαινεται η εκπτωση όταν ερθει email επιβεβαιωσης απο το eshop. άρα μπορει να σας λεει 209 αλλα με κωδικό θα σας ερθει 159 το email επιβεβαιωσης. Καλου κακού όμως παρτε και 1 τηλ μετα την παραγγελία σας Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από geornirv
leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλύτερα τηλεφωνική παραγγελία.... να είσαι σίγουρος για την τιμή... In other news: Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα πίσω την αριστερή χειρολαβή και το μαξιλαράκι της μέσης, θα γίνει αντικατάσταση και περιμένουμε τα ανταλλακτικά απο την εταιρία 1
leros2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 3:33 ΜΜ, leros2004 είπε Καλύτερα τηλεφωνική παραγγελία.... να είσαι σίγουρος για την τιμή... In other news: Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα πίσω την αριστερή χειρολαβή και το μαξιλαράκι της μέσης, θα γίνει αντικατάσταση και περιμένουμε τα ανταλλακτικά απο την εταιρία Σήμερα παρέλαβα και τα ανταλλακτικά... όλα καλά ... PS: Το μαξιλαράκι μέσης έχει κανονικό φερμουάρ...
manos256 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα αλλα μου ξανα βγαζει την μαυρη στα 159 169 (αυτη την φορα) http://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0893-nitro-550-gaming-chair-black-p-PER.573536 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από manos256
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για 20 ευρώ πλέον διαφορά (μιας και την είχαν για καιρό σε προσφορά στα 159€ την Nitro 550), αν αγόραζα τώρα μάλλον θα πήγαινα στην Nitro 770 που είναι όλη ύφασμα (συμπεριλαμβανομένων και των μαξιλαριών μέσης - αυχένα) και έχει λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις απο την Nitro 550. Επίσης τα μπράτσα εκτός από πάνω - κάτω έχουν και δυνατότητα περιστροφής έσω - έξω στην Nitro 770. Δεν διακρίνω κάποια άλλη διαφορά. Στα 159€ βέβαια, αν την ξαναβάλουν, συμφέρει η Νitro 550. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις