Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rosgr100 είπε

Πλέον δεν βγαίνει με την καμιά, εγω την βρήκα με περίεργο τρόπο.
Απο κινητό (Browser) δεν έβγαζε προσφορά, απο PC το ιδιο, άλλα ανοίγω το newsletter  πατάω στην πράσινη και μετά  πάτησα εδώ Αρχική > Gadgets & Παιχνίδια > Gaming chairs
Διάλεξα κατασκευαστή "Genesis" και μου έβγαλε κανονικά την προσφορά το βράδυ που είπα ότι ξανανέβηκε και η παραγγελιά προχώρησε κανονικά.

Μάλλον θα παω για του ikea πολύ ασχολήθηκα για το αν την βγάλει το eshop στην κανονική τιμή που έπρεπε να την εχει... 

Ευχαριστω πάντως.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτά του ικεα την δοκίμασα, πολύ ωραία είναι, κάθισα κανένα 10 λεπτό και δεν φάνηκε να την ακούει το κάθισμα. Μονό πρόβλημα τα στηρίγματα χεριών για μένα ήταν λίγο κοντά.
Επίσης επειδή με πονάει η μέση οτα κάθομαι σε καρέκλες δεν ένιωσα ότι μου την στήριζε στο σωστό σημείο το μαξιλάρι που έχει άλλα αυτό αποτελεί προσωπικό πρόβλημα πιστεύω.
Πάντως θεωρώ οτι είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. Στα συν της τα 10 χρονιά εγγύησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι χθες αν εμπαινες απο την εφαρμογη στο newsletter και απο εκει στην πρασινη και στη συνεχεια στη μαυρη πατωντας gaming chairs θα σου την εμφανιζε στα 159 οπως εστειλα και την φωτο.Πλεον αλλαξε το newsletter οπως βλεπω..

Τωρα που το ξανατσεκαρα υπαρχει ακομα.Απλα θα βρεις την πρασινη στα 169 και μετα θα βρεις την μαυρη .Με αυτα τα βηματα θα σου την βγαλει 159.

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα βαζοντας να δω τις GENESIS στις καρεκλες μου την βγαζει στα 159€

Spoiler

17-49-49.png

Επεξ/σία από Mpatz
Δημοσ.

Παιδιά, sorry που άργησα να κάνω λογαριασμό και μάλλον το newsletter έληξε, αλλά θα πρέπει να ξέρετε το εξής:

Η πράσινη καρέκλα από τη στιγμή που αντικατέστησε τη μαύρη στο newsletter κοστίζει 149€. Αν πάτε να κάνετε παραγγελία θα σας βγάλει όντως 209 (ή 169 αν τρέχει άλλη έκπτωση από το eshop, άσχετη με το newsletter), αλλά εφόσον είναι περασμένος στην παραγγελία ο κωδικάς προσφοράς του newsletter, η πληρωτέα τιμή που θα πληρωθεί στο κατάστημα θα είναι 149€. Αν πληρώσατε με πιστωτική θα δεσμευθούν 209 €, αλλά στην εκκαθάριση θα χρεωθούν 149€. Αν κάνετε την παραγγελία μέσω τηλεφωνικού κέντρου, η τιμή θα είναι η σωστή (149€). Αυτό συμβαίνει και με άλλες προσφορές που αντικαθίστανται στο newsletter, μάλλον έχει να κάνει με αποφυγή καταχώρησης της χαμηλής τιμής στις μηχανές αναζήτησης.

Όσο για τη μαύρη, κοστίζει 209€, αλλά συχνά το σύστημα αυτές τις μέρες την δίνει και 159 €. Όποιος περιμένει να βρει τη χαμηλή τιμή, πρέπει να προσπαθεί συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έκανα και εγώ πριν μερες την παραγγελία ενω εβαλα κωδικο δεν μου εβγαλε την μειωμενη τιμη για την black οπότε και τους εστειλα μνμ ότι ακυρωνω. Σημερα μου εστειλαν απαντητικό email αν θελω να προχωρησω στην παραγγελία και ότι η τιμη ειναι 159 και ότι στο σύστημα φαινεται η εκπτωση όταν ερθει email επιβεβαιωσης απο το eshop. άρα μπορει να σας λεει 209 αλλα με κωδικό θα σας ερθει 159 το email επιβεβαιωσης. Καλου κακού όμως παρτε και 1 τηλ μετα την παραγγελία σας

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ.

Καλύτερα τηλεφωνική παραγγελία.... να είσαι σίγουρος για την τιμή... 

In other news: Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα πίσω την αριστερή χειρολαβή και το μαξιλαράκι της μέσης, θα γίνει αντικατάσταση και περιμένουμε τα ανταλλακτικά απο την εταιρία      

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 3:33 ΜΜ, leros2004 είπε

Καλύτερα τηλεφωνική παραγγελία.... να είσαι σίγουρος για την τιμή... 

In other news: Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα πίσω την αριστερή χειρολαβή και το μαξιλαράκι της μέσης, θα γίνει αντικατάσταση και περιμένουμε τα ανταλλακτικά απο την εταιρία      

Σήμερα παρέλαβα και τα ανταλλακτικά... όλα καλά ...

PS: Το μαξιλαράκι μέσης έχει κανονικό φερμουάρ... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 20 ευρώ πλέον διαφορά (μιας και την είχαν για καιρό σε προσφορά στα 159€ την Nitro 550), αν αγόραζα τώρα μάλλον θα πήγαινα στην Nitro 770 που είναι όλη ύφασμα (συμπεριλαμβανομένων και των μαξιλαριών μέσης - αυχένα) και έχει λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις απο την Nitro 550.

Επίσης τα μπράτσα εκτός από πάνω - κάτω έχουν και δυνατότητα περιστροφής έσω - έξω στην Nitro 770.

Δεν διακρίνω κάποια άλλη διαφορά.

Στα 159€ βέβαια, αν την ξαναβάλουν, συμφέρει η Νitro 550.

Επεξ/σία από lionheart75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...