Fuel7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω την βοήθεια σαςετσιώστενα υπολογίσω το συνολο τών Watts σε VA,για να αποφασίσω για UPS Τι θέλω να τροφοδοτίσω 1.ζεύγος Αυτοενισχυώμενων ηχείων 2.1 Πολυεφέ 3.1.Πολύεφέ-επεξεργαστής 4.Οθόνη 5.Λαπτοπ 6.Λαπτοπ Επειδη δεν ξέρω πώς υπολογίζονται τα Watts σε VA θα ηθελα τα φώτα σας έτσι ώστε να δώ και να κατανοήσω το ζητούμενο,γιατι εχω βρει τα παρακάτω UPS για να υποστηρίξουν τα μηχανήματα.Διοτι σκεφτόμαι να προχωρήσω σε αγορά UPS με βάση το σύνολο των watt ολων των συσκευών που έχω!και τα VA με τρενάρουν! UPS 1:https://www.skroutz.gr/s/296307/Accupower-Eyeon-800VA-LCD-Display.html UPS 2:UPS APC Back-UPS 650VA
Fuel7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μπορει να μου πει κάποιος τι συμβαινει με το output waveform των UPS ,και τι παράγοντες επηρεάζει. Εαν πχ επηρεάζει μόνβο την τροφοδοσία,ή σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει και τον ήχο σε περίπτωση που μιλάμε για αυτοενισχυώμενα ηχεια 70W Accupower eyeon 800/480 output waveform Modified sinewave UPS APC Back-UPS 650VA ΒΧ650CI-GR output waveform (step-approximated to sine wave)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα