Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, panathatube είπε

Εγώ πάλι το να πρέπει να κοιτάω το κινητό για να ξεκλειδώσει (όχι πάντα άμεσα) ΚΑΙ μετά να πρέπει να κάνω και swipe up, χωρίς μάλιστα εναλλακτικές ξεκλειδώματος, δεν το έχω και για ό,τι εργονομικότερο.

Κάνεις κατευθείαν swipe up ενώ το κοιτάζεις, δεν χρειάζεται ξεχωριστή κίνηση "κοιτάγματος".

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2018 στις 1:52 ΜΜ, koumos είπε

Μετά το face id μου φαίνεται πάντως σαν πισωγύρισμα να κάνω την κίνηση να βάζω το δάχτυλο μου για αναγνώριση...

Δεν ξέρω η απλότητα του face id νομίζω κερδίζει...(ενώ πίστευα το ακριβώς αντίθετο πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ το face)

το να κοιτάς το κινητό σου στα μάτια και στη συνέχεια να κάνεις ΚΑΙ την κίνηση για swipe ώστε να ξεκλειδώσει η οθόνη είναι πισωγύρισμα σε σχέση με οποιοδήποτε αποτύπωμα

το αποτύπωμα στην οθόνη είναι όντως καινοτομία και όχι gimmick όπως το face id, εναλλακτικά ο αισθητήρας στο πλάι όπως η sony και τελειώνει το παραμυθάκι 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Και επειδή διαβάζω και βλέπω σχόλια στυλ "κινέζικα", "κινεζιές" κλπ...να και το "Αμερικάνικης κατασκευής" iPhone Που κατασκευάζεται.

Πλέον ΟΛΑ τα εργοστάσια όλων των ονομάτων μεγάλων και μικρών κατασκευάζονται στην Κίνα. Κάποια υποκατάστατα υλικά ίσως είναι production in house αλλά αυτά είναι πολύ λίγα.. και σε λίγο και αυτά θα είναι Κίνα. Οπότε μην ακούω βλακείες...

Δημοσ.

Ναί ρε παιδιά ΟΛΑ κινέζικα είναι , χαλαρώστε. Το κινέζικα το είπα για την VIVO που ξεκίνησε ώς πολύ πολύ κινέζικη εταιρεία.

Χαλαρώστε, δεν είπα οτι είμαι αιφονάκιας.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, koumos είπε

Κάνεις κατευθείαν swipe up ενώ το κοιτάζεις, δεν χρειάζεται ξεχωριστή κίνηση "κοιτάγματος".

Kάνεις ΚΑΙ swipe up, ενώ το κοιτάζεις. Δεν κοιτάζεις το κινητό και ξεκλειδώνει αυτόματα. Περιττή κίνηση, τη στιγμή που χρήστες με κινητά που έχουν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπροστά, απλώς βάζουν το δάχτυλό τους για να ξεκλειδώσουν το κινητό χωρίς να το σηκώσουν καν από ένα τραπέζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...